Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *149*
Raspunsuri - Pagina 14
lutoniana spune:
Buna dimineata soare
Dragos si Zeina sa cresteti mari si sa va iubiti mamicile ca ele sunt complet topite dupa voi
Suede poate ai zis dar nu am bagat eu de seama, de ce a zis dr ca trebuie decalotat piciul ?
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
monica_dicut spune:
anamaria, iesiti azi?
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Iulika29 spune:
Buna dimineata!
la multe lunite Dragoselu si Zeinuca!!!Så fiti sånåtosi si så aveti parte numai de fericire!
Mådå am vazut ca ai stat la recuperari in loc så vii cu noi la party.Sau poate nu aveai chef de party.Multå sånåtate mamei si sper ca ati rezolvat cu asigurarea...daca nu så dea domnul så rezolvati ca sunt ceva banuti.
uka am incercat si eu så intru pe site-ul acela cu filme dar eu nu pot vedea gratis ..tb så platesc prin sms si asta numai in retea de romania..Sau poate la asta te refereai ca e gratis ca platesti o data 5 euro si gata.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
lutoniana spune:
Eu am deschis link-ul acela din stanga cu Top 10 atractii in Brazilia si deja imi vine sa ma impusc singura si sa-mi dau doua palme peste ceafa sa-mi revin.
Viata e frumoasa si merita traita, hai sa visam in continuare ca poate candva pe la 65 de ani voi ajunge sa mai vad si eu una alta si sa stau sa-mi bronzez ridurile pe o plaja din Brazilia in timp ce sotul se plimba cu iahtul iar fiul studiaza la Oxford
Sa aveti o zi superba si nu va mai necajiti de bani, sunt cel mai marunt si mai neimportant aspect al vietii
suede spune:
Luto el a avut niste dilatatii la rinichi si nedecalotat e riscant,ca poate face foarte usor infectie urinara.
Oricum,din pacate la toti baieteii trebuie facut,mai devreme sau mai tarziu...
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
madalina84 spune:
Neatza si de la noi
ALEX multumim de cafeluta,sa-ti traiasca Zeina si sa te bucuri de ea,sa fie sanatoasa si papacioasa
MONICA si tie sa-ti traiasca Dragoselul,sa te bucuri de el sa fie sanatos si sa o lase pe mami sa doarma,apropo de dat de mancare noaptea,nu stiu cum reusesti ca eu daca nu i-as da m-ar sti toata Elvetia sau tot cartierul meu,el tot se mai trezeste la 4-5 ore sa pape
SUEDE multumesc de intrebare,Iri e un neastamparat,aseara se ridica singur din patut,azi dimineata adica adineauri a avut concert dar nu ma intreba de ce caci l-am pus in premergator si nu a mai zis nici pas,eu cred ca nu mai vroia sa doarma
LUTO bravo mami,mi-a placut referirea la bani si da merita sa visam in continuare
IULIKA sincer nu ma prea pricep eu la party-uri dar imi place sa va citesc si sa rad si eu in urma voastra.Mama e sanatoasa nu mai are nimic,chef de cearta cu mine are cu duiumu dar m-am obisnuit,aseara l-am vazut pe Brucelinu care a crescut si e un frumos
SELENE ti-am vazut si tie mandretea,e o scumpa ca de obicei si are niste ochisori
MONI_IULIA multumim de pozele cu trandafirasul,e o scumpa si baiatul tau la fel
Mai am pus pozele de la manastire dar am uitat sa dau linkul,sper sa va placa si voua
Va sunt prin preajma
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana [br ca poate candva pe la 65 de ani voi ajunge sa mai vad si eu una alta si sa stau sa-mi bronzez ridurile pe o plaja din Brazilia in timp ce sotul se plimba cu iahtul iar fiul studiaza la Oxford Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Si Sarah??
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui suede Luto el a avut niste dilatatii la rinichi si nedecalotat e riscant,ca poate face foarte usor infectie urinara. Oricum,din pacate la toti baieteii trebuie facut,mai devreme sau mai tarziu... Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009 Poze noi |
multumesc, dar ce naiba inseamna mai devreme sau mai tarziu ? ca mie astia mi-au spus sa nu umblu la cucul lui si sunt in ceata.
Stiu ca s-a mai dezbatut problema asta si fetelor cu printese acasa sa ne scuzati ca o aduc iar in discutie.
Adica dupa mintea mea igiena zilnica ar trebui sa fie suficienta, nu ? Si cand o sa devina el interesat de bogatia din chiloti nu are decat sa si-o scoata la lumina
Eu daca incerc sa ma uit la baitza la putza lui se vede cumva acolo inauntru dar inteleg ca decalotarea inseamna sa se vada toata putzica, nu ?
Personal mi se pare ceva destul de invaziv pt bebelus mai ales ca poate foarte bine sa nu pateasca nimic.
Ma preocupa sincer acest subiect si nu stiu cum e mai bine....si recunosc ca nici timp de citit nu am avut.
Multumesc ina odata pt raspuns
lutoniana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulika29
Si Sarah?? www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) Bruce, minunea noastrå |
e la scoala de lady sa invete sa mearga cu cartile pe cap