PEPENASI de iul/aug'08 sarbatoresc 2 anisori (186)
Raspunsuri - Pagina 3
dia_filipas spune:
Mada felicitari pt. calificativ! Bafta muuulta la examene! Aa, si felicitari pt. Ari scolarita!
Mai3 si bunicile nu se schimba intre ele cu baia si plimbatul, ca sa nu le mearga faima de una cu placutul si cealalta cu utilul?
Is terminata ca de cateva zile tot smotruim la casa, curatam etajul ca e gata, sa putem pune parchetul, baile is gata, doar ca mesterii au lucrat cam neglijent si e plin de vopsea si rost si alte alea pe faianta, pe geamurile din camere asa ca hamalim la greu sa terminam.
Ma duc la un binemeritat dus si la nanic, ca maine ma trezesc de dimineata sa duc shmootza la cresa si apoi pt. mine e zi de plimbareala cu tot felul de acte.
Va , o noapte buna si linistita sa aveti!
Dia, mami de soferita in devenire Miruna (15.07.2008)
maitreyi spune:
dia nu se schimba bunicile ca una e bolnava de diabet si la plimbare prin soare si pe topogane nu prea face fata iar cealalta e fricoasa si cred ca ar fugi cu cupilu din cada ud si plin de spuma daca ar auzi-o cum face.
nasol cu faianta si mizeria lasata de muncitori. eu am ajuns la concluzia ca muncitorii mei merita toti banii. sunt f atenti, f organizati, f curati. Slava Domnului ca am gasit din prima o echipa ok!
si acum apropos de baita lu' baby...azi a fost un fel de apogeu de tipete si tremuraturi, etc. ce sa fac, cum sa o conving ca nu o musca apa? ii placea la baie, totul era ok pana sa ne mutam aici unde nu a vrut sa faca baie de la inceput. e si cada mare de 2 persoane si s-o fi speriat si de atunci nic nic. nici pe scaunel nu vrea, nici cu jucarii, nimic! pt ca se murdaresc de spuma...oare exista sapun fara spuma? ma gandeam sa ii dau sa se joace singura la chiuveta cu o papusa, sa o spele, etc. sau sa faca baie cu matusa-sa in cada...sau aia in cada si baby sa se uite la ea...sa ii cumpar o cadita mai mica sa se balaceasca acolo? sa nu ii mai fac baie? nu ii e frica de apa pt ca la spalat pe bucati sta. am incercat sa o spal pe cap la chiuveta si nu a fost nicio problema. nu reusesc sa identific daca spuma e singura problema...
-----
Mami de roza + 22 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
bujo spune:
Mai3 spal-o fara sapun. Oricum daca o speli zilnic nu se murdareste asa tare. Macar afli daca intr-adevar spuma e problema. Si ai putea sa-i cumperi o cadita, poate ii e frica de cada mare. Pe Filip il spal in cadita bagata in cada mare. Fac economie si la apa. Si in cadita il spal doar cand il spal pe cap, adik cam la 3 zile. In rest face dush in cada mare pe covorasul antiderapant. Si las-o sa se joace la chiuveta cu sapunul, sa vada ca nu-i face nimic. Ai putea sa te bagi tu cu ea in cada. Si arata-i ca sapunul face si balonase.
Eu cu Filip na targuiesc cand iese din apa ca ar sta pana se smochineste de tot. Dar il pacalesc ca facem "wazaaaaaaa" in oglinda (stiti voi, ca in reclama la Buddwiser) Si ne strambam si scoatem limba in oglinda si vrea sa iasa.
Noi i-am dat zabrelele jos si am pus in loc o scandura pe jumate si taiata la rotund sa nu se loveasca. Asa nu mai stau cu grija ca vrea sa sara gardu cand se trezeste, vine singurel la noi. Si seara stau cu el pana adoarme si ii cant. Daca stau degeaba langa el imi face semn sa cant si sa-i tin mana pe ureche. Nu stiu de ce ii place sa simta mana pe ureche, poate pt ca e cald.
bujo mami de Filip
marimar spune:
Buna dimineata mamici de pepenashi,
E cineva interesat de raw food? Este o demonstratie culinara la Bucuresti, duminica la ora 14! info aici: http://ligiapop.com/
AnnaBaby spune:
Stie cineva sa-mi spuna cat costa un pasaport de copil?
Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
boticelina spune:
Salut gasca pepenaseasca !
La Multi ani pt toti pepenasii si pepenasele si mamicile si taticii bostanesti care s-au sarbatorit in absenta noastra
Bun venit in gasca! pt fratiorii de pepenasi, sa aveti o viata usoara si luminoasa
Noi am fost in we la Tulcea unde ne-am intalnit cu Nati si micutul japonez, va anunt ca Nati e zzzlaba moarta si daca mai zice ceva de kile in plus sa-i aratati obrazul iar Matei e un scump nene, pe el l-am recunoscut cand veneau spre noi la locul de intalnire si e cumintel tare, pai fi-mea rascolea parcul si el statea in brate la blonda de mama-sa .
Am bagat si o inghetata scurta pe care junirorii au impartit-o frateste CU MINE , fi-mea il pompa pe Matei care avea muci deci si restrictii dar who cares...
Am venit, evident, mai obosita decat am plecat, dar se cheama ca am fost in vacanta
Mai3 le facem surori de cruce pe ale noastre? Sa vezi atunci cor de urlete la baie... Ce pot sa mai sugerez si io pe langa ce au zis fetele e sa incerci cu o piscinuta mica pusa in cada mare, apa doar in piscinuta si in rest jucarii. Io dupa ce mi-am batut capu cu tot felul de solutii am abandonat lupta, o spal pe repede inainte cu urletele de rigoare si apoi o impac cu pisica , "uite mami ce frumos mirosi, a venit si pisi sa te amusine", si trece... Nu stiu, dar io n-am nervi sa mai incerc altele, acum i s-a nazarit ca nici dus rapid nu mai vrea sa faca
pt tantrumuri la noi cel mai bine functioneaza trucul cu maimuta verde , v-am mai zis io "uite mami o maimuta verde sub masina aia" si plecam in directia dorita (de mine) stringand pe doua voci "mamuso" - ea si "maimutzo" - eu, si uite-asa ajungem acasa...
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
ankalaura spune:
BOTI - asa si la noi e cu catelul... N-as fi crezut vreodata ca va functiona... Intotdeauna mi s-a parut o aiureala sa vrajesti copilul cu ham ham si miau miau. Mai ales ca Eliza n-a avut de-astea... Da' deloc nene, incat ma intrebam daca aia de-au scris carti despre terrible twos fac misto de mine sau vorbesc serios...
E drept insa, la 1 an Eliza mergea full time la gradinita. Asta a facut, dupa parerea mea, diferenta. Si nu doar ca mergea la gradinita, ci la a british kind de gradinita. Ca la alea mai romanesti e tot cu nia nia nia si cu dat copilului aproape orice numai sa nu planga (la private, ceea ce oricum dezvolta figuri la copil) sau nu dai nimic ca tot se opreste el candva, de ex cat poate se planga dupa ce ai dat-o pe ma-sa afara pe usa?? (la alea de stat, care oricum frustreaza copilul, care o sa ceara atentie acasa)... deci oricum o dai, tot prost pica pentru parinte.
Sa vedem cum o sa fie aici....
ANNA - un pasaport costa la fel pentru toata lumea. Acum se fac cele electronice, noi am platit ceva peste 2 milioane pentru fiecare copil, cu totul. Uite aici: http://www.pasapoarte.mai.gov.ro/
Intereseaza-te insa la voi cat dureaza, ca termenele de pe site nu sunt valabile peste tot. In provincie am inteles ca sunt lungi tare... merg la o luna si mai bine...
maitreyi spune:
humanitas a editat www.humanitas.ro/humanitas/aventurile-lui-habarnam-%C5%9Fi-ale-prietenilor-s%C4%83i-0" target="_blank"> HABARNAMU'
-----
Mami de roza + 22 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
Tecky spune:
Salutare!
Annababy pasaportul valabil 3 ani costa 280 RON daca imi aduc eu bine aminte....
Ultimele 3 zile in care puteti vota poza Ralucai:http://www.cordcenter.ro/gallery/image/1143.html
turturica spune:
Salutare fetelor,
anko, ai avut examenul de legislatie? L-ai luat? Dai si examen de condus? Tu cind incepi scolile?
mada scolarito, bafta cu noul inceput, imi inchipui ca ai un sentiment aparte sa stii ca incepi sa te ocupi de tine si de educatia ta.
maitreyi, mersi de informatia cu habarnam. Chiar o s-o rog pe sor'mea sa-mi cumpere cartea, ca eu o am in varianta electronica, dar mie imi place sa am cartea in fata.
boti si fetele cu experienta la olita, ziceti-mi si mie cum ati facut sa trainuiti cupchiii la oala. Nu de alta, dar de cind cu varicela, o las la fundul gol ca are o tona de bube la poponeata si zone aferente, asa ca acuma smotruiesc la greu prin diversele colturi ale casei pe unde se trezeste sa faca cite un pishu. Alerg cu oala dupa ea, dar degeaba, nu vrea sa se aseze si pace. Sint ca si aia cu cateii, string cu punga de pe unde apuc. Noroc ca e cald si-o tin o gramada in gradina (la umbra), asa ca acuma fertilizeaza iarba
flo, mersi de grija Io din fericire am anticorpii, deci sarcina nu e in pericol.
bujo, mona, voi cind mai aveti examenele de condus? Multa bafta si voua.
Mie mi-a sosit rochia de nunta cu care m-a desconspirat kamelya, mi-am comandat o rochie de nunta secsi din dantela si mini, aveam emotii cum o sa fie, insa deocamdata arat mai mult decit rezonabil in ea, chiar daca burta creste, asa ca sint fericita ca o sa fiu aranjata si eleganta la nunta.
gata, ma duc si eu la culcare, pupici tuturor
Mami de Mara (19.08.2008)