PEPENASI de iul/aug'08 sarbatoresc 2 anisori (186)
Raspunsuri - Pagina 4
ankalaura spune:
Turtu - da domne, am uitat sa zic, sunt juma' de sofer, am luat teoria (la teorie am fost mereu tare, desi mereu am impresia ca sunt nula si nu imi amintesc nimic ). Proba practica nu stiu cand o sa urmeze, ca le-am zis la aia 'hold your horses' ca vroiau sa ma programeze ... AZI! Am zis ca nu, e prea curand... Sa mai respir si eu...
Scoala-scoala o incep in septembrie, dar cursurile incep sa le aleg acusi in iunie, pe la mijloc....
AnnaBaby spune:
Neata fetele. Haideti la o , cam demult nu am mai dat eu cafeaua de dimineata.
Azi merg sa-i fac pasaport Ioanei ca ieri am facut rezervarile de vacanta pt Sunny Beach, vom merge la sf lui iunie inceputul lui iulie, impreuna cu niste prieteni cu un copil de 1 anisor. Asta va fi vacanta cu copiii. Dupa aceea speram sa putem merge si noi in concediu, cu alti prieteni, in vacanta parintilor. Dar asta mai ramane de vazut daca vor fi finante...
Ioana e mai binisor cu raceala, insa tot mai are muci, tot mai tuseste, acum tusea a devenit productiva si o sa schimb medicamentul, in loc de eurespal o sa-i dau bromhexin, numai ca tre sa cumpar ca cel pe care il aveam in casa e desfacut mei demult. Cu vomatul tot asa suntem, pe muchie, adica oricand e posibil sa vomite. Aseara, la un sfert de ora dupa ce a adormit, a inceput sa tuseasca, si evident ca iar a vomat, era super adormita, aproape ca dormea in picioare, dar voma, va dati seama ce chin Dupa ce am schimbat lenjeria si pijamaua ei am asezat-o in pat si si-a continuat somnul ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Oricum, azi dimineata i-am dat ultima doza de antibiotic, a luat 5 zile cat trebuia, gata, nu-i mai dau. O sa continuu cu nurofen si bromhexin.
Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
dia_filipas spune:
'Neatza fetele!!
Intru si eu sa va povestesc faza zilei de ieri: de cateva zile Miruna a cam realizat de unde iese kk, asa ca ieri in parc nu stiu ce o apuca si imi baga un deget la fund si incepe sa strige "caca, caca", lumea rade, eu ma tot feresc, ii tot iau mana, iar ea ma fugarea cu degetul la fund si striga "caca, caca". A ras lumea, si eu, bineinteles de ne-am prapadit!
Acum, am o intrebare mai serioasa: in caz de varicela, Doamne fereste, cam in cat timp trece? Cat se sta in casa? Ca povesteam cu o prietena farmacista si zicea ca se sta 2 saptamani, si ca daca o scoti afara prelungesti perioada de eruptie. Noi nu avem, slava cerului, da' am auzit de cazuri recente printre mamici, si m-a cam pus pe ganduri...
Cu cresa mergem binisor, e mai linistita, nu prea mai plange, ieri a si papat cateva lingurite de mar, iar azi nici nu a asteptat sa o dezbrac ca tot vroia sa intre, cand am terminat de dezechipat a si zbughit-o singura inauntru, a miorlait un "maaaamiiii" si gata, liniste...Amu', sper sa fie de bine, ca vine weekend-ul.
Va o zi buna va doresc!
Dia, mami de soferita in devenire Miruna (15.07.2008)
ooka spune:
salu
Turtu, noi cu olita ne'am impacat de la incepu. Insa dupa concediul din ianuarie, n'a mai dorit. Ca sa i se para din nou atractiva i'am luat o olita noua, si un mic covoras haios pe care am pus olita in baie, plus explicatiile interminabile cum ca a crescut si nu mai trebuie sa faca in scutec ci la olita. Bafta spor si poate ai noroc sa o convingi!
Marimar eu sunt interesata de raw food si incerc sa practic. Nu'mi iese 100% dar oricum depasesc 80% din hrana care e macar 100% vegetala. Ieri, dupa ce ai pus link'ul m'am imbolnavit uitandu'ma la deshidratoare de fructe/legume, la celebrul escalibur. Ma simt mai bine, insa nu pot sa spun ca pentru mine, deocamdata, e 100% echilibranta. Mai videm ca nu ma las. Tu practici? copiii? Ca nu prea am gasit info legate de copii, daca poti sa le aplici sau nu. Sofia mananca si ea in mare parte crud (fructe, legume, salate) mai putine proteine animale (doar lapte si un pic de carne sau ou, dar nu zilnic) insa mananca o gramada de branza. Daca ii dau tofu mananca insa as vrea sa il fac eu si sa'i dau, nu sa fie cumparat ca sigur au mai strecurat ei ceva prin el.
Moni sa'ti traiasca baietii sa te bucuri de ei
mami de Sofi
flo1980 spune:
Hello!
Ana multam de cafea!
Turtu si poze cu tine si burtica si rochita nu pui?
Nu in ultimul rand, la multi ani fericiti sarbatoritilor de azi!
Ali si Bogdan
Mult noroc in viata!
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
dara_d spune:
Buna fetelor
Noi suntem bine, eu destul de ocupata si preocupata de problema de sanatate a tataului meu , deocamdata este stabil dar mai urmeaza investigatii saptamana viitoare- tomografie, sa vedem daca il putem lua acasa pana luni ca nu are rost sa ramana in spital, aflam mai tarziu un pic.
Vreau sa gasesc si ceva oferte de concediu bulgaria la sf iunie inceput iulie in bulgaria, ca nu mai putem merge in grecia e prea lung drumul, daca e nevioe sa revenim urgent in tara.
ASA CA CINE A FOST IN BULGARIA LA MARE SI POATE RECOMDA STATIUNI, HOTELURI, TIP MASA, PLAJA, VA ROG SI ASTEPT RASPUNSURI DE LA VOI.
ANNABABY AI PM , astept raspuns .
Noi vrem hotel care sa fie aproape de plaja, cu camera curata, spatioasa sa intre lejer patutul denisei, cu balcon, curat si masa probabil de tip ALL(pana acum nu am ales aceasta varianta la masa dar nu mai chef sa ma plim cu deni sa imi aleg restaurantul unde sa mancam de 3 ori pe zi).
Va multumesc.
http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png
Gini75 spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei, Ali si Bogdan!
Turtu, concediu placut.
Noi ne-am hotarat pana la urma pentru insula Kos (greceasca), plecam peste doua saptamani. Am ales un hotel cu facilitati pentru copii. Nu prea stiu mare lucru de insula asta, dar speram sa fie bine.
GabyHila spune:
Hello fetelor,
Dau buzna la pepenasi din clubul bebeilor de 4 luni:)
O caut pe bobitamica. A postat un anunt pt un scaun de masa, dar nu raspunde la mailuri. Stiti ceva?? vreun nr de tel sau ceva?
Multam mult,
Gaby
dara_d spune:
Citat: |
citat din mesajul lui GabyHila Hello fetelor, Dau buzna la pepenasi din clubul bebeilor de 4 luni:) O caut pe bobitamica. A postat un anunt pt un scaun de masa, dar nu raspunde la mailuri. Stiti ceva?? vreun nr de tel sau ceva? Multam mult, Gaby |
Din ce am vorbit cu ea mai de mult spunea ca plaeca in perioada asta in concediu, asa ca eu cred ca atunci cand va reveni acasa o saiti raspunda la mail-uri.
http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png
dana81 spune:
Buna seara!!!
Incep prin a ma lauda:primul kk la "beceu".De o saptamana o las in pasa goala prin casa si ea s-a dus singura la olitza si a facut, am inverzit-o cu pupaturi,laude si inghetzata, au mai trecut ceva zile iar s-a asezat si afacut fara sa-i zic nimic, cand nu vrea cere "pepul" si eu il dau fara comentarii.Acum sunt convinsa ca stie unde trebuie sa faca si ca daca eu nu o fortez va face treptat singura, deja trage de scutec pare sa nu i mai placa.Ce sa mai ..am fata mare , fara suzi, vorbeste incontinuuu, e extrem de sociabila, afectiva si cuminte..cra,cra
Dar am si o problema:genunchi vineti si juliti rau cam tot timpul, e foarte foarte impiedicata, da cu stangul in dreptul la propriu, ma aduce la disperare Stiti vreun unguent minune pentru julituri?Genunchiere,ceva pentru impiedicate?
Moni am admirat pozele, mi-au dat lacrimile, ai doi copii minunati.Felicitari!!!
Gini,Turtu vacantze de vis va doresc!!!
Mada spor la invatzat!!!
Ma duc sa ma intind putin ca am contractii BH fff dese
35+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08