PEPENASI de iul/aug'08 sarbatoresc 2 anisori (186)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

neatza'

Flo multumesc de

urez si eu cu intarziere si scuzele de rigoare

un calduros La multi ani pepenasilor Codrin si Antonia! sa fiti sanatosi, fericiti si sa aveti parte de multe bucurii!

La multi ani Sun si Ankuta! toate cele bune va doresc!

Dia acum la noi s-au mai rarit crizele astea, dar si Irina cam la fel facea, plangea si se tavalea pe jos si nu-i intram cu nimic in gratii. eu am observat ca atunci cand era foarte obosita le facea si acum incerc sa evit momentele astea iar cand suntem afara am grija sa nu-mi lipseasca antidotul, adica un biberon cu ceai. de ex in parc intai ii dau ceaiul si apoi ii spun ca mergem acasa. eu zic sa nu te ingrijorezi, cu multa rabdare vor trece.

de printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

maitreyi, pai se crapase suzeta asa ca i-am taiat varful ferm convinsa ca alta nu ii mai iau - si nu aveam de rezerva. I-am aratat-o asa taiata, s-a intristat putin dar parea sa inteleaga explicatiile cu fetita mare, dinti bla bla, si a zis ca nu o mai vrea. Eram super incantata. Dar in zilele urmatoare de cate ori trebuia sa doarma la pranz era un adevarat calvar. Adica era de nerecunoscut copilul meu, nici vorba sa mai doarma ziua, numai tipa si se tavalea pe jos, era un pachet de nervi si nu vroia nimic, si tot circul asta dura vre-o 3 ore de ne termina psihic pe toti si se termina cu iesit afara la aer sa se mai linisteasca! Nici suzeta nu vroia daca o intrebam.
Dupa vre-o 4-5 zile am zis ca nu merita si basta, cand o fi ea pregatita atunci o sa renunte de buna voie, eu nu o mai fortez cu nimic. Asa ca i-am cumparat alta si din fericire a acceptat-o.

Noi suntem raciti toti, cred ca ne-am molipsit de la sora-mea ca prea ne-a lovit pe toti de-o data. Aidei deocamdata ii curge doar putin nasul, dar asta a deranjat-o f tare azi-noapte pt ca nu putea sa respire prea bine si e prima data cand i se intampla chestia asta. Oricum, sper sa se rezume totul al nas curgator, fara alte simptome.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

dia si noi radem de ea cu spuma da' cand nu e de fata eu nu ii mai fac baie ca nu o pot tine si vine mama si ma ajuta seara. e, cand o vede deja stie ca urmeaza sa ii faca baie si nu prea are chef de dragalit cu ea...stie ca o bunica e cu plimbatu' si la 5 fix e cu galetusele la usa, iar cealalta cu baia

didi acu am inteles cand va fi pregatita va renunta f usor, clar.

fetele care nu mai aveti patut cu grilaj - cum adorm seara cupii? a mea adoarme singura ca nu o pot tine in brate si legana si a inteles. o pun in pat si ea imi zice "pa-pa" insa inainte de pus in patut vrea spalata pe dinti, da' poate mai mancam ceva, da' parca ar mai sta nitel, etc. ai vostri o iau la picior noaptea prin casa? ca sambata ii vom da si noi grilajul jos si abia astept urmeaza la un moment dat sa ne lasam si de masuta de infasat si atunci s-au cam terminat accesoriile bebelusesti

-----

Mami de roza + 22 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Ce inseamna frate cascatul asta ca ma dispera, intr-una casca de dimineata, am crezut ca azi poate se opreste dar vad ca nimic... Ca sa nu mai spun de stranutat si de tusit, sunt satulapana peste cap.....

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Cu intirziere spun si eu felicitari moni, multa fericire in viata in 4.
Multi ani fericiti sarbatoritilor, nu nominalizez ca sint pe fuga.
gini, da, tot in zakynthos mergem si anul asta, eram in balanta cu canarele, dar pina la urma am ales tot zakynthos.

Noi sintem dezastru, Mara a facut varicela, doarme prost, maninca prost, vrea numai in brate, vrea afara, e o vreme superba si nu se poate si tot asa. Asteptam vremuri mai bune.
asa ca imi cer scuze ca nu mai nominalizez pe nimeni, n-apuc.
pupici tuturor

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

anna avand in vedere ca ea nu mananca cine stie zilele astea poate fi semn de hipoglicemie. un ceai indulcit cu glucoza ai putea incerca sa ii dai. deschide geamurile larg si aeriseste casa toata. tine-o la geam ca sta de cateva zile in casa sa respire aer curat.

-----

Mami de roza + 22 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Multa sanatate! tuturor celor ce au nevoie!
Turtu varicela??? tu ai facut in copilarie?

Multam de raspunsuri, deci ne reorientam la masura, insa cam greu la noi cu jumatati de numar

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Salutare tuturor si multumesc din suflet pentru supergaleria facuta si pentru toate urarile si gandurile bune!

Noi ne-am intors luni acasa de la spital, incercam sa ne adaptam, ieri a fost o zi tare grea, Alex (noi ii spunem Alex, Matei e al doilea nume) a avut niste colici groaznice, pe cat de cumintel era in spital pe atata de mult a plans ieri, tot atarnata cu el de san am stat sau leganat, altfel nu se linistea. Azi e mult mai bine, si noaptea a fost cumintel. E un scump si seamana atat de mult cu Luca incat in spital tot Luca ii ziceam, aveam senzatia ca l-am nascut a doua oara. Luca tot il cauta ba in pat ba in carucior, tot exclama "eeee" si "iiiii" si il prinde de manuta, de urechi, il mangaie pe caput, dupa care se cam satura ca vede ca nu stie sa se joace.

Eu sunt bine, au fost cateva zile mai grele in spital pana mi-a venit lapticul, apoi cu furia laptelui, dar acum ne intram in normal, doar ca ma dor ingrozitor coastele, cred ca se reasaza in pozitia dinainte de sarcina. Ieri am tras cateva ture de plans,era asa ciudat cu doi, in spital mi-a fost un dor de Luca de imi venea sa musc pernele, iar cand m-am vazut acasa si a trebuit sa stau toata ziua cu Alex la san si nu ma puteam ocupa de Luca m-a apucat o tristete, simteam de parca de acum as fi doar pe jumatate mama pentru fiecare. Azi insa e mai bine pt. ca si bebe e mai cumintel, l-am adus jos in carucior si cand doarme el ma joc cu Luca cu masinutele sau ies afara si il supravegheaza mama pe Alex. Oricum, am asa o stare de impacare sufleteasca atunci cand ii vad, simt ca si cum viata mea si familia mea sunt complete, tot visez cu ochii deschisi cate vom face cand vor fi mai mari,e minunat sa fii mama, nu se compara cu nicio alta realizare!

Gata, m-am intins cam mult, nu stiu cat din ce am scris va interesa, dar am profitat ca doarme bebe si Luca e la cumparaturi cu tati, ca nu stiu cand mai prind timp de calculator. Am pus pe picasa poze cu cei doi fratiori.

Pupici tuturor!

LE: Mi-am schimbat semnatura.

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna gagici!

Anka, Mai3 felicitari pt reusita cu suzetele.
Anna uff e greu cu mucii si etc, insanatosire grabnica si ale mele acuma is cu o tusa tare urata, abia ce ne trecuse.
Moni ma bucur tare mult sa te "citesc" asa happy, frumoasa semnatura, exact asa am simtit si noi dupa ce am nascut-o pe Ami ca e completa familia. Va dorim sa fiti cat mai fericiti impreuna.
Turtu ufff, pupam pisicutza, insanatosire grabnica. Aici nu zice ca tre sa stai in casa ci numai sa eviti aglomeratiile, eu am scos-o pe Ami la aer ca ii facea bine si asa era ca o leguma saracutza.
Dia fiecare trece printr-o perioada de asta mai devreme sau mai tarziu, e the terrible twos, da na rabdare ca trece. Si Ami face tare urat uneori cand o apuca si face si cum zici tu ca tremura asa de nervi cum ar veni. Incet, incet o sa fie bine si cu gradi.
Flo eu dupa sarcina cu Ari am sarit de la 36/37, well mai mult 37 da aveam piciorul ingustutz si subtirel si unele firme imi venea marimea 36, well dupa s-a schimbat de tot e 38 si is mai lata oleaca in picioare, se simte la papuci, plus ca inainte de a ramane gravida pt prima oara nu aveam pb sa se umfle picioarele sa retin apa si etc ei acuma e jale si cu asta, ca nus de ajuns vergeturile si suncile si chestiile care se duc spre sud.
Si la noi a fost caldura de numa de cateva zile si au zis ca vara asta o sa fie o "bbq summer", dar acuma iar s-a racit de ieri.
Gabriela pupam printesa si mamica frumoasa.
Didi uff mai si voi raciti? Insanatosire grabnica.
Mai3 noi am avut la Ari si o sa punem acusi si la Ami bara de aia de protectie de la lindam si cand aia era ridicata nu se dadea jos din pat prea des, acuma e mai aiurea ca vine cu tot felul de scuze si etc.
Eu azi sunt mega happy ca mi-a venit transcrierea de la diploma si is la nivel de A levels, nivelul 3. Adik mai sus decat ma asteptam ca va fi original. Is tare curioasa cum va fi maine si ce va zice. Si alta veste buna e ca Ami va incepe scoala din sept anu asta nu din ian anu urm. Bine ca platim pana face 3 ani si ca s-a scumpit de la £8 la £9 pt trei ore pe zi, e alta treaba.
Gata pauza mea merg inapoi la invatat si apoi sa fac papa ca acusi ne adunam toti pe acasa si tre sa papam. Pupam bostana si tineti-mi pumnii pe maine pls ca am trei examene.

_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France

Mummy x 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Maitreyi referitor la coboratul din pat, la noi se mai intampla in timpul noptii. Dar in ultima vreme mai rarut. Ioana din ianuarie doarme in pat de copil mare, cu margine de protectie sa nu cada, si cu loc pe unde poate ea sa coboare cand se trezeste. La culcare stau langa ea pana adoarme, nu comenteaza ca vrea sa se dea jos. Doar noaptea, cum spuneam, mai vine la mine, dar e haioasa, ca nu intra in camera noastra, sta la usa si miauna de acolo. Bine, eu oricum o aud cand vine. Si atunci ma duc cu ea, ii dau lapte, uneori e nevoie sa ma asez cu ea in pat, alteori nu, adoarme simgura la loc.

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput