PEPENASI de iul/aug'08 sarbatoresc 2 anisori (186)
Raspunsuri - Pagina 17
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dia_filipas/dia_filipas.jpg)
dia_filipas spune:
Seara buna fetele!
Cristina si noi bem laptele numai din bibe seara si la amiaza, ca dimineata si l-a scos singura de tot.
Tocmai ce m-am intors de la intalnirea de 10 ani, nu a fost mare scofala, din clasa noastra am fost 16 din 31 si totusi am fost cele mai multe comparativ cu celelalte clase (am facut toate promotiile impreuna). In fine, fuse si se duse...
Macar Miruna a avut o zi pe cinste cu Tao si Mana (Teo si Mariana, a.k.a. bunicii) intr-un strand/parc super fain amenajat.
Va o noapte buna si linistita va doresc!
Dia, mami de soferita in devenire Miruna (15.07.2008)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/violeta29/violeta29.jpg)
violeta29 spune:
Deeeeeci... Am un test de sarcina cu doua liniute!
Fiindca Despre copii a devenit parte din viata noastra ,am decis sa participam si noi la concursul "I Love DC".Puteti vedea pozele in album www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=1" target="_blank">aici :vio1 si vio2
O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dia_filipas/dia_filipas.jpg)
dia_filipas spune:
Simpatice discutiile despre paduchi...si eu am avut intr-o vara cand era la moda sa facem corturi din paturi si sa ne jucam inauntru cu papusile...mama ce ne mai acuzam, ce ne mai cautam reciproc precum maimutele, sa dovedim ca nu avem...deh, eram mandre, nu vroiam sa recunoastem. A fost pe undeva prin clasele I - IV. Eu sincera sa fiu nici nu m-am gandit ca ar fi vreo problema prin scoli sau crese (ca astea ne intereseaza momentan) pe tema asta...hmmm....
dia_filipas spune:
Violetaaaaaaaa FELICITARI!! SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS SI LA TERMEN!!
Mai frumos mesaj pt. numarul 1000 nici nu se putea
violeta29 spune:
DIA, multumesc tare mult,inca sunt socata,mi-am dorit tare mult,dar parca nu ma asteptam sa se intample asa repede,mai ales ca la Alexandra am asteptat zece ani.
Acum imi vin o multime de intrebari in minte,sunt plina de sentimente contradictorii,ma bucur ,dar totdata imi este teama,ma tot intreb cum o sa fie, daca o sa fac fata,etc,etc...
Fiindca Despre copii a devenit parte din viata noastra ,am decis sa participam si noi la concursul "I Love DC".Puteti vedea pozele in album www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=2" target="_blank">aici :vio1 si vio2
O nastere cu prelungiri
Caietul cu retete
violeta29 spune:
Revin cu picioarele pe pamant
DIA, sa-ti fie de bine intalneala, pacat ca n-a fost stralucita!
CRISTINA, inca nu a inceput votarea, multumim tare mult oricumPana pe 15 inca se mai fac inscrieri.Cu bibe, eu nu-ti pot raspunde ca dom'soara n-a binevoit sa serveasca niciodata din el, ea bea lapticul numai cu "pahalu".Nici macar din cana cu pai nu vrea sa mai bea
ANKALAURA, sa vezi ce imprastiata sunt.Pana sa vad postarea ta si eu eram revoltata pe mamicile care duc copiii bolnavi cobza la cresa.Da sa vezi ce idioata am fost,ca daca eu inca sunt acasa, n-am realizat ca ele saracele trebuie sa mearga la serviciu si n-au alta optiune.Si eu daca as fi fost la munca probabil la fel as fi procedat,na iti iei un liber o data,de doua ori,hai mai bagi un medical, da nu merge mereu asa.
Bine, acuma cu mucisori din aia aposi am dus-o si euvreo doua zile ca aveam examene si nu aveam cu cine sa o las,dar de data asta a fost cu febra,tuse magareasca de tusea pana vomita si tot tacamul
MCOCA, multumesc tare mult!
MADA,ce m-ai amuzat cu paduchii.Mi-amintesc cand am avut si eu prin clasa a cincea, doamne ce-am mai plans,era dupa vacanta de vara petrecuta la bunici,mi-era si rusine sa ma mai duc inapoi la scoala
Fiindca Despre copii a devenit parte din viata noastra ,am decis sa participam si noi la concursul "I Love DC".Puteti vedea pozele in album www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=2" target="_blank">aici :vio1 si vio2
O nastere cu prelungiri
Caietul cu retete
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MissJJ/MissJJ.jpg)
MissJJ spune:
Buna gagici, mai pe noapte asa
Violeta great newssss [bi]s
pai si sampania undei bre? Rauri, rauri sa curga , tu of course fara alcool, servesti de aia de copii, restu' ne putem face critza.
Sarcina usoara, bb sanatos si papacios si nu-ti fa griji ai sa vezi o sa fie mai usor cu doi decat cu unul singur.
Am si eu vesti, si emotii, cu carul, azi am fost iar pe coclauri am depus actele pt mine si fete, fingers crossed daca totul e ok si merge bine le avem in maxim 2 luni, nu stiu cum am sa reusesc sa astept atata sa aflu, deja nu mai pot si nici n-au ajuns inca hartiile pe biroul care trebuie. Da na speram ca cineva acolo sus tine si la noi si reusim sa le facem si sper din tot sufletul sa nu se schimbe tare mult regulile sa reusim in 2012 sa ne luam citizenship. Mi se pare asa departe iulie 2012, desi stiu ca o sa treaca super rapid mai ales cu scoala si etc. Uff bre greu greu da si cand avem actele in mana dau de baut pe bune.
Dia sa-ti fie de bine intalneala , well eu nu prea look forward, eu is de aia de ma uit la future restu'...
Diana sa fie cu noroc mutarea , pupam trupa de pitici cu flori cu tot.
Dara multa sanatate tatalui.
Legat de biberon ale mele is mega extra fane bibe, ca si cea mai mare Amironele nu bea nik fara bibe, e sfant bibele si avent sa fie ca restus yuck. Asa a fost si Ari cu chiu cu vai la 2 ani i-am luat unele mai ieftine, ca ma rupea cu aventul si apoi a trecut direct la pahar a mai baut dar numai spre 3 ani din cana de aia sport cu pai si acu din una care seamana cu alea de cafea care sorbi din ea, nu stiu cum sa explic, dar astea numai pe drumuri in rest bea din pahar.
Legat de dormitul in camera parintilor, apai Ari si acuma ne certam cu ea sa stea la ea in pat noaptea nu calare pe noi ca e si mare si noi ne trezim dim ca si calcati de tren si batuti bine, mai ceva decat daca am sta treji toata noaptea. Trebe pat de ala cat suprafata intregului dormitor ca sa putem dormi cu ele in pat. Dar Ami nu e asa ea nu doarme decat in patul ei, ala e sfant, poata sa cada pe jos de somn, asta daca e sanatoasa ma refer, ca la boli a dormit mai peste tot saracutza, ea la ea in pat, da acusi se muta in de asta de copil, de ziua ei si atunci ne-or calari amandoua si o sa dormim noi sigur pe podele si ele ca patraonele in ditai king size-ul.
Sorry atata a retinut neuronul obosit, is asa happy si excited si cu emotii pt actele astea sa fie odata sa le avem in mana, off off mai mai, , bine ca dupa aia vine alta nebuneala alte pasapoarte taxe peste taxe de ne usuca si alergatura pe la consulat da ce mai conteaza cand le avem in mana si nu mai avem restrictii, nu?
Pupam bostana, duminica placuta tuturor.
_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France
Mummy x 2
![](images/user_woman.png)
flo1980 spune:
Hello! ???
Wow Vio ce veste ai adus! Sa fie intr-un ceas bun! sarcina usoara si bebel sanatos!
Mada multa bafta, hai ca trece repede timpul!
Pe langa tara voastra suntem inapoiati rau jos palaria!
_ Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
![](images/user_woman.png)
Tecky spune:
Violeta ce mult ma bucur ca Alexandra va avea un fratior sau o surioara!Sarcina usoara!
mada tin pumnii sa fie totul bine cu actele.
Noi ne pregatim sa mergem la party-ul unui baietel de 3 anisori
Va pupam