PEPENASI de iul/aug'08 sarbatoresc 2 anisori (186)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Ati innebunit cu paduchii!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Am reusit sa citesc din urma da sincer nu mai am rabdarea necesara sa reiau tot, da sa stiti ca v-am citit. Is rupta de oboseala e si f cald afara te topeste cald sin casa sus la parter mai e cum mai e.
Flo pai eu ti-am zis asta ca tu ai mentionat de nespalati si etc, ca na ouale alea poti tu sa te speli de nspee mii de ori si tot nu se duc. Aspiratoarele alea is tare meseriase si au scopul sa te scape de aia mari adultii, ca pe aia ii aspira si au un recipient unde ii strange si dupa iti da si raport cati adulti si cate oua si etc ai avut. In caz ca vroiai sa stii.
Si aici sunt alea de plastic de pieptanat clasice, dar este si unu www.nittygritty.co.uk/products/52/the_nitty_gritty%3Cbr%3E_nitfree_comb/" target="_blank">metalic si unu www.electrocare-uk.com/robi-comb-pro-electronic-lice-comb-715-p.asp" target="_blank">electronic care cica e f bun. Cica aspiratorul ala meserias de paduchi e din Danemarca adus si tanti care a deschis clinica face o multimea de bani pe chestia asta.
Merg sa culcam matzele ne auzim mai pe seara sau maine cas tare rupta, nu stiu cei cu toata oboseala asta pe mine zici ca m-a batut careva.
Pupicei.

_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France

Mummy x 2

Mergi la inceput

Tecky sa stii ca pana sa nu mearga Ari la scoala cand ziceai de paduchi ma uitam stramb, da acuma e day to day life ca si varicela si vaccinurile si alte chestii de astea copilaresti.
Cum zice si Vicky cum incepe scoala cum scrisori anunturi ca au napadit paduchii.
Puricii is copii mici [e langa paduchi aia is mai usor de ucis, am avut matze si caine destui si i-am ucis cu succes, paduchii is mai strong.

_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France

Mummy x 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Da bre, despaducheat, am gresit insecta. Da oricum, daca ar exista cuvantul, ar fi despuricat, ca vine de la puric nu de la purec. Dar nu exista, asa ca filozofam degeaba, ca verbu e " a purica".

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Mada, i-ai ucis cu succes?

Mergi la inceput

Da bre cu f mare success si pe unii si pe altii , hence nu mai avem nici matze nici caini rezulta ca nici purici.

_
Anatole France

Mummy x 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

...si aici sunt paduchi (Martie-Aprilie)

I,J ,N & E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

De vreo 30 de min citesc ce ati mai scris; observ ca s-a mai animat atmosfera... Mi-era dor sa va citesc si sa va mai scriu despre noi (deh, dependenta de voi )..

Vio, inca nu a inceput votarea..vroiam sa votez si nu vedeam unde scrie voteaza..

Diana, sa stapaniti sanatosi casuta...Wow!! EU inca nu ma incumet sa conduc cu amandoi..Mihaita are tendinta sa traga de Mateias, asa ca de obicei stau eu in spate , intre ei..

Sun, felicitar pt exam!!

Turtu , sarcina usoara mai departe!!

Dana, mai ai putin pana la marea intalnire..

Mona, Dara sanatate multa tatilor !! Mona, sper ca este mai bine Cris acum

Sa va povestesc despre Mihaita: cel mic inca dorme cu noi in camera ( dupa ce mananca oricat demult l-as tine in poz verticala si l-as tine sa ragaie , varsa; asa ca patutul este inca in dormitorul nostru ca sa il auzim in caz ca ii vine noaptea, dupa ce mananca, inapoi lapticul ). Ei bine, de vreo 3 seri ,Mihaita vine la noi in pat sa doarma cu noi si cu bebe...El era obisnuit sa doarma singurel la el in camera..presupun ca e doar temporar...
De trantit si Mihaita se tranteste pe jos cand nu facem ca el, noi il lasam sa se calmeze ( de obicei in cel mult 2 min se linisteste) sau ii distragem atentia cu alte lucruri

Aporpos, mai sunt pepenasi care beau lapticul seara cu bibe???

pepenasii ..fug, s-a trezit Mateias...

Cristina,mami de Mihaita si Mateias

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Cristina, ma bucur ca sunteti bine toti 4. Maya bea laptele cu bibe, seara si dim. Seara e somniferul, dimineatza imi e mie usor . In rest nu foloseste deloc biberonul, chiar daca de ex mai bea un lapte cu mine in wk :), ala il bea din cana.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Filip bea cu bibe. Nu concepe sa bea laptele din altceva decat din bibe cu tetina normala. Desi alte lichide le bea cu paiul, din sticlute cu tetine rigide sau chiar cu cana.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput