Pufuleti pufosi de ian-feb 2010 (68)
Raspunsuri - Pagina 19
mandruta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui plateea "baietei la liber mai gasesti, fete la lber nu prea... mai sunt? sa se declara alea libere..." I will survive... www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
Fi-mea!
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)
mandruta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dulcineea_cj Mandruto,nici noi nu stam mai bine Nu am fecior bogat,dar e frumos No,ce zici ? cea mai fericita mamica :) |
S-o trimit la Cluj dupa barbat? Sau vine baiatu' la capitala? Amandoi amarati, astia cu ce traiesc, ca dragostea trece prin stomac? Tre' sa ma pun pe strans pt. zestre!
dulcineea_cj spune:
ioi,ma doare burta de atata ras (a se citi BURTILE)Am vazut si eu pianistul
cea mai fericita mamica :)
plateea spune:
MP... ce amintire frumoasa... suuuper tare! poate pastrezi si pt nepoti, ce zici?
inchei in pasi de mars!
va doresc ce imi doresc! o noapte luuunga, fara treziri dese, odihnitoare, cu cat mai putine foieli!
N B fluturelele mele, oriunde v-ati afla!
I will survive...
www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
ayanna_xem spune:
Salut gagici...
..acum mi-am adormit si eu printesa si am intrat sa vad ce mai ziceti...aveti un spoooor, doamne!
Am citit din urma si m-am ratacit pe drum...is varza.
LOREX, nu amanam intalnirea. Daca tot am stabilit asa, nu vreau sa incurc eu planurile. Pe tata nu-l pot ajuta cu nimic deocamdata,e in spital si cred ca o sa-l mai tina o vreme. Eu inca incerc sa ma obisnuiesc cu ideea, ma iau mult cu gagalicea mea si cred ca mi-ar prinde bine iesirea cu voi.
PLATEEA nu stiu ce sa-ti raspund...ca nu ma pricep deloc la partea medicala. Medicul a zis ceva de inele fisurate, tasate...ma rog ceva de genul asta. Trebuie sa stea imobilizat ca sa nu fie nevoie sa-l puna in ghips. Durerile cele mari ar fi cica din cauza ca s-au atins niste nervi pe acolo, nu stiu. Of!
Nu mai vreau sa va stresez si pe voi cu grijile mele...
Haideti sa va intreb ceva legat de bebe. Mai sunt fete printre voi ai caror bbluci au facut 4 luni si inca nu au inceput diversificarea??? Tot citesc la voi de una-alta si mi se pare ca am ramas singura pe aici care inca mai trag de tzitzi exclusiv. Mi-este mie groaza de capitolul asta, dar nu vreau sa raman ultima ca dupa aia nu mai stiu ce sa fac...
Si mai vroiam sa va intreb ceva...dar nu mai stiu ce...ma gandesc si revin...
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
plateea spune:
m-am intors sa zic! examenul... se vor afisa rezultatele, la un moment dat! important e ca l-am dat. de scris am scris, vax restul.
ruxita, am priceput nuanta cu "aproape"... eh, cineva ma intelege!
acu chiar plec ca barbatul sforaie, pe picioare lega pustiu, iar bateria la laptop e gata!
N B again! c u when I get there...
I will survive...
dulcineea_cj spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mandruta
S-o trimit la Cluj dupa barbat? Sau vine baiatu' la capitala? Amandoi amarati, astia cu ce traiesc, ca dragostea trece prin stomac? Tre' sa ma pun pe strans pt. zestre! Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010) |
io zic sa vina ea la Cluj Oras mai putin poluat Pana s-or lua ei,le adunam zestre
cea mai fericita mamica :)
mandruta spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui dulcineea_cj
io zic sa vina ea la Cluj Oras mai putin poluat Pana s-or lua ei,le adunam zestre cea mai fericita mamica :) |
A vazut si tati al nostru pozele. A aprobat legamantul, frumos baiat! De unde are tati tricoul ala? Lucreaza in domeniu?
ayanna_xem spune:
Mi-am amintit...vroiam sa intreb de vaccinul de 4 luni...cate intepaturi face? tot 2?
Ca urmeaza sa mergem si noi saptamana asta probabil, daca ajung vaccinurile...
La 2 luni dupa vaccin si-a stricat programul de noapte...era agitata, vroia la tzitzi...mi-e teama ca o sa patesc si acum la fel. De cateva zile doarme asa bine noaptea, cate 8-9 ore...parca vad ca dupa vaccin iar avem frichineli.
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
plateea spune:
tot pe-acilea sunt. am dus barbatii in dormito si mi-am adus aminte ca-s mama producatoare. daca io nu produc, pastaia papa LP...
asa ca dau la pompa....
era si un cantec, nuuuu???
I will survive...