Pufuleti pufosi de ian-feb 2010 (68)
Raspunsuri - Pagina 20
lorex spune:
noi am fost 15 minute in marginea orasului la iarba verde, ca a venit o ploaie cu gheata cat oul de porumbel1
am papat cirese direct din copac
despre jucarii: stiu de la prietenele mele care au copii ca cele mai interesante jucarii erau cele la care nici cu gandul nu gandesti: periuta de dinti, capacul de la nush ce cutie, chilotii lui tati, etc...din astea...stiu ca sor-mea se plangea ca nici nu se uita la jucariile cumparate dar daorme cu periuta de dinti in mana.Mai am o prietena al carei fecior a carat o perioada cu el peste tot un ciocan
azi mi-am facut un review al mesajelor de pe telefon si...m-au trecut emotii vechi...am recitit mesajele primite de la unele dintre voi cand ati nascut, sau mesajele de incurajare de la voi cand am nascut eu...ce departe mi se par toate...si au trecut abia 3-4 luni...
Pt Ruxita si Yasmine: "Respectul este adevarata iubire!"
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"
01*03*010
_
cristies spune:
Dulcineea, daca tot ai intrat pe mailul comun vezi ca e si cartea lui Monti de la Andre_lina.
Parerea mea personala e ca iti trebuie si timp si resurse financiare sa tii dieta asta si sa si alaptezi. Pentru ca cartofii si morcovii le exclude Monti, varza, fasolea, mazarea le exclude alaptatul...
Si cea mai grea chestie (dar spre surpriza mea m-am obisnuit) e NU PAINE, NU DULCIURI (gen alea de le da Plateea), NU SUC.
Problema (mea) e ca se pierde foarte putin (cca.500g/saptamana) ceea ce pe mine ma va duce pana la anul daca mai punem la socoteala si perioadele de stagnare care cica apar la fiecare 10 saptamani si dureaza cam 4....
Ayanna, Alexis are deja 4 luni jumate si nu i-am dat nimic. Si nici de gand n-am. Din ce stiu nici Decenuela nu l-a diversificat pe Luca si are aproape 5 luni. Eu zic sa nu-ti faci griji...
Plateea, ce ma bucur ca pastaia a fraternizat cu noi si a fost cumintel.
Ruxita... ce viata agitata ai avut. Nu ma mai mir ce hotarata esti!
Fetele, spre rusinea mea n-am apucat sa vad toate pozele.
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui plateea m-am intors sa zic! examenul... se vor afisa rezultatele, la un moment dat! important e ca l-am dat. de scris am scris, vax restul. ruxita, am priceput nuanta cu "aproape"... eh, cineva ma intelege! acu chiar plec ca barbatul sforaie, pe picioare lega pustiu, iar bateria la laptop e gata! N B again! c u when I get there... I will survive... www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
vroiam sa mai adaug doar un unsignificat detail - in timpul indelungatei mele studentii am schimbat 3 orase, 7 gradinite si 2 scoli... nu ne-a fost moale.
plateea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
vroiam sa mai adaug doar un unsignificat detail - in timpul indelungatei mele studentii am schimbat 3 orase, 7 gradinite si 2 scoli... nu ne-a fost moale. |
stii, din pacate, inteleg fff bine ce spui tu acolo, ceva de genul ala traiesc si eu. studentie lunga, orase diferite, copil pe drumuri... ma consolez cu gandul ca ce nu te omoara te intareste, ca umilinta e doar o lectie de viata, ca exista femei care reusesc chiar si asa,prin hatisurile astea, sa iasa la lumina...
I will survive...
www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
lorex spune:
Ma uit in fiecare zi la pozele pufuletilor nostri, le iau pe fiecare la rand! nu ma mai satur sa-i privesc, sa-i savurez!
Mesteresc capitol nou!
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex noi am fost 15 minute in marginea orasului la iarba verde, ca a venit o ploaie cu gheata cat oul de porumbel1 am papat cirese direct din copac despre jucarii: stiu de la prietenele mele care au copii ca cele mai interesante jucarii erau cele la care nici cu gandul nu gandesti: periuta de dinti, capacul de la nush ce cutie, chilotii lui tati, etc...din astea...stiu ca sor-mea se plangea ca nici nu se uita la jucariile cumparate dar daorme cu periuta de dinti in mana.Mai am o prietena al carei fecior a carat o perioada cu el peste tot un ciocan azi mi-am facut un review al mesajelor de pe telefon si...m-au trecut emotii vechi...am recitit mesajele primite de la unele dintre voi cand ati nascut, sau mesajele de incurajare de la voi cand am nascut eu...ce departe mi se par toate...si au trecut abia 3-4 luni... Pt Ruxita si Yasmine: "Respectul este adevarata iubire!" _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... "Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!" 01*03*010 _ |
asa am citit si eu ca altele decat cele cumparate de parinti sunt jucariile de suflet ale copilului, ramane deci cum a zis si sotul - jucarii pentru noi, parintii... vreau sa invat sa confectionez jucarii, nu sunt prea priceputa la lucruri din astea de facut cu mana, dar am imaginatie si cred ca mi-ar iesi una alta, cred ca ma si apuc... ca tot ma laudati ca sunt hotarata... (adevarul e ca sunt si daca imi kk ceva pe palarie, vreau acum si aici)
ayanna_xem spune:
Vorbiti de jucarii...comanda pe net...plata in lire...mie mi se pare chineza. E drept ca eu n-am comandat niciodata din afara si sa platesc direct cu cardul, am incercat o data si cand am vazut ca-mi cere nr de card, security cod...m-am lasat pagubasa.
La noi nu se gasesc jucariile astea??? Ca eu am mai googalit si am gasit magazine on-line romanesti cu jucarii Lamaze la preturi destul de bunicele, sau cel putin nu mai mari decat cele din afara.
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
pufuleti2010 spune:
Sagetutza a zis bine...nu schimbam denumirea odiseii din pufuleti in colacei?
CAPITOLUL 69