Pufuleti pufosi de ian-feb 2010 (68)
Raspunsuri - Pagina 18
lorex spune:
io-s aici, dau refresh sa vad ce mai coci
ce-ai facut la examen? luat?
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"
01*03*010
_
plateea spune:
LML Maria Alexandra!!!
onitza, catalutza... si pe mine ma mai dureau... nu sanii, sfarcurile. pana am descoperit un... remediu. ung cu o juma de tona sfarcul cu bephanten sau garmastan (da mult, frate!) apoi aplic o discheta demachianta, apoi sutienul. in felul asta am scapat de stat cu titi pe afara sa fac topless in fata socroseniilor... m-am bagat ca musca in discutia voastra, da asa-s eu, nu ma pot abtine!
mandruta, un tir de pt colega mea de suferinta!
chiar, gratiana si tomaca pe unde-s?
LML puiutilor sarbatoriti!
onitza, amcitit apoi, ca nici decaf nu mere... eeee, dar vinul ala tre sa recunosti ca e de 1000 de ori mai bun decat cafeaua! NOROC!
MP, ce-ati facut la echo?
I will survive...
www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
plateea spune:
ruxita, si de bafta, si de aproape empatie! cand ma empatizezi de tot sa ma anunti sa-ti pregatesc niste briose cu ciocolata si un check de lamaie si o tava de eclere, da?
danasor, ideea cu imbracatul e sa imbraci copul ca pe tine. daca ti-e ti-e frig, imbraca bebelul mai... mult. daca nu transpira e ok. daca transpira, mai dai jos ceva. iar cu socata, bine ca n-am vazut cat eram la iasi ca ramaneai fara...
se termina capitolul si io-s abia la pag 10... ufaaaa...
I will survive...
dulcineea_cj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex io-s aici, dau refresh sa vad ce mai coci ce-ai facut la examen? luat? _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... "Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!" 01*03*010 _ |
Si io fac acelasi lucru
cea mai fericita mamica :)
lorex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dulcineea_cj
Si io fac acelasi lucru cea mai fericita mamica :) |
Hai Plateea
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"
01*03*010
_
mandruta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
..cred ca pianul nu era bun! norocoaso! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... "Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!" |
Da' de unde, ne-am rablagit de tot! De fapt, problema e la je, ca are pitici pe creier. Va zic eu cand am timp. Pe scurt, stiti ca stam cu socrii, deci copilu' e cu noi in camera. Si nu pot asa!
Pacat ca instrumentele sunt functionale!
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)
plateea spune:
dastefa... ai tu un feeling ca nu e ceva in regula, sau de ce insisti sa aiba Mirunica musai ceva?
bietul pui a stat o luna prin spitale. e normal sa o ia mai usurel. eu zic sa te linistesti, sa-ti iubesti copilul si sa astepti. in timp, toate vor parea mai roz! puiutul sanatos!
am elucidat si misterul cu tomaca! bafta la diversificare si mai ales... spor la serviciu!
ruxita, hai, ai reusit cu tranzactia online? ma tii pe jar, si-a abia la pag 12...
later edit... acum cumparati tot site-ul? mai lasati, fratilor si altora!
"baietei la liber mai gasesti, fete la lber nu prea... mai sunt? sa se declara alea libere..."
I will survive...
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui plateea ruxita, si de bafta, si de aproape empatie! cand ma empatizezi de tot sa ma anunti sa-ti pregatesc niste briose cu ciocolata si un check de lamaie si o tava de eclere, da? danasor, ideea cu imbracatul e sa imbraci copul ca pe tine. daca ti-e ti-e frig, imbraca bebelul mai... mult. daca nu transpira e ok. daca transpira, mai dai jos ceva. iar cu socata, bine ca n-am vazut cat eram la iasi ca ramaneai fara... se termina capitolul si io-s abia la pag 10... ufaaaa... I will survive... www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
... am zis ca "aproape" empatizez pentru ca va inteleg perfect - imi amintesc si eu cum ma pregateam de examene (9 ani de studentie cu copilul dupa mine, ma rog, ultimul an mai putin ca l-am lasat la fosta soacra ca mi-au zis de la faculta ca nu-mi pot asigura camin ca nu s-au gandit ca studentii vor veni cu catel si purcel la facultate, so - copilul meu - catzel si purcel...) in anul 3 de facultate am divortat... so, amintiri frumoase si nu prea... imi amintesc si n-as prea vrea, ceva de genul...
dulcineea_cj spune:
Mandruto,nici noi nu stam mai bine Nu am fecior bogat,dar e frumos No,ce zici ?
cea mai fericita mamica :)