Pufuleti pufosi de ian-feb 2010 (68)
Raspunsuri - Pagina 13
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danasor La noi a venit nenea dr. si ne-a intepat cu vaccinul. Ne-a consultat si a zis ca e ok , cu mucisorii asta e, cat nu face febra si mananca bine sa stau linistita, poate sa fie si o usoara alergie la mediul inconjurator , sa continui cu ser si aspirat. Maica-mea mi-a zis sa-i fac nishte analize asa de control sa vedem cum sta cu calciu, fier..., dar nu-mi vine sa ma duc s-o intep asa degeaba, a facut cineva analize la bb de control? Voi lasati sa puna mana alte persoane pe copil, sa-l ia in bratze? Nu ma refer la cei de casa, de ex. daca iesitzi la plimbare si va intalnitzi cu o cunostinta; mie nu prea imi place chestia asta dar nu as vrea nici sa par nepoliticoasa Lorex maine ai vreun program? poate ajung prin parc daca e frumos, avem de gand azi, dar ne-am impiedicat de vaccin. Evyme unde te-ai ascuns? am vazut o reclama la cosmote sponsor cfr cluj si mi-am adus aminte de rapidutzu nostru pui mic |
Scumpa, analizele ar trebui recomandate de medic (se vad carentele de fier sau calciu). Si eu zic sa nu intepi copilul fara motiv.
Cat despre imbracat, ti-a zis Al3csa si subscriu, fiecare copil are optimul lui. Al meu e... o minune: acasa (la 19-20 de grade) sta in body, pantaloni si bluzita. afara - body cu maneca scurta si pantaloni ca de bermude. In casa nu are caciulita, afara poarta sapca sau palariuta. Cu alte cuvinte noi in loc sa ne imbracam cand iesim - ne dezbracam.
Despre muci, iti dau sfatul pe care l-am urmat si eu si i-au trecut. Atata timp cat nu-l inneaca, nu-i mai aspira ca produci si mai multi. La mine a functionat.
Cat despre persoane... e bine sa-i "rogi" sa se fereasca ei ca are muci aia mica sau ca e cam maraita..
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?
danasor spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ruxita
pana la urma a intrat si el in joaca cu noi si acu vrea sa ne ia mai multe jucarii si ma cert cu el ca sunt scumpe... zice, hai si mingea, hai si florica sa se joace si el, nu numai ala micu... |
asa e si sotzul meu
cristies spune:
Danyelana, am facut reclama la produsele DM unor prieteni care si-au dorit si ei produse si era sa dau de ca incepusera sa ma sune pentru tot felul de chestii pe care eu nu le cumparasem/testasem si i-am rugat sa vina la mine in vizita ca-i duc in excursie la dm, si cum m-au refuzat m-am organizat sa vad care ar fi mai aproape de ei si asa am aflat de dm-ul de la buzau(langa kaufland) si de cel de la braila fara sa le fi vazut vreodata live.
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?
lorex spune:
Heloo,
La multe lunite sarbatoritilor: Maria alexandra, Tudor de Tomaca, Andrei de dulcineea
Danyelana, MP, tks!
Ayanna, ce rau imi pare de taticul tau.
Amanam intalnirea pentru cand o sa se faca bine, ok?
MP, ce-ai facut la eco?
Danasor, te-am sunat azi dar ai tel inchis. Poate o agati si pe dastefa maine in drum spre parc.Spune-mi cam pe la ce ora vrei sa iesi!
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
lorex spune:
citat din mesajul lui catalutza81 b]Nik0le[/b] am luat ceai ala de mi l-ai recomandat si am luat si toy sanitizer-ul, sarumana mult! |
ce toy sanitizer??? de unde, cat? cum?
_
lorex spune:
citat din mesajul lui danasor Aaaa, mai voiam sa spun ca ieri am cules floare de soc si am facut o supeeeer socata cu lamaie. Cine vrea un pahar sa se racoreasca e binevenit ! pui mic |
_
alexutzzza spune:
RUXITA , Cristies, Mandruta
jucariile sunt superbe, eu sunt convinsa ca eu sunt mult mai incantata decat Yannis de ele, dar accept realitatea oricum se joaca si el cu ele si ma topesc cand il vad cu cata bucurie se uite la elefant sau cum il smotoceste, sau cum il cearta pe diverse motive (care or fii ei stiu), cum il trage de urechi sau cum zambeste larg de cate ori il gaseste cu privirea prin camera
Sfat: din cate am constatat eu, pe Lamaze toys valoarea transportului creste cam dupa 2 jucarie la fiecare jucarie , daca va combinati mai multe dar vreti fiecare cel putin 2-3 jucarii cred ca o sa ajunga f scump
plus ca jucariile mari gen saltele mingii cresc astronomic pretul transportului,
eu am comandat de pe lamaze ca am vrut o jucarie care nu era vanduta decat de Lamaze (girafa) si de nimeni altcineva, altfel le-as fi luat de pe amazon.
Daca vreti jucarii care sunt vandute de selleru amazon.co.uk gen Freddie licuriciul, elefantii, maimute, lei, tigrii, saltele va recomand sa va combinati la o comanda pe amazon , acolo la o cantitate f mare de jucarii unele chiar voluminoase, daca le luati pe toate de la acelasi seller (amazon) transportul e maxim 6 lire si ceva, de ex daca pui ceva mare cum e un carutz sau un scaun de masa te duce la 11 lire ceea ce nu e deloc mult cand te gandesti cat economisesti per produs plus ca voi impartiti transportul....
Pe Lamaze se trece numarul de card (ala mare carnatul de pe fatza cadrului) si ultimele 3 cifre de pe spate de la semnatura, pe amazon, numarul cardului , titularul cardului si data de expirare. E de ajuns un cont in lei, accepta si visa electron si mastercard. Numai ca treb sa va calculati banii la cursul zilei nu al BNR ci al bancii la care aveti cardul ca la cursu' ala se schimba (gen cursu lu Unicredit sau cursu lu Bcr, care de regula e un pic mai mare decat BNR)
Bafta!
EDITEZ: plus ca pe Amazon jucariile (unele din ele) sunt la oferta , deci mai ieftine, elefantu care face ca toate visele de 18 lire e numa 15 si ceva, etc...
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
Eleysa spune:
Buna ziua fetele mele dragi !
Noi azi am fost in "pelerinaj" la manastirea "Ghiughiu" (sper ca asa se scrie) ...adica am facut pe soferul pentru mami a mea si 2 mamici de la scoala fratelui meu.
Abia acum am reusit sa va ajung din urma ...asa ca va urez LML sarbatoritilor de azi si multumesc de tratatie mamicilor .
citat din mesajul lui dastefa Am fost cu Miruna la ORL pt testul de auz si asa cum ma asteptam deja totul e ok .Dar voiam sa am hartiuta pt cand mai merg la alti dr. Mie dr neurolog imi recomandase sa fac Mirunei si niste dozari hormonale dar am zis ca o da prin balarii doar asa ca sa recomande si el ceva.stand la analiza pt auz intru in vorba cu un tatic ce avea o fetita cu 1 luna mai mare decat Miruna si care avea simptome asemanatoare doar ca inregistra intarziweri si pe latura de achizitii motorii-si avea deja confirmata si urma tratament pt hipotiroidie.Asa ca in cea mai mare viteza am mers si I-am facut analizele respective cu speranta ca dam de capat starii ei dar……..analizele I-au iesit ok Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006 asa creste Daria |
Dastefa imi pare bine ca miruna nu are probleme cu auzul si nici probleme endocrinologice...si sunt convinsa toate temerile tale se vor dovedi neadevarate, iar mititica este doar suparata de la statul prin spitala si chinuiala doctorilor. Ce vroiam eu sa iti zic este ca azi, la manastire m-am rugat pentru miruna la o icona facatoare de minuni a Maicii Domnului (eu nu prea cred in astea, adica cred in Dumnezeu, dar am vazut prea mult fanatism in scurta mea existenta de pana acum ca imi cam lasa un gust amar) sa fie sanatoasa si fericita alaturi de parintii ei
Una peste alta...eu am zis mai demult, dar nush cate ati retinut, fratele meu are sindromul Down si este la o scoala speciala pe sistemul waldorff, iar una din mamicile care a fost azi are baietelul cu autism si am intrebat-o la ce varsta a fost diagnosticat si mi-a zis ca la 3 ani si ca oricum, asa cum au zis si fetele, pana la 1 an nu se poate diagnostica autismul, asa ca si incearca sa iti strangi toate puterile si sa fii vesela in prezenta ei, radeti, jucati-va cu ea ...asta este cel mai important pentru a o stimula pe ea.
Hai ca m-am intins ca o placinta de post si nici nu stiu daca ai inteles ceva...sunt atatea de spus ...
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
lorex spune:
citat din mesajul lui Ruxita Fetele, care mai vreti, ne cuplam la o comanda de jucarii Lamaze? mie mi se par superbe... |
si eu m-as combina, daca oferta e valabila si pt provicie
_