Pufuleti pufosi de ian-feb 2010 (68)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Vreau si eu jucarieeeeeeeeeeeeee!
Adica fi-mea.

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

multumim de urari !

Mandruta,eu nu ti-am refuzat fata doar am zis ca amandoi sunt violenti,ce o sa se faca ????

cea mai fericita mamica :)

Asta e! Daca n-o vrea nimeni, o sa ramana fata batrana, si gata!

Glumesc! Putem oricand sa dam anunt la matrimoniale. pe amandoi.

eu nu ma incuscresc cu nimeni ca sa nu-i ingustez optzionenul... si sa nu-i ingradez liber arbiteren... pe de alta parte, mai toate fetele sunt luate ...baietei la liber mai gasesti, fete la lber nu prea... mai sunt? sa se declara alea libere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

multumim de urari !

Mandruta,eu nu ti-am refuzat fata doar am zis ca amandoi sunt violenti,ce o sa se faca ????

cea mai fericita mamica :)

Asta e! Daca n-o vrea nimeni, o sa ramana fata batrana, si gata!

Glumesc! Putem oricand sa dam anunt la matrimoniale. pe amandoi.

eu nu ma incuscresc cu nimeni ca sa nu-i ingustez optzionenul... si sa nu-i ingradez liber arbiteren... pe de alta parte, mai toate fetele sunt luate ...baietei la liber mai gasesti, fete la lber nu prea... mai sunt? sa se declara alea libere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

La noi a venit nenea dr. si ne-a intepat cu vaccinul. Ne-a consultat si a zis ca e ok , cu mucisorii asta e, cat nu face febra si mananca bine sa stau linistita, poate sa fie si o usoara alergie la mediul inconjurator , sa continui cu ser si aspirat.
Maica-mea mi-a zis sa-i fac nishte analize asa de control sa vedem cum sta cu calciu, fier..., dar nu-mi vine sa ma duc s-o intep asa degeaba, a facut cineva analize la bb de control?
Voi lasati sa puna mana alte persoane pe copil, sa-l ia in bratze? Nu ma refer la cei de casa, de ex. daca iesitzi la plimbare si va intalnitzi cu o cunostinta; mie nu prea imi place chestia asta dar nu as vrea nici sa par nepoliticoasa

Lorex maine ai vreun program? poate ajung prin parc daca e frumos, avem de gand azi, dar ne-am impiedicat de vaccin.
Evyme unde te-ai ascuns? am vazut o reclama la cosmote sponsor cfr cluj si mi-am adus aminte de rapidutzu nostru

Mergi la inceput

m-am suparat pe sotul meu
cica: "sigur nu vrei tu sa te joci cu jucariile alea?"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danasor

La noi a venit nenea dr. si ne-a intepat cu vaccinul. Ne-a consultat si a zis ca e ok , cu mucisorii asta e, cat nu face febra si mananca bine sa stau linistita, poate sa fie si o usoara alergie la mediul inconjurator , sa continui cu ser si aspirat.
Maica-mea mi-a zis sa-i fac nishte analize asa de control sa vedem cum sta cu calciu, fier..., dar nu-mi vine sa ma duc s-o intep asa degeaba, a facut cineva analize la bb de control?
Voi lasati sa puna mana alte persoane pe copil, sa-l ia in bratze? Nu ma refer la cei de casa, de ex. daca iesitzi la plimbare si va intalnitzi cu o cunostinta; mie nu prea imi place chestia asta dar nu as vrea nici sa par nepoliticoasa

Lorex maine ai vreun program? poate ajung prin parc daca e frumos, avem de gand azi, dar ne-am impiedicat de vaccin.
Evyme unde te-ai ascuns? am vazut o reclama la cosmote sponsor cfr cluj si mi-am adus aminte de rapidutzu nostru

pui mic

cum a venit? nu v-ati dus voi?
in legatura cu luatul in brate de alte persoane - nici mie nu mi-ar placea daca s-ar intampla des, o data la 2-3 luni mai treaca-mearga... cand m-am dus cu piciu la servici, toata lumea a inceput sa traga de el in toata partile, la inceput a fost cuminte, apoi am iesit de acolo val-vartej cu cantec ca nu ma puteam potoli copilu...
vaccin de 4 luni inca nu am facut pentru ca avea mucisori...si nu stiu cand va fi de vaccin, inca ii mai are...

Mergi la inceput

Citat:

si nu are dreptate? mocutza mea e asa de fericita cand prinde pachetul de vata in mana...

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

cum a venit? nu v-ati dus voi?
in legatura cu luatul in brate de alte persoane - nici mie nu mi-ar placea daca s-ar intampla des, o data la 2-3 luni mai treaca-mearga... cand m-am dus cu piciu la servici, toata lumea a inceput sa traga de el in toata partile, la inceput a fost cuminte, apoi am iesit de acolo val-vartej cu cantec ca nu ma puteam potoli copilu...
vaccin de 4 luni inca nu am facut pentru ca avea mucisori...si nu stiu cand va fi de vaccin, inca ii mai are...

avem noroc de un medic de familie tare dragutz, de cate ori am avut nevoie si am apelat la el a fost amabil si ne-a ajutat fara sa dea impresia ca l-am deranja, si nu e genul de dr. roman care crede ca doar el are dreptate , el isi da cu parerea daca vrei faci asa daca nu, nu se supara.

in privintza jucariilor si eu sunt disperata dupa ele, bineinteles ca ne bucuram noi cel mai tare de ele , cel putin pana vor face doi ani si vor cere singuri

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

si nu are dreptate? mocutza mea e asa de fericita cand prinde pachetul de vata in mana...

pui mic

pana la urma a intrat si el in joaca cu noi si acu vrea sa ne ia mai multe jucarii si ma cert cu el ca sunt scumpe... zice, hai si mingea, hai si florica sa se joace si el, nu numai ala micu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Celorlalti sarbatoriti de astazi .
Noi am umblat pt botez vreo 3 ore jumate prin oras si e o caldura de nu sti pe unde sa te mai ascunzi.
Fetele revin si eu cu o intrebare legat de saitul pe care ni-l daduse beatrice cu hainute eu as vrea sa-i iau cate ceva la piticotul meu mai vrea cineva ca sa ne putem cupla si face comanda?ca la noi in oras aici nu prea au hainute dragute si la c-ta ajung f greu si pt vara asta mica nu prea are hainute.Va .

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput