Pufuleti pufosi de ian-feb 2010 (68)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

Am fost cu Miruna la ORL pt testul de auz si asa cum ma asteptam deja totul e ok .Dar voiam sa am hartiuta pt cand mai merg la alti dr.
Mie dr neurolog imi recomandase sa fac Mirunei si niste dozari hormonale dar am zis ca o da prin balarii doar asa ca sa recomande si el ceva.stand la analiza pt auz intru in vorba cu un tatic ce avea o fetita cu 1 luna mai mare decat Miruna si care avea simptome asemanatoare doar ca inregistra intarziweri si pe latura de achizitii motorii-si avea deja confirmata si urma tratament pt hipotiroidie.Asa ca in cea mai mare viteza am mers si I-am facut analizele respective cu speranta ca dam de capat starii ei dar……..analizele I-au iesit ok

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Eu una m-as bucura ca e totul ok si as pune totul pe seama incercarilor grele prin care a trecut si despartirea indelungata de ammi, mie mi-au zis la maternitate cand mi l-au adus pe Yannis abia a doua zi ca din cauza ca a stat atata timp !!!nici macar 24 de ore dar era cikf mult) de la nastere pana a doua zi de dimi fara mine e posibil sa nu reactioneze de nici un fel la nimic (eu trebuia sa il pun la san) si ca trebuie sa vb cu el ca imi recunoaste vocea din burtica si sa stabilim o relatie si abia apoi o sa reactioneze, deci eu as merge in continuare pe multa iubire, sa ii vorbesti mult, incearca sa fii calma si optimista, petreceti timp impreuna jucandu-va , citindu-i cantandu-i si nu numa prin cabinete medicale si spitlale

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Buna tuturor!
N-am mai intrat de vreo 3 saptamani. Ne-am mutat, ne-am botezat, acum ne-am acomodat cu noua situatie.

Astazi facem 4 luni si am intrat sa facem cinste cu ceva dulce si sa uram sarbatoritilor de astazi Amaris si Maria-Alexandra.
Noi vom sarbatori cu un vaccin . Am emotii pentru el, sper sa-l doara cat mai putin.
Dupa masuratorile de ieri, luna aceasta am luat 1,1 kg si 4 cm, avem acum 8 kg si 67 cm. Asa ca ne pregatim de diversificare cam intr-o saptamana. Cu supa de legume caci suntem mai voinici .

Imi aduc aminte ca se vorbea de un cont nou pentru poze. Am vrea si noi sa ne prezentam eleganti de la botez si sa-i mai vedem de pretenii de odisee. Capitolele pierdute nu prea le putem recupera, mai ales ca mami se duce la servici de la 1 iunie.

mami tomaca si bebe Tudor Ioan
http://family.webshots.com/album/577502611EbNEgV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Buna tuturor!
N-am mai intrat de vreo 3 saptamani. Ne-am mutat, ne-am botezat, acum ne-am acomodat cu noua situatie.

Astazi facem 4 luni si am intrat sa facem cinste cu ceva dulce si sa uram sarbatoritilor de astazi Amaris si Maria-Alexandra.
Noi vom sarbatori cu un vaccin . Am emotii pentru el, sper sa-l doara cat mai putin.
Dupa masuratorile de ieri, luna aceasta am luat 1,1 kg si 4 cm, avem acum 8 kg si 67 cm. Asa ca ne pregatim de diversificare cam intr-o saptamana. Cu supa de legume caci suntem mai voinici .

Imi aduc aminte ca se vorbea de un cont nou pentru poze. Am vrea si noi sa ne prezentam eleganti de la botez si sa-i mai vedem de pretenii de odisee. Capitolele pierdute nu prea le putem recupera, mai ales ca mami se duce la servici de la 1 iunie.

Tudor Ioan

Multumim mami de tratatie

Ai PM

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Buna tuturor!

La multe lunite Tudor!!!

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Am vrut sa-i pacalesc, dar ma lasa sa votez doar o data!

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

VOtat si eu gargaritzul zambarici .

DASTEFA, vestile mi se par imbucuratoare. Probabil ca se resimte la tine is oboseala, cu stres si griji. Probabil vor mai urma cateva controale riguroase dar speram la tot ce mai bun pentru scumpa noastra MIruna. Dumnezeu sa va aiba in paza Lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui myky791

vorbeati de jucarii lamaze! as vrea sie u dar mis e pare mult trasnportul. am vazut ca acolo scrie de la 1 an la 3 ani?! dar cele care aveti leati adt bebeilor si sunt ok? nu? mai vedem

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

aviz si Ruxita Multe sunt de la 0 luni, shippingul daca comanzi jucarele mici nu e scump deloc io am dat 5 lire si ceva ptr 3 jucarii iar preturile f competitive, Cele care vreti incercati sa vb cu Cristies, va combinati la transport si va costa o nimica toata .Acum trebuie vazut ca nu e o taxa fixa adica daca mai adaugi o jucarie creste pretul, play maturile si gymurile fiind voluminoase costa de te rupe transportul, la alea nu merita, dar cu de astea mici, vedeti si voi cum e mai convenabil: totul intro comanda, comnzi separate...

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

oke, daca zici ca nu e scump (am bagat si eu un convertor valutar si m-am convins ca nu - jucarie ar fi la 40 de lei, avand in vedere ca pana acum am cumparat numia o juka de pus in gura de 5 lei... mi se pare scump, dar ma face asa de fericita cand il vad ca se joaca cu jucariile!) zi-ne de plata, cum se face? eu am un visa electron si cont in lei, probabil trebuie visa si in euro sau gbp? in ce accepta ei platile?
Fetele, care mai vreti, ne cuplam la o comanda de jucarii Lamaze? mie mi se par superbe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

multumim de urari !
Am uitat sa precizez pt fetele la dieta sa nu deschideti linkul ca e ceva incendiar Apropo,cine imi trimite si mie pe email,cartea lui Monti ? doara asa sa o studiez poate,poate iau si eu atitudine depinde de cat timp imi ia sa fac retetele si de buget
Mandruta,eu nu ti-am refuzat fata doar am zis ca amandoi sunt violenti,ce o sa se faca ????
Ayana,nasoala faza cu tatal tau bine ca nu e mai grav
Nu mai stiu ce vroiam sa zic...
LA MULTI ANI,tuturor sarbatoritilor de azi !

cea mai fericita mamica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

am facut o simulare de plata on-line - tre sa le dau card number si security cod...??? adica? adica numarul de pe card si...si... codul PIN? pai asa ceva nu se da nimenui in nicio tranzactie...

editez pe motiv de alarma falsa, altceva inseamna security cod... ma invart in jurul cozii, ca n-am mai facut nicio tranzactie on-line si normal mi-e frica de fraude si excrocherii... vor cere ajutorul sotului. (desi el n-ar trebui sa stie ce fac eu cu banii mei ca sigur va comenta ceva urat...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

multumim de urari !

Mandruta,eu nu ti-am refuzat fata doar am zis ca amandoi sunt violenti,ce o sa se faca ????

cea mai fericita mamica :)

Asta e! Daca n-o vrea nimeni, o sa ramana fata batrana, si gata!

Glumesc! Putem oricand sa dam anunt la matrimoniale. pe amandoi.

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput