Pufuleti pufosi de ian-feb 2010 (68)
Raspunsuri - Pagina 10
ayanna_xem spune:
Buna dimi fetele....
Va multumesc mult pentru gandurile voastre bune.
Eu nu am dormit prea bine...si fata a fost putin agitata de dimineata, dar acum s-a mai linistit...a adormit iar. Eu ma apuc de smotru prin casa ca ma apucasem ieri, dar au ramas toate asa aruncate. Sa incerc sa deretic azi...
V-am citit...dupa ce termin cu treburile poate apuc sa raspund.
Lorex iti dau PM cu nr de telefon...sa stabilim detalii pentru intalneala.
Va pup...s-aveti o zi frumoasa!
A...si sa nu uit...
La Multe Lunite pufuletilor de azi.
Sa fie sanatosi, sa creasca mari si sa-si bucure parintii
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
al3csa spune:
Buna dimineata
Cristies si MS saru'mana de lamuriri m inteles
In leg cu imbracatul : Eu ieri am iesit cu el asa cum ies de obicei .. cu tricou + o bluzita cu maneca lunga si caciulita in cap .. Cand a dat cu nasul de caldura insuportabila de afara a inceput sa planga .. I-am dat caciulita si bluzita jos .. i-am dat un pic de apa si a inceput sa zambeasca. Asa ca pana la urma ei singuri aleg cum sa stea imbracati
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
catalutza81 spune:
http://community.webshots.com/user/nicuratze5?vhost=community
ia bagati un ochisor aici! l-am cules de pe dc anuntul si m-am uitat la poze, dragutze nu? Alea de fetite de la inceput sunt si ieftine...zic eu, am dat pe o rochita la miniblue 50 ron la el e 30 nu e rau...
al3csa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalutza81 http://community.webshots.com/user/nicuratze5?vhost=community ia bagati un ochisor aici! l-am cules de pe dc anuntul si m-am uitat la poze, dragutze nu? Alea de fetite de la inceput sunt si ieftine...zic eu, am dat pe o rochita la miniblue 50 ron la el e 30 nu e rau... Catalutza mami de Irina |
Mie nu mi se par asa de ieftine .. adica la preturile astea le gasesti si in magazine . Nu ma pricep la rochite ... dar tricourile si bluzitele mi se par la fel ca la magazin.
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
dastefa spune:
Am fost cu Miruna la ORL pt testul de auz si asa cum ma asteptam deja totul e ok .Dar voiam sa am hartiuta pt cand mai merg la alti dr.
Mie dr neurolog imi recomandase sa fac Mirunei si niste dozari hormonale dar am zis ca o da prin balarii doar asa ca sa recomande si el ceva.stand la analiza pt auz intru in vorba cu un tatic ce avea o fetita cu 1 luna mai mare decat Miruna si care avea simptome asemanatoare doar ca inregistra intarziweri si pe latura de achizitii motorii-si avea deja confirmata si urma tratament pt hipotiroidie.Asa ca in cea mai mare viteza am mers si I-am facut analizele respective cu speranta ca dam de capat starii ei dar……..analizele I-au iesit ok
Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
mandruta spune:
citat din mesajul lui dastefa Am fost cu Miruna la ORL pt testul de auz si asa cum ma asteptam deja totul e ok .Dar voiam sa am hartiuta pt cand mai merg la alti dr. Mie dr neurolog imi recomandase sa fac Mirunei si niste dozari hormonale dar am zis ca o da prin balarii doar asa ca sa recomande si el ceva.stand la analiza pt auz intru in vorba cu un tatic ce avea o fetita cu 1 luna mai mare decat Miruna si care avea simptome asemanatoare doar ca inregistra intarziweri si pe latura de achizitii motorii-si avea deja confirmata si urma tratament pt hipotiroidie.Asa ca in cea mai mare viteza am mers si I-am facut analizele respective cu speranta ca dam de capat starii ei dar……..analizele I-au iesit ok Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006 asa creste Daria |
Ma bucur ca sunteti bine. pentru fete!
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)
cristies spune:
citat din mesajul lui dastefa Am fost cu Miruna la ORL pt testul de auz si asa cum ma asteptam deja totul e ok .Dar voiam sa am hartiuta pt cand mai merg la alti dr. Mie dr neurolog imi recomandase sa fac Mirunei si niste dozari hormonale dar am zis ca o da prin balarii doar asa ca sa recomande si el ceva.stand la analiza pt auz intru in vorba cu un tatic ce avea o fetita cu 1 luna mai mare decat Miruna si care avea simptome asemanatoare doar ca inregistra intarziweri si pe latura de achizitii motorii-si avea deja confirmata si urma tratament pt hipotiroidie.Asa ca in cea mai mare viteza am mers si I-am facut analizele respective cu speranta ca dam de capat starii ei dar……..analizele I-au iesit ok Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006 asa creste Daria |
Nici nu stiu ce sa zic... in principiu sunt doua vesti bune dar tu pari suparata... Poate o vizita la un medic vestit (ai zis ca ai primit recomandari pentru Cluj si Bucuresti) te-ar mai linisti.
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?
alexutzzza spune:
LML Maria Alexandra de Ioana fota!
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui myky791 vorbeati de jucarii lamaze! as vrea sie u dar mis e pare mult trasnportul. am vazut ca acolo scrie de la 1 an la 3 ani?! dar cele care aveti leati adt bebeilor si sunt ok? nu? mai vedem Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010) |
aviz si Ruxita Multe sunt de la 0 luni, shippingul daca comanzi jucarele mici nu e scump deloc io am dat 5 lire si ceva ptr 3 jucarii iar preturile f competitive, Cele care vreti incercati sa vb cu Cristies, va combinati la transport si va costa o nimica toata .Acum trebuie vazut ca nu e o taxa fixa adica daca mai adaugi o jucarie creste pretul, play maturile si gymurile fiind voluminoase costa de te rupe transportul, la alea nu merita, dar cu de astea mici, vedeti si voi cum e mai convenabil: totul intro comanda, comnzi separate...
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
danyelana spune:
Dastefa, eu zic sa te mai linstesti putin ca Mirunica simte starea ta si nu-i face bine. Macar acum ai eliminat posibilitatea ca ar avea probleme de auz ceea ce e o veste bune. Si nu are nici probleme cu analizele deci spre bine. Fii putin mai increzatoare in tine si in ea. Copii au resurse pe care noi nu le banuim.
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire