Pufuleti pufosi de ian-feb 2010 (68)
Raspunsuri - Pagina 9
myky791 spune:
vorbeati de jucarii lamaze! as vrea sie u dar mis e pare mult trasnportul. am vazut ca acolo scrie de la 1 an la 3 ani?! dar cele care aveti leati adt bebeilor si sunt ok? nu? mai vedem
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
danyelana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danasor
bine ca i-a trecut febra , voi nu faceti vaccin si la 6 luni? pui mic |
Merci Aici am facut vaccin la 2 luni, la 3 luni si la 4 luni si asta e tot pana la un an.
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
danasor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dulcineea_cj Neataaaaaaaaaa! Azi facem cinste Va invitam la o felie de tort http://www.flickr.com/photos/47195125@N02/ si un pahar de socata rece Azi implinim 4 luni ! fugim afara ! revenim va pupam ! cea mai fericita mamica :) |
La multe lunitze! multumim de cinste
La multe lunitze Amaris , Tudor Ioan!!
mandruta spune:
citat din mesajul lui dulcineea_cj Neataaaaaaaaaa! Azi facem cinste Va invitam la o felie de tort http://www.flickr.com/photos/47195125@N02/ si un pahar de socata rece Azi implinim 4 luni ! fugim afara ! revenim va pupam ! cea mai fericita mamica :) |
LML puiului!
Sa nu crezi ca te-am ocolit ca mi-ai refuzat fata! Chiar nu te-am vazut pe prima pagina!
Eu chiar am sa mananc din toate bunatatile pe care le dati! Ce mai conteaza 4-5 kg in plus? Ganditi-va la un ocean, se cunosc 2-3 litri de apa?
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)
danyelana spune:
Andrei Sorin
Si mult pt tratatie super tort
pozele mele
Charles Baudelaire
Ruxita spune:
Neatza (la noi) fetele!
citit pe diagonala:
- Ayanna, te inteleg ce sperietura ai tras... dupa povestea ta cu parintii pe care inca ii mai avem in viata, sa se insantoseasca si sa te bucuri inca multa vreme de acum incolo de prezenta lui in vietile voastre!
- Alexutza, m-ai facut sa 'bal(t)esc si io la jucariile alea... cate meleoarde zici ca te-a costat? Le-ai si primit? cat e shippingul? Mai intai platesti si abia apoi le primesti pri posta?
Multumesc fetelor pentru intelegerea cu care mi-au citit povestea si pentru sfaturile legate de copila (CRISTIES, CATALUTZA, CRIS.D)
- PLATEEA, bafta la examene (sunt aproape empatica cu voi fetele studentele)
danyelana spune:
citat din mesajul lui mandruta Eu chiar am sa mananc din toate bunatatile pe care le dati! Ce mai conteaza 4-5 kg in plus? Ganditi-va la un ocean, se cunosc 2-3 litri de apa? Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010) |
pozele mele
Charles Baudelaire
catalutza81 spune:
Onitza, eu i-am dat Irinei in gura cu glicerina si nastatin, cand ii bagam degetul in gura il sugea cu pofta, deci inghitea tot, nimic nu mai ramanea pe limba/cavitatea bucala. Sapt trecuta am fost la Culcer la spital si a vazut-o pe Irina, s-a uitat in guritza ei si nu a zis nimic de ciuperca...asa ca eu cred ca ea nu o are in guritza ca nici nu e stresata de vreo durere la supt. La mine pe sfarcuri se vede clar a e inca acolo... iar Irina tot mai des parca se scarpina la gingii cu ele ca trage cu gingiile de sfarcuri ufff
danasor spune:
Cristies nu pui pozele gargaritzului pe care le-am votat pe contul nou? ca tare frumoase sunt
Danyelana m-am prins, voi faceti vaccin cu distante de 1 luna intre , nu 2 ca la noi, bravo scapati mai repede
Eu am reusit si am racit . Acum cand au venit caldurile...
Apropo va tot aud ca tineti copii dezbracati, nu stiu ce vreme e la voi dar aseara am iesit imbracata cu o maleta pe gat fara maneci si o geaca de blugi, erau 21 de grade indicati de mashina, si nu-mi era cald deloc deci copilul nu as putea sa-l imbrac mai subtzire de atat
eu ma tot uit pe x17 unde dau tot felul de barfe ale vedetelor si nu pot sa uit pozele cu Katie Holmes si Suri in care Katie e imbracata de toamna cu pardesiu iar Suri doar cu o rochitza de vara, oricum tot timpul era comentata pe chestia asta, as fi dorit si eu sa pot s-o calesc dar cand vad ca e mucoshila....
danasor spune:
Aaaa, mai voiam sa spun ca ieri am cules floare de soc si am facut o supeeeer socata cu lamaie. Cine vrea un pahar sa se racoreasca e binevenit !