Pufuleti pufosi de ian-feb 2010 (68)
Raspunsuri - Pagina 14
danasor spune:
Lorex cand am tel. inchis inseamna ca-s pe net , am modem de la orange pt net.
pai pe la vreo 11- 12 e bine? mai devreme nu cred ca se trezeshte mika, o iau si pe dastefa cu placere
numai sa fie vreme frumoasa ca vad ca iar e innourat la mine.
cristies spune:
Si acum cea mai tare faza ever:
La cora, la raionul pentru copii discutie intre doi baieti care asezau carucioarele:
-Care-o fi fost ma' prostu' de-a luat carutul expus?
-Iti dai seama ca la casa il pune sa vina sa-si ia altul, cu cutie ca sa-i dea garantie..."
-Multi tarani...
Dupa vreo cinci minute apare un tip, scoate un copil mai mic decat ai nostri dintr-un carut, il pune pe stativ (carutul) si da sa plece la nevasta-sa care cara un ditai carutul incarcat pana la refuz.
Baietii aia:
-Domnu' sa va dam unul in cutie?
-Nu, multumesc.
-Vreti sa va aratam altceva?
-Nu.
Aia doi, masca. Pleaca "taranul".
-Ba, ala s-a plimbat prin cora cu carutul ca sa nu mai tina copilul in brate?
-Da, ba...
-Tre' sa spunem la managerul de raion ca unii sunt prosti rau...
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Si acum cea mai tare faza ever: La cora, la raionul pentru copii discutie intre doi baieti care asezau carucioarele: -Care-o fi fost ma' prostu' de-a luat carutul expus? -Iti dai seama ca la casa il pune sa vina sa-si ia altul, cu cutie ca sa-i dea garantie..." -Multi tarani... Dupa vreo cinci minute apare un tip, scoate un copil mai mic decat ai nostri dintr-un carut, il pune pe stativ (carutul) si da sa plece la nevasta-sa care cara un ditai carutul incarcat pana la refuz. Baietii aia: -Domnu' sa va dam unul in cutie? -Nu, multumesc. -Vreti sa va aratam altceva? -Nu. Aia doi, masca. Pleaca "taranul". -Ba, ala s-a plimbat prin cora cu carutul ca sa nu mai tina copilul in brate? -Da, ba... -Tre' sa spunem la managerul de raion ca unii sunt prosti rau... _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ? |
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui cristies Si acum cea mai tare faza ever: La cora, la raionul pentru copii discutie intre doi baieti care asezau carucioarele: -Care-o fi fost ma' prostu' de-a luat carutul expus? -Iti dai seama ca la casa il pune sa vina sa-si ia altul, cu cutie ca sa-i dea garantie..." -Multi tarani... Dupa vreo cinci minute apare un tip, scoate un copil mai mic decat ai nostri dintr-un carut, il pune pe stativ (carutul) si da sa plece la nevasta-sa care cara un ditai carutul incarcat pana la refuz. Baietii aia: -Domnu' sa va dam unul in cutie? -Nu, multumesc. -Vreti sa va aratam altceva? -Nu. Aia doi, masca. Pleaca "taranul". -Ba, ala s-a plimbat prin cora cu carutul ca sa nu mai tina copilul in brate? -Da, ba... -Tre' sa spunem la managerul de raion ca unii sunt prosti rau... _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ? |
mie de ce nu mi-o fi venit ideea asta?
uneori prea mult bun simt dauneaza grav comfortului
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
alexutzzza spune:
feteleee imi mananc copilu! Luni cand am fost la mall am mancat la un restaurant akl si ne-au dat un balon de ala pe batz ptr copil si acuma Yannis a descoperit ca daca misca batzu se misca si balonu si misca de batz si se uita la balon!!! ce jucarii lamaze ii iau io... e adorabil! bineinteles ca stau cu ochii p el a pe butelie sa nu-si bage batu de la balon in ochi sau sa isi zgarie gingiile cu el, dar merita "paza" ptr distractia lui
de Yannis
Ruxita spune:
citat din mesajul lui alexutzzza RUXITA , Cristies, Mandruta jucariile sunt superbe, eu sunt convinsa ca eu sunt mult mai incantata decat Yannis de ele, dar accept realitatea oricum se joaca si el cu ele si ma topesc cand il vad cu cata bucurie se uite la elefant sau cum il smotoceste, sau cum il cearta pe diverse motive (care or fii ei stiu), cum il trage de urechi sau cum zambeste larg de cate ori il gaseste cu privirea prin camera Sfat: din cate am constatat eu, pe Lamaze toys valoarea transportului creste cam dupa 2 jucarie la fiecare jucarie , daca va combinati mai multe dar vreti fiecare cel putin 2-3 jucarii cred ca o sa ajunga f scump plus ca jucariile mari gen saltele mingii cresc astronomic pretul transportului, eu am comandat de pe lamaze ca am vrut o jucarie care nu era vanduta decat de Lamaze (girafa) si de nimeni altcineva, altfel le-as fi luat de pe amazon. Daca vreti jucarii care sunt vandute de selleru amazon.co.uk gen Freddie licuriciul, elefantii, maimute, lei, tigrii, saltele va recomand sa va combinati la o comanda pe amazon , acolo la o cantitate f mare de jucarii unele chiar voluminoase, daca le luati pe toate de la acelasi seller (amazon) transportul e maxim 6 lire si ceva, de ex daca pui ceva mare cum e un carutz sau un scaun de masa te duce la 11 lire ceea ce nu e deloc mult cand te gandesti cat economisesti per produs plus ca voi impartiti transportul.... Pe Lamaze se trece numarul de card (ala mare carnatul de pe fatza cadrului) si ultimele 3 cifre de pe spate de la semnatura, pe amazon, numarul cardului , titularul cardului si data de expirare. E de ajuns un cont in lei, accepta si visa electron si mastercard. Numai ca treb sa va calculati banii la cursul zilei nu al BNR ci al bancii la care aveti cardul ca la cursu' ala se schimba (gen cursu lu Unicredit sau cursu lu Bcr, care de regula e un pic mai mare decat BNR) Bafta! EDITEZ: plus ca pe Amazon jucariile (unele din ele) sunt la oferta , deci mai ieftine, elefantu care face ca toate visele de 18 lire e numa 15 si ceva, etc... de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
... noi deja am comandat (zis si facut), am vazut acolo delivery 6,95 euro si e ok (am comandat de 40 de euro)... de ce zici astronomic? ce costuri mai presupune o astfel de comanda - costuri-surpriza vreau sa zic de care sa ne punem mainile in cap cand vine coletul? si cum vine si cand mai exact ca deja au inceput sa ma manance palmele... noi nu am comandat nimic voluminos... floricica cantatoare si un octopus.
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
si eu m-as combina, daca oferta e valabila si pt provicie _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... |
... prea tarziu, sorry, i-am zis sotului sa se dea cu parerea si a si executat comanda...
mariucasara spune:
Si eu m-am plimbat ca desteapta cu Sebi in brate prin Cora
...
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
alexutzzza spune:
Ruxita nu exista costuri ascunse. Cat scrie akl atata platesti dar ia incearca o simulare cu activity gym asa de curiozitate sa vezi ce pretz are transportul . Ai comandat pe Lamaze? Eu tot pe lamaze, 3 jucarii 34 de lire m-au costat si cam 6 lire transportul, am dat comanda miercuri dimineata pe 19 mai , primit instant mesaj ca orderu fa fi processed asap, duminica am primit mesaj ca orderu a fost dispatched si daca nu vne in 10 zile sa ii anunt, io stiu de la altii care comandau de la Mothercare ca de cand pleaca dureaza cam 6 zile din Anglia, deci astept pe vineri-luni, iti zic cand vine deci tu tot miercuri ai comandat, pe duminica-luni o sa ti le dispathuiasca. sper ca mai repede
sa va fie de bine jucariile si sa va jucati cu spor, octotunes ai luat? o sa fie superba :) eu am elephantunes si are 4 sunete ca numa 4 labe, imi inchipui cum treb sa fie caracatita oricum presupune ca tu ii apesi labele el inca nu are putere sa apese pe ele acuma, o sa vezi e relativ ...MARE :)
de Yannis
Ruxita spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Ruxita nu exista costuri ascunse. Cat scrie akl atata platesti dar ia incearca o simulare cu activity gym asa de curiozitate sa vezi ce pretz are transportul . Ai comandat pe Lamaze? Eu tot pe lamaze, 3 jucarii 34 de lire m-au costat si cam 6 lire transportul, am dat comanda miercuri dimineata pe 19 mai , primit instant mesaj ca orderu fa fi processed asap, duminica am primit mesaj ca orderu a fost dispatched si daca nu vne in 10 zile sa ii anunt, io stiu de la altii care comandau de la Mothercare ca de cand pleaca dureaza cam 6 zile din Anglia, deci astept pe vineri-luni, iti zic cand vine deci tu tot miercuri ai comandat, pe duminica-luni o sa ti le dispathuiasca. sper ca mai repede sa va fie de bine jucariile si sa va jucati cu spor, octotunes ai luat? o sa fie superba :) eu am elephantunes si are 4 sunete ca numa 4 labe, imi inchipui cum treb sa fie caracatita oricum presupune ca tu ii apesi labele el inca nu are putere sa apese pe ele acuma, o sa vezi e relativ ...MARE :) de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
hahahihi-hi, pret jucarie 58 de euro, livrare - 115 euro?????????? ?????? primesc coletul acasa sau la pocita?
am comandat asa:
http://www.lamazetoys.co.uk/lamaze-octivity-time-16-p.asp si asa
http://www.lamazetoys.co.uk/lamaze-chime-garden-18-p.asp
sotuluii-a placut floricica ca scoate nu stiu ce armonii pe acolo si lumineaza...
l-am vrut si pe asta dar sotu a zis ca e mare deja...
http://www.lamazetoys.co.uk/lamaze-spin--explore-garden-gym-24-p.asp
mie mi-ar fi placut!