Pufuleti pufosi de ian-feb 2010 (68)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Buna tuturor!
N-am mai intrat de vreo 3 saptamani. Ne-am mutat, ne-am botezat, acum ne-am acomodat cu noua situatie.

Astazi facem 4 luni si am intrat sa facem cinste cu ceva dulce si sa uram sarbatoritilor de astazi Amaris si Maria-Alexandra.
Noi vom sarbatori cu un vaccin . Am emotii pentru el, sper sa-l doara cat mai putin.
Dupa masuratorile de ieri, luna aceasta am luat 1,1 kg si 4 cm, avem acum 8 kg si 67 cm. Asa ca ne pregatim de diversificare cam intr-o saptamana. Cu supa de legume caci suntem mai voinici .

Imi aduc aminte ca se vorbea de un cont nou pentru poze. Am vrea si noi sa ne prezentam eleganti de la botez si sa-i mai vedem de pretenii de odisee. Capitolele pierdute nu prea le putem recupera, mai ales ca mami se duce la servici de la 1 iunie.

mami tomaca si bebe Tudor Ioan
http://family.webshots.com/album/577502611EbNEgV

Tudor Ioan

Multumim mami de tratatie

Ai PM

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

ez.
Multumim de ajutor. Gata am reusit, avem album de botez.

Vreau si eu jucarii. Pe ce site le gasesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Ruxita, f frumoase , salteaua aia te nenorocea la transport, stia sotu de ce nu vrea, caracatita nu e aia cantatoare , e mai bine ca la asta care ai luat-o tu nu are nevoie de tine , exploreaza singur, Andrelina are una asemanatoare pentru tudor si e f incantata si ea si Tudor, mai putin incantati sunt oamenii de pe strada care sunt "binevoitori" si ii iau lui Tudor caracatita de pe fatza ca deh copilului ii place jucaria si ii place sa si-o puna in cap, pe fatza, fiecare cu ale lui .
Presupun ca genu asta de companii straine livreaza prin curier si iti vine acasa, acuma nu stiu, vedem si noi ca si la mine e prima oara cand comand de pe net din alta tara

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Ruxita, f frumoase , salteaua aia te nenorocea la transport, stia sotu de ce nu vrea, caracatita nu e aia cantatoare , e mai bine ca la asta care ai luat-o tu nu are nevoie de tine , exploreaza singur, Andrelina are una asemanatoare pentru tudor si e f incantata si ea si Tudor, mai putin incantati sunt oamenii de pe strada care sunt "binevoitori" si ii iau lui Tudor caracatita de pe fatza ca deh copilului ii place jucaria si ii place sa si-o puna in cap, pe fatza, fiecare cu ale lui .
Presupun ca genu asta de companii straine livreaza prin curier si iti vine acasa, acuma nu stiu, vedem si noi ca si la mine e prima oara cand comand de pe net din alta tara

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

am o noua pasiune... jucariile, sotu zice ca ar fi bine sa le mesteresc eu singura (se invata asa ceva undeva?), pe site-ul asta iti vin f. multe idei... aha, n-am observat cat costa livrarea la saltea, bine ca nu am comandat-o...

Mergi la inceput

Citat:

ez.
Multumim de ajutor. Gata am reusit, avem album de botez.

Vreau si eu jucarii. Pe ce site le gasesc?

ti-a mai zis cineva ca bebe e leit tatelu? un scumpic

Mergi la inceput

sunt in verva azi (unii zic ca ma plictisesc...), fetele care au inceput diversificarea, bebelicii vostri beau cu placere sucul administrat? al meu face niste mutre ca zici ca-i dau otrava...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Neata fetele nu am citit nimic din urma ca am o gramada de trebusoara azi dar o sa incerc.Am intrat ca sa va invita la tot felul de bunatati na vb aceea azi facem si noi 2 lunite .
Va pup si sa aveti o zi cat mai placuta eu am fugit.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

la multe lunite!
multumim de tratatie

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Neataaaaaaaaaa!
Azi facem cinste Va invitam la o felie de tort http://www.flickr.com/photos/47195125@N02/ si un pahar de socata rece Azi implinim 4 luni !
fugim afara ! revenim
va pupam !

cea mai fericita mamica :)

la multe lunite!
multumim de tratatie...

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:

Buna tuturor!
N-am mai intrat de vreo 3 saptamani. Ne-am mutat, ne-am botezat, acum ne-am acomodat cu noua situatie.

Astazi facem 4 luni si am intrat sa facem cinste cu ceva dulce si sa uram sarbatoritilor de astazi Amaris si Maria-Alexandra.
Noi vom sarbatori cu un vaccin . Am emotii pentru el, sper sa-l doara cat mai putin.
Dupa masuratorile de ieri, luna aceasta am luat 1,1 kg si 4 cm, avem acum 8 kg si 67 cm. Asa ca ne pregatim de diversificare cam intr-o saptamana. Cu supa de legume caci suntem mai voinici .

Imi aduc aminte ca se vorbea de un cont nou pentru poze. Am vrea si noi sa ne prezentam eleganti de la botez si sa-i mai vedem de pretenii de odisee. Capitolele pierdute nu prea le putem recupera, mai ales ca mami se duce la servici de la 1 iunie.

la multe lunitze,voinicule!

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Si acum cea mai tare faza ever:

La cora, la raionul pentru copii discutie intre doi baieti care asezau carucioarele:
-Care-o fi fost ma' prostu' de-a luat carutul expus?
-Iti dai seama ca la casa il pune sa vina sa-si ia altul, cu cutie ca sa-i dea garantie..."
-Multi tarani...
Dupa vreo cinci minute apare un tip, scoate un copil mai mic decat ai nostri dintr-un carut, il pune pe stativ (carutul) si da sa plece la nevasta-sa care cara un ditai carutul incarcat pana la refuz.
Baietii aia:
-Domnu' sa va dam unul in cutie?
-Nu, multumesc.
-Vreti sa va aratam altceva?
-Nu.
Aia doi, masca. Pleaca "taranul".
-Ba, ala s-a plimbat prin cora cu carutul ca sa nu mai tina copilul in brate?
-Da, ba...
-Tre' sa spunem la managerul de raion ca unii sunt prosti rau...

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?

asa creste Alex

Mergi la inceput

fetele,pup u all a fost ok la eco,totul este in regula...

la multe lunitze si pt amaris de gratiana!

felicitari pt yannis cel istet!ce lamaze,dom'le!...si balonul e bun !

ruxita,cred ca si io as comanda jucarii pt mine,nu pt alex
sunt super faine sigur ii vor placea lui caius!

asa creste Alex

Mergi la inceput