Puiuti de Randunici 2008!! (416) Sanatate,Siluan!!
Raspunsuri - Pagina 9
Nicoleta spune:
Kya, Matei a stat cumintel. Si la cel din nas, si la cel din gat. La cel din gat a insistat putin dr, dar a fost chiar cooperant copilul.
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

daciana.t spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Kya Multumesc pentru raspunsuri ![]() Clar va trebui sa o culc mai devreme, dar sa vad cum reusesc. Aceasi dilema ca Stela am si eu - pana la ce ora vom sta in parc? Avand in vedere ca eu ajung seara pe la 7 acasa (in cel mai bun caz)... timpul nostru impreuna se va scurta si mai mult Mama lui de servici ![]() Mami si Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
off Kya imi pare rau ca scapi asa de tarziu de la servici...eu scap in jur de 17, dar pana i-au de la gradi...se face aproape 18, dar mai mult de 20 tot nu stau cu ea in parc, poate si pentru ca in Bv seara se lasa mai rece...

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
mstela spune:
Multzam pt raspunsuri.
Deci inca se continua cu vigantol si in luna mai..la Tea fontanela s-a mai inchis
...mai e un pic nu stiu daca era cazul sau vigantolettenul a facut ce nu a reusit vigantolul..cert e ca am mai lasat-o asa,ii dau inca vigantoletten si vom merge la un dr care-mi place la incep. lunii (la salariu) sa vedem cum mai pare fontanela si daca mai continuu cu vigantoletten sau ulei de peste.
Sa va zic si eu una de-aseara...in general mie nu-mi place sa judec,fiecare isi creste copilul cum vrea si suporta consecintele..fiecare are urechi de auzit,daca nu vrea,treaba lui...
...eu merg pe principiul "cum imi e mie,asa probabil ii e si copilului"..daca eu stau la tricou,o las si pe ea la fel,daca mie mi-e rece si-mi pun un pulover,ii pun si ei sau nu,ca eu sunt un pic mai friguroasa..cocolosita de mama.![]()

Dar daca copilul alearga,nu o imbrac ca mine..ne adaptam situatiei.
Cand simt rece la urechi (si aici vorbesc de primavara),ii pun o bascalie pe cap,altfel nu...ea f rar refuza,ca o conving.
Aseara,Tea urca-cobora scarile primariei si era f entuziasmata ca a reusit sa coboare fara sa se mai sprijine de ceva...si alerga,mai se aseza,a lustruit bine cu hainele scarile si eu ma topeam de dragul ei vazand-o cat de bine se simte..
..a venit hop-tzop o fetita care abia invatase sa mearga sustinuta de tatal ei in ham si vroia sa o imite pe Tea,vroia sa se aseze pe scari langa ea...vedeam in privirea ei cat de dornik era sa stea ca Tea si sa rada alaturi de ea..dar tacso "nu,ca te murdaresti...nunu,nu ai voie acolo,nunu,iti murdaresti hainele"..si ea,ca un catel in lesa,tot se intindea sa stea langa Tea,tacso o tragea de lesa...mi s-a rupt inima..

Mai nou,m-a omorat seara la culcare,dupa ce ca ne prinde 23.00 cand ne bagam in pat,ea vrea poveste cu "upu"![]()
...nu uita frate in nicio seara de teribilul lup..trebuie intr-una sa inventez povestiri cu "upu".Aseara am dat pe dragoste:cum s-a indragostit "upu" de o lupoaica frumoasa si s-au plimbat prin parc
...si Tea de colo "cu tici"![]()
.."Da,cu tici s-au plimbat!"Apoi s-au casatorit si asa mai departe...
Ma mai opresc din poveste in speranta ca poate a adormit si aud "upu??"
...si continuu
...si uite asa pana ragusesc si adormim amandoua pe canapea..apoi o teleportez la ea in pat.
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
mstela spune:
A,si Tea seara,daca nu as duce-o eu la culcare,ar apuca-o ora 2.00
...niciodata nu am vazut-o adormita pe undeva..de ar pica de somn si nu s-ar culca,ci doar ar marai si s-ar impiedica
..
..asta probabil si fiindca ea nu alearga prin parcuri,ea se joak,se plimba,e mai statica...sau cuminte
, afara
..
Deci,se pare ca numai noi am inceput sa stam in parc pan la 9.00...ai vostri deja la sau dupa 9.00 dorm..
Pana acum o vreme,si ea se culca la 10.00 pm,dar acum cu parcul...
..ma intreb cum va fi cand va veni canicula si vom putea iesi cu ei clar dupa 19.00 afara?
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
tonic spune:
Miha
felicitari pt sarcina, ca am uitat! 
Am fugit din sedinta putin sa mananc si i-am lasat sa vb pe barbati.![]()
Am primit SMS de la Simo, le-a dat tratament si pleaca acasa. Au zis ca bebe arata bine si va fi si mai bine.Sa speram ca vor avea numai vesti bune de acum inainte.

Daca am uitat ceva important e din cauza agitatiei, va iubesc pe toate la fel de mult. 
daciana.t spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kya Claudia multumesc pentru raspuns. Vad ca ti-ai schimbat si semnatura Mami si Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
pai trebuia sa imi schimb si semnatura, nu?

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Claudia
si mami de
daciana.t spune:
si nu uit sa felicit sarbatorita de azi:
LA MULTI ANI CLAU! multa sanatate, bucurii si momente fericite alaturi de cei dragi.
Claudia
si mami de
clauclau spune:
Multumesc mult de tot, dragele mele!

Mi-ati luminat ziua de dimineata.

Am venit la servici cu 10 platouri de prajituri si cateva pungi cu sucuri.

Asa ca toata lumea e indulcita deja!

Serviti va rog:

Nicoleta spune:
Ma bucur mult de vestea despre Micu! Sanatate multa-multa!! Tonic, multumim!
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

bitza037 spune:
LA MULTI ANI CLAU!!!!SA AI PARTE DE TOT CE-I BUN SI FRUMOS!!!!!!
intre timp m-am dumirit si eu care-s noile gravidutze:Miha si Daciana....felicitari sa aveti sarcini usoare si bebei grasunei si sanatosi!!!!

Multumesc pentru raspunsuri