Puiuti de Randunici 2008!! (416) Sanatate,Siluan!!
Raspunsuri - Pagina 10
daciana.t spune:
clau, prajiturile sunt mortale...

multumesc tuturor celor ce mi-au urat sarcina usoara 

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
Nicoleta spune:
sa va spun cum am facut eu lintea: am fiert-o si apoi am blendurit-o cu putin ulei de masline si cu o parte din zeama in care a fiert, de a devenit ca un pate vegetal. Am pus si o ceapa mare cruda in ea. Azi o amestec si cu quinoa, si cu ciuperci (fierte la abur). Sper sa aiba iara succes. A, si putina sare...
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

daciana.t spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta sa va spun cum am facut eu lintea: am fiert-o si apoi am blendurit-o cu putin ulei de masline si cu o parte din zeama in care a fiert, de a devenit ca un pate vegetal. Am pus si o ceapa mare cruda in ea. Azi o amestec si cu quinoa, si cu ciuperci (fierte la abur). Sper sa aiba iara succes. A, si putina sare... ---------------------------------------------------- Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua! ![]() |
faina reteta..cred ca o sa o incerc si eu...
intrebare de om prost: ce e quinoa?"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Claudia
si mami de
mstela spune:
Vaii,ce ma bucur sa aud vesti bune despre micul Siluan

..
Doamne ajuta lui ca in curand sa fie pe deplin sanatos!
Clau

Daciana,sa ai o sarcina usoara!
Nico,multzam de reteta..suna bine...am sa iau si am sa incerc si eu reteta..si cred ca voi pune si putintel usturoi calit un pic la abur..si ceapa la fel+mirodenii multe, ca stiu ca dau aroma buna
...ma intreb daca zeama de linte nu provoaca balonari ca cea de fasole.
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
bitza037 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta sa va spun cum am facut eu lintea: am fiert-o si apoi am blendurit-o cu putin ulei de masline si cu o parte din zeama in care a fiert, de a devenit ca un pate vegetal. Am pus si o ceapa mare cruda in ea. Azi o amestec si cu quinoa, si cu ciuperci (fierte la abur). Sper sa aiba iara succes. A, si putina sare... ---------------------------------------------------- Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua! ![]() |

gata, azi sau maine cand ma duc la piata/magazin cumpar si eu....

bitza037 spune:
Nico, ai fiert lintea intr-o singura apa sau se procedeaza ca la fasole???si cat trebuie fiarta???asa cu aproximatie.......????
aaaa, da si eu ma bucur mult de bebe Siluan
Doamne ajuta sa mearga numai spre bine!!!!
daciana.t spune:

multa sanatate in continuare bebe Siluan! 

multa putere mami Simo 
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Claudia
si mami de
dudurutza spune:
La multi ani Clau
Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, fericire si bucurii alaturi de minunata ta familie! Iti doresc sa ramai la fel de calda si echilibrata si cand vei fii bunica si mult timp dupa 

gudinde spune:
Hello everybody! Eu sunt acasa, mi-am luat liber dupa o noapte alba.

La multi ani Claudia!

Iti doresc multa sanatate, fericire si sa nu-ti pierzi niciodata capacitatea extraordinara de a vedea partea buna, optimista si roz a lucrurilor.
Felicitari noilor burtici. Sarcini usoare va doresc si bebei sanatosi!
Tuchi servici usor si fara cazuri grele astea 3 zile! In rest, Doamne ajuta sa reusiti sa va luati casuta frumoasa.
Simo multa sanatate lui Siluan! Ma bucur ca nu a fost cazul de internare, inseamna ca Micu e mai bine. Tin pumnii.
Sa sti ca nu te plangi. Vino ori de cate ori simti nevoia sa povestesti, sa spui ce simti.
E greu, e tare greu cand cineva drag e bolnav.
Kya iti doresc mult succes cu acomodarea la gradi. Sper ca la voi sa nu fie atatea probleme cu bolesnite ca la noi.
Asta-i un motiv de mare suparare la noi in casa. La gradi se primesc copii evident bolnavi, cu tratamentul dupa ei. Nu e normal si mi se pare nesimtire sa-ti duci asa copilul sa imbolnaveasca toata grupa. Nici noua nu ne e usor sa o tinem acasa cand e bolnavioara! In fine, subiectul e delicat, fiecare are parerea lui.
V-am pupat!
VALENTINA C spune:
Kya, Matei pe la 9-9.30 era in pat cand mergeam la gradi ( si acum la fel), iar pe la 7-7.30 se trezea. A fost mai greu inceputul, dar s-a obisnuit repede cu trezitul, pt ca n-a fost vorba decat de o jumatate de ora difernta...
Stela, noi de la 2 ani am trecut pe Zymafluor. Si tot pe la 9.30 ne bagam in pat pt ca la 5 suntem in parc si intram in jur de 8, ca sa manance...
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);