Puiuti de Randunici 2008!! (416) Sanatate,Siluan!!
Raspunsuri - Pagina 8
Kya spune:
Multumesc pentru raspunsuri 
Clar va trebui sa o culc mai devreme, dar sa vad cum reusesc. Aceasi dilema ca Stela am si eu - pana la ce ora vom sta in parc? Avand in vedere ca eu ajung seara pe la 7 acasa (in cel mai bun caz)... timpul nostru impreuna se va scurta si mai mult
Mama lui de servici 
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
tonic spune:
Simo multa sanatate! Ti-am trimis si SMS, daca ai nevoie de ceva da un semn ca eu ajung usor la Gomoiu! 
Claudia multa sanatate si sarcina usoara, fara probleme!
Maria si tie multa sanatate, ai grija cu gatul, sa nu fie o alergie la ceva! Cum a fost intalnirea cu DAria?
Naty multa sanatate Iuliei, daca s-a distrat fata merge si o mica muceala!
Bubulina si pe Luk il apucase cu baia intr-o vreme, cu distragerea atentiei si cu mici pacaleli "sa spalam camionul/vaca/fermierul etc..." i-a trecut.
Cleme
ce faceti, cum mai esti?
Nicolette ati scapat de boli? Matei nu s-a speriat de furtuna?
Tuchi tinem pumnii sa se rezolve cu actele si sa fie aceea casa voastra!
Fug la munci, 

tot stolul.
Azi avem musafiri din Olanda la firma. Sper sa nu stea mult ca picii sunt cu bona azi si nu vreau sa intarzii.
Kya spune:
Stela mie mi-a zis dr sa-i mai dau Vigantol doar pana la sfarsitul lui mai. 
Tuchi bafta multa cu casuta visurilor voastre! ![]()
Tonic zi scurta iti urez, sa ajungi repede la pici. 
Simo Doamne Ajuta sa iasa toate bune! 
Bubu si Sanziana mai are faze d-astea la baie, cand nu vrea si nu vrea! Ii trec insa repede. Cred ca si la Stef e la fel. Ce dulce e cu numele lui 
Siiii:
La Multi Ani draga Clau!!! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta minunata!

Aaa, si sa va zic si care este culmea cocolosirii pe care am intalnit-o in parc? Un baiat (baiat, da, nu fata) de vreo 7-8 ani (de mentionat ca era supraponderal) care se juca cu altii de varsta lui, si ajunsese calare peste un tobogan d-ala tub, dar nu foarte inalt. Si cum statea el asa deasupra toboganului, cu picioarele atarnand la vreun metru de pamana (sau chiar mai putin),
vine maica-sa repede sa-l ajute sa se dea jos... Saracu' copil, ramasese suspendat, vezi Doamne
Si incepe sa faca ordine in jurul toboganului, isi pune rucsacul jos, vadit ingrijorata se chinuie sa ia dit-a-mai baietoiul in brate, trage de o mana, sprijina un picior, ii cearta pe ceilalti baieti
ca l-au lasat sa se urce asa de sus
... Eu inteleg sa stai dupa fundul unui copil mic, si sa ai grija de el, dar dupa unul de 8 ani?!?
Nu era nici bolnav, n-avea nici un handicap, nu era nici un amarat firav... doar un couch potato, probabil, pe care il mai hranea maica-sa cu lingurita (sa nu se zgarie cu furculita) Mie mi s-a parut penibil circul pe care l-a facut in parc, ca se urcase progenitura pe un tobogan (de copii mici!), si ca nu putea sa se mai dea jos... 
Mami si
Sanziana
Nicoleta spune:
Tonic, nu, nu s-a speriat Matei. Inca nu este sanatos, tot are muci. Si sunt uratei! Azi sper sa aflu rezultatele de la analizele din gat si nas. Cu aftele, i-au disparut (eu am vazut doar una...) de vreo 4-5 zile, mananca foarte bine acum. Multumim de intrebare.
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

lianam spune:

LA MULTI ANI CLAU!
Sa fii sanatoasa si sa-ti dea Dumnezeu tot ce te face fericita!

“Copilul nu datoreste parintelui viata, ci cresterea”
daciana.t spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kya 'Na seara Fac un sondaj, care ma va ajuta la stabilirea noului program al mandrei, cu ocazia gradinitei: La ce ora se culca seara si la ce ora se trezesc copii vostri? M-ar ajuta si raspunsurile fetelor cu pui la gradi, dar in afara de Vali, nici Sovi, nici Liana, nici Lyvy nu mai dau pe aici... Acum Sanziana se culca pe la 10 si se scoala la 9-10 (plus minus o ora), si evident va avea o problema, caci programul de soim al patriei incepe la 8! Ma duc sa ascult dedicatia de la Mimo ![]() Mami si Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
salut iti raspund cum sta la noi problema cu somnul. ne culcam in jur de 9, 9jumate seara(cel mai tarziu la 10), adica la 9 jumate deja e in bratele lui Mos Ene..iar de trezit in jur de 7 dimineata...mai ales cand nu pot sa o duc la cresa...ca atunci cand trebuie sa mergem la cresa parca e un facut se trezeste abia la 8

si atunci cu insistente...dar insista in continuare."dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te înaltii cu adevarat nu când urci, ci când privesti drumul parcurs.
Claudia
si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
daciana.t spune:
| citat din mesajul lui Simo27 Azi noapte cred ca eram tare obosita si stresata... Tocmai am gatat bagajul pt maine,ca la 6 venim spre Bucuresti.Si tin sa ii multumesc lui NATY ![]() ![]() ![]() ca prin ea am dat de un dr pediatru bun,care ne-a "aranjat" punctia pt Siluan.Fibromaxul nu e bun la un bebe...offf!Ne internam la sp Gomoiu si sper ca vineri sa plecam acasa..mai sper si sa zica ca nu e cazul sa ii faca biopsie..sper multe!va ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() si sa dea Bunul Dumnezeu sa venim cu vesti bune acasa!!!!mami de David , Sam si Siluan![]() "Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are" |
simo, tinem pumni, sa vii cu vesti bune

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Claudia
si mami de
Kya spune:
Claudia multumesc pentru raspuns. Vad ca ti-ai schimbat si semnatura ![]()
Nico sanatate multa. Brrr.... cand aud de exudat faringian si nazal... asa au mai chinuit-o pe Sanziana cand a trebuit sa-i ia probele.
Mami si
Sanziana
daciana.t spune:
| citat din mesajul lui mstela Am si eu 2 chestiuni pe suflet: -Mai da cineva Vigantol/Vigantoletten copilului? |
noi mai facem si luna asta D3 injectabil, insa rezultatele nu se vad...vara asta trebuie cumva sa gasesc resurse de unde sunt de unde nu sunt sa merg cu ea la soare...pur si simplu nu asimileaza D3!

| citat din mesajul lui mstela-Referitor la programul de somn seara:la ce ora adorm puii acum,avand in vedere ca se sta in parc pana la 9? Cel putin noi,plecam in jur de 9 pm din parc,si pana o prind s-o spal,pana una alta adoarme pe la 23.00.Ma tem ca e cam tarziu,dar la voi cum se intampla? mami de TEA ![]() Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau. |
eu nu stau mai mult de ora 8 cu ea in parc...si daca tot se trezeste la 7 dimineata la 13 face nani de pranz (intre 1 si 3 ore...depinde)...asa ca daca doarme la pranz doar o ora, cum de multe ori se intampla

nu pot sa o tin seara mai tarziu de ora 9, maxim...ca deja nu ne mai intelegem cu ea."dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Claudia
si mami de
mihatp spune:

pentru clau minunata, LA MULTI ANI! sa te bucuri in sanatate de frumoasa ta familie!
randunicile
stela, eu ii mai dau vigantol (de fapt vit.D scrie pe cutiuta ca nu am gasit vigantol), dar n-as putea spune de ce
, ca cica din povesti stiu ca nu mai trebuie. oare strica prea mult daca le dam?
kya, noi nu mergem la gradi inca, dar raspund si eu... ne culcam undeva intre 9,30 si 10. trezirea pe la 7 si de acolo prin somnicuri pana pe la 8-8,30.
simo
, multa putere, sa vii cu vesti bune, sanatosi, si fii sigura ca nu ne stresezi, suntem alaturi de tine... si la bine si la greu
tonic
, sa scapi de olandezi la timp
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

si Siluan