Puiuti de Randunici 2008!! (416) Sanatate,Siluan!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

nu mai stiu sa fac cafea buna, vad ca nu v-ati trezit!
Naty, spor la munci!
Eu am ajuns intr-un final la munca, am tras de Seb juma' de ora ca sa il trezesc.....Ilinca se trezeste singura de obicei, amaratul asta mititel insa ar mai dormi....

fug ca arde....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

LA MULTI ANI, CLAU!!!
SA AI O VIATA MINUNATA ALATURI DE FRUMOASA TA FAMILIE!!!

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

"In aceasta viata nu putem face lucruri marete.
Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Neatza! Eu iau o cafea ca sunt rupta.

LA MULTI ANI, CLAU!!! SA AI O VIATA DE VIS ALATURI DE FAMILIA TA MINUNATA!

Kya, Sabin nu se culca mai devreme de 10, cateodata si mai tarziu. Daca noi nu ne bagam in pat cu el e in stare sa stea cu noi si pana la 12 noaptea. Cand va incepe gradi cu siguranta voi incerca sa il duc in pat la 9-9.30 maxim, sper sa si reusesc.

Mergi la inceput

Bubu, nu cumva la ultima baita s-a intamplat ceva gen a fost apa cam calduta, i-a intrat sapun in ochi? Poate sa incerci un timp sa il speli in chiuveta, dus, sa schimbi un pic procedura?

Mergi la inceput

Naty, ne-ai luat cu vecinii cu oglinda la geam , asta chiar n-am auzit pana acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

LA MULTI ANI , CLAU! SA-TI MEARGA TOATE DIN PLIN, SA FII SANATOASA, FERICITA SI IUBITA VESNIC, SA-TI FIE SUFLETUL SENIN SI VIATA PLINA DE IMPLINIRI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata!

La multi ani, Clau! Sa fii fericita! Si sa ai parte de toate cele bune!

Kya, iti vor raspunde in calitate de mama de scolarel. Iarna, cand eram singura cu ei (sot plecat) ii culcam la 8, adormeau cam pe la 8.30, dar ma ajuta si lipsa luminii. Acum, ca se intuneca tarziu, la 9 sunt in pat, de obicei. Ma "incurca" tare prezenta sotului acasa (intre situatiile cand se culca devreme si cand se culca tarziu "doar" el face diferenta ). De obicei Stefan se trezeste la 7. La 7.30 maxim iese din casa spre scoala. Matei sfideaza orice reguli, el culcat la 8-9-10 tot la 6-7 se trezeste. Sa vezi ce fain este cand se trezeste la 5.30! Sper sa nu am probleme cu el cu trezitul, cand va veni timpul de gradi...

Tuchi, sa fie cu noroc gasirea casei. Sa ai o zi linistita! Cu caciulile... eu sunt calduroasa de felul meu, dar caciuli iarna tot le pun copiilor (nu cu forta, ca nu e nevoie). Pe mine cel mai mult ma "enerveaza" caciulile puse copiilor in casa. Am practicat si eu asta cand era Stefan mic-mic, speriata si intens hormonala cum eram... imi zicea mama ca asa raceste etc. Dupa care am mai citit si am renuntat la obiceiul barbar.

Noi am primit raspunsul de la Directia Gradinitelor de aici, nu au loc pentru Matei la gradinite de stat. Insa s-au oferit sa ne ajute sa gasim loc la o gradinita particulara. Greu, greu...

Aseara am trimis actele care mai erau necesare sa-mi prelungeasca la 30 de luni perioada de primire a banilor de crestere a copilului. Pe 6 luni astia ar fi banii de centrala la Brasov si poate si termopane la unul dintre balcoane (cel neinchis)? Au zis ca nu este nicio problema sa primesc banii, sper sa fi vorbit serios...

Va pup si va doresc o zi buna! Ma duc sa-mi fac o cafea, decof. Si mai viu eu p-acilea!

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE DRAGA CLAU!
SA-TI DEA DOMNUL O VIATA LINA, PLINA DE FERICIRE ALATURI DE FAMILIA TA FRUMOASA, LA FEL CA SPIRITUL TAU CALD SI FRUMOS!

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Am si eu 2 chestiuni pe suflet:
-Mai da cineva Vigantol/Vigantoletten copilului?

-Referitor la programul de somn seara:la ce ora adorm puii acum,avand in vedere ca se sta in parc pana la 9?
Cel putin noi,plecam in jur de 9 pm din parc,si pana o prind s-o spal,pana una alta adoarme pe la 23.00.Ma tem ca e cam tarziu,dar la voi cum se intampla?
Dimineata la 5.00 sau 6.00 sau 7.00 vine la noi in pat si mai motzaie,mai bea lapte si mai doarme pana pe la 9,cu un ochi la "Bambi",dar nu mereu..cateodata dupa 7.00 e in picioare.
La pranz cam cade lata pe la 14.00 si adoarme vreo 2 ore cu Tom si Jery..de regula cere ea "ula" ca vrea nani.
Cu "ula" m-a disperat...am impresia ca nu vom putea scapa de ea pana se marita..e atat de shmechera..cere adesea "ula" ca cica vrea nani,dar de fapt niciun nani,ea vrea doar lula.

Cuscra,Doamne ajuta micutului Siluan...multa putere tie in continuare..ai incredere.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Inca 2 vorbe si trec la munca, ca nu mai tine:
Tuchi,tin pumnii!

mami de TEA

Mergi la inceput