Puiuti de Randunici 2008!! (416) Sanatate,Siluan!!
Raspunsuri - Pagina 6
Nicoleta spune:
Mimo cica ce o enervam... adica eu, eu o enervez... Ma, asa mi te-am inchipuit, cu cantarul in brate! Si daca si mama m-ar fi asteptat cu cantarul la usa mai ajungeam eu acum cat... usa?? No-no! Asa ca tot inainte! Hai, stiu ca esti obosita, dar nu te supara!
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

luny spune:
Doamne, ce zi pe mine
..nici nu pot sa ma adun.. imi vine s-o bat pe soacra-mea, face gafe dupa gafe.. iar eu, ori ma imbolnavesc de nervi/stomac, ori ma fac de 40 kg:))
apropo, am 55:)) inca 2-3 si gata:)
2 vorbe si fug la nani, ca-s franta..
naty cand spuneam de copiii cocolositi, ma refeream la aia mari, de 4-5 ani, care sunt tinuti in brate de parinti cand urca si coboara de oriunde, si pe care-i vad prin IOR.. la 2 ani, e firesc sa ai grija mai mult, si ai dreptate, nu-s toti la fel, unii se descurca bine devreme, altii mai tarziu, si tot acolo ajung.. de judecat, nu judecam pe nimeni, ne mai exprimam si noi parerile doar..
zoze ce m-a distrat Marele Blond![]()
, regasesc si eu o parte din intamplarile alea, in special ce-i in viteza si murdar![]()
Azi am vorbit cu cuscra-mea roxana, sunt ok, f ocupata, dar va pupa pe toate!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Kya spune:
'Na seara ![]()
Fac un sondaj, care ma va ajuta la stabilirea noului program al mandrei, cu ocazia gradinitei:
La ce ora se culca seara si la ce ora se trezesc copii vostri?
M-ar ajuta si raspunsurile fetelor cu pui la gradi, dar in afara de Vali, nici Sovi, nici Liana, nici Lyvy nu mai dau pe aici...
Acum Sanziana se culca pe la 10 si se scoala la 9-10 (plus minus o ora), si evident va avea o problema, caci programul de soim al patriei incepe la 8!
Ma duc sa ascult dedicatia de la Mimo 
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
ramo_cata spune:

La multi ani,Clau!!!
Sa-ti dea D-zeu sanatate,bucurie,viata lunga si impliniri...cei dragi sa te iubeasca si sa te ocroteasca

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
Simo27 spune:
Azi noapte cred ca eram tare obosita si stresata...
Tocmai am gatat bagajul pt maine,ca la 6 venim spre Bucuresti.Si tin sa ii multumesc lui NATY 

ca prin ea am dat de un dr pediatru bun,care ne-a "aranjat" punctia pt Siluan.Fibromaxul nu e bun la un bebe...offf!Ne internam la sp Gomoiu si sper ca vineri sa plecam acasa..mai sper si sa zica ca nu e cazul sa ii faca biopsie..sper multe!
va 

si sa dea Bunul Dumnezeu sa venim cu vesti bune acasa!!!!
mami de David
, Sam
si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
Simo27 spune:

Clau,La multi si Fericiti Ani!!!!

mami de David
, Sam
si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
Nicoleta spune:
Simo, Doamne-ajuta sa fie bine!! 
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

ramo_cata spune:
simo D-zeu sa va ajute si sa veniti cu vesti bune si cat mai repede
si doamne ajuta
pentru voi

ma duc si eu la 
..va pup si va doresc o noapte linistita..pe maine
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
tuchita spune:
Buna dimineata!

pentru toata lumea!
La multi ani, Clau! Sa fii sanatoasa si iubita si mereu calda si optimista!
Simo, drumb bun sa aveti, sa dea DD sa fie bine Micul si sa va intoarceti cu vesti bune!
Noi suntem bine.....casa pe care am vazut-o e minunata, numai ca sunt ceva incurcaturi cu actele. Sper sa iasa bine pentru noi pana la urma!
Ce mi-as dori sa mai pot face scrisoare ca pe vremuri!
Vreau sa ii raspund Ralucai cu gradinita....pe ai mei incerc sa ii culc pe la 9- 9 jumate cel tarziu, pentru ca teoretic ar trebui sa ii trezesc la 7 ca sa ii duc si apoi sa ajung si eu la munca.
Practic nu se pot trezi decat la 7 jumate, asa ca eu zilnic intarzii!
la inceput o sa fie mai greu cu trezitl, mai ales ca o sa iti fie mila de ea, insa nu dureaza mult pana se va obisnui. Daca o sa ii faca placere sa mearga se va trezi cu usurinta!
Si mai am timp sa confirm spusele Olgutei...intr-adevar in Ploiesti copiii sunt extrem de incaciulati......va dati seama cum au fost ai mei vazuti in curtea gradinitei, fara caciula pe cap vreodata, Ilinca cel mai frecvent si fara geaca!
Si asta nu pt ca sunt eu o mama relaxata, ci pentu ca ei nu vor!( iar eu nu m-am luptat sa le indes caciula pe cap sau sa ii imbrac daca ei nu ziceau ca le e frig!0
Si mai mereu vad copiii super imbracati si uzi de transpiratie la care parintii urla sa nu mai alerge ca transpira!
pai la ce bun sa vii in parc dac nu alergi?
gata, am 3 zile groaznice, seful e la congres si eu sunt singura pe sectie!
Ma duc la dus si apoi scot trompeta sa trezesc trupa!
natynic spune:
Buna dimineata rapid si de la mine!

LA MULTI ANI, CLAU! Sa fii -si sa ramai- aceeasi persoana deosebita in toate, frumoasa, senina, desteapta, puternica, sanatoasa si sa ai parte mereu de dragostea familiei tale de vis! 

Luny, 
Simo, tin pumnii stransi!!!!
Am sters-o la servici 
Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler