Puiuti de Randunici 2008!! (416) Sanatate,Siluan!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Stef urla ingrozitor la baie de cateva zile, zice ca-l mananca apa si da-ma jos din cada si plange cu lacrimi de crocodil... si zice ca face baie maine, nu acum...sper sa-i treaca repede...mergem la baie, sper sa nu ne auda tot cartierul
Tetan Padalalu Tepelin asa il cheama, mor de dragul lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

buna seara si de la noi...

naty multa sanatate Iuliei...sper sa fie ceva viral sa scapati repede...ma rog in 7 zile dar macar fara antibiotic

mai dar ce sporturi extreme aveti voi seara eu abia ma tarai pana in pat si de obicei adorm pana pun capul pe perna..dupa care ma trezesc pe la 2,3 noaptea cu o foame mortala si abia pot adormi la loc...si mai am si n-spe mii de ganduri...mai rau e sa de cele mai multe ori Daci ma simte cand ma trezesc noaptea si hop si ea cu pernuta in brate..."mami vleau laptic"

eu aici un Bv nu am nici un comitet de intampinare al blocului, cam fiecare isi vede de treaba lui..insa in Buzau stiu ce inseamna, ca aveam asa ceva, noroc ca mama nu statea de vorba cu ele

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Am uitat sa zic ca am admirat Zana desculta si sora de Luny in Caraibe .
Pup mandra talpita de Zozelici si toate burticoasele, mama ce s-au inmultit
Gata pe ziua de azi, pupiiici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Stef urla ingrozitor la baie de cateva zile, zice ca-l mananca apa si da-ma jos din cada si plange cu lacrimi de crocodil... si zice ca face baie maine, nu acum...sper sa-i treaca repede...mergem la baie, sper sa nu ne auda tot cartierul
Tetan Padalalu Tepelin asa il cheama, mor de dragul lui

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

aoleu bubu...noi avem probleme cu iesitul din baie...ca daca ar fi dupa ea acolo ar dormi

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner

Mergi la inceput

Noapte buna randunici ma retrag in vastul meu dormitor

in seara asta mi-a fost asa de rau ca am dat afara tot ce am mancat cand am venit acasa de la munca si acum ma roade stomacul si imi este frica sa mananc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Bubu, trece! Roaga-l pe Vlad sa-ti fie complice, sa se joace el in cada cu niste jucarii pana sa il bagi pe Stef in cada... si pe Stef nu il bagi... si Vlad sa-l indemne sa vina si el... Chiar daca nu vrea in prima seara, nu-i bai. Si tot asa in a doua seara, te joci si tu cu Vlad... sa-i faceti pofta de balaceala si piciului... si pana la urma va ceda.

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Si la noi la fel, cu iesitul din apa e problema...Sunt faze trecatoare, cred...Bubule, dar de unde Padalalu??? Fii-mea e Iuia Pashcashcu
Mai...ori a fost o falsa alarma, ori Influcidul ala chiar e a opta minune a lumii. Dupa prima jumatate de tableta (i-am dat in total 3) au disparut mucii cu desavarsire, ochii n-au mai curs, termometru nu i-am pus dar la mana nu mai avea deloc febra. Doamne ajuta, o mai pazesc la noapte dar sper sa fie bine. Acum tocmai il pusesem pe al meu sa o mai verifice si daca nu a venit sa-mi zica nimic inseamna ca e bine
Olgu, yeeee, musai ma sms-uiesti! Pup arcul de cerc in fata burtii!
Si eu am avut parte in fostul bloc de comitet de primire; ma rog, nu stateau in fata blocului dar vesnic "de vorba" pe scara unii cu altii sau le simteai privirea agera prin vizor cand treceai. Ani de zile, stand eu singura acolo mi-au stiut cine imi venea in casa, cand pleca, cum arata, ce sex avea, etc. M-am consolat mereu fix cu ce spunea Ioana, ca intr-un astfel de bloc hotii in veci nu vor avea vreo sansa. Actualmente, dupa cum mai povesteam, in bloc in afara noastra cea mai tanara locatara are 67 de ani-sunt mosi si babe ciudati, ciufuti, in fine, dar NU genul asta de urmaritori, adica au o educatie mai de Doamne ajuta si taaare bine e sa nu te mai simti spionata (a, plus norocul de a sta la parter in primul apartament, deci nu avem pe langa ce usi sa trecem). Exceptie majora fac insa vecinii de palier, fosti securisti cu acte, care si-au montat la fereastra ce da spre usa de la intrare o imensa oglinda, astfel incat sa vada cine intra in bloc
Si cu asta v-am pupat, ma duc la si sper sa avem toate o noapte linistita.

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Naty, sanatate Iuliei! Sa treaca repede!

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Fataaa, cat ma enervati Nu am asteptat copilu' cu cantaru' , s-a cantarit singura Si problema mea este ca sta toata saptamana nemancata, de genul un baton fitness dimineata la cafea si un fibrobar la scoala...d-astea.Si-apoi pune doua kile in doua zile De cap sec de sec care este ea, d-aia m-am enervat

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Pot sa ma grabesc putin cu urarile pt.Clau?!Maine-s la serviciu si cine stie cand/daca apuc sa scriu 2 cuvinte..

Asadar,

La multi ani,Clau!!

Sa ai parte de muulte intamplari frumoase in viata,sa ai sanatate si bucurii,alaturi de cei dragi tie!

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput