Puiuti de Randunici 2008!! (416) Sanatate,Siluan!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salutare.

Am prins o furtuna de vara!! Norocul nostru ca eram exact in statia de Ubahn!

Va pupez!

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Deci trebuie sa va spun ca nu am scapat : s-a oprit Sof sa studieze niste desene pe asfalt si m-a intrebat vecinul de la parter daca sunt...desenand un arc de cer in fata burtii . Au scapat si de curiozitatea asta si eu de o grija, ca nu am informat CP-ul cu ce ma ocup

Naty, sanatate Iuliei! Sa stii ca eu nu pot in niciun chip sa cred ca o generatie intreaga de copii ploiesteni este sensibila. Tuchi imi e martor, majoritatea sunt incotosmanati. Nu pot sa renunt la regula enuntata, admit ca sunt exceptii, de acord. Si nu mai cred nici ca tu o tii pe Iulia inhaiburita si cu caciula la 25 de grade cand o vezi cu parul la ceafa fleasca. Eu despre situatii d-astea vorbesc, care nu sunt extreme, din pacate...

Mi-am luat doua kilograme de cirese, pariu ca le ucid in seara asta ?

Edit: Naty, maine sunt la Municipal, iti dau un sms cu pozitia mea geografica, poate ne videm

Olga 15+ cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Olga, lasa-i in plata lor ma! Trebuia sa le zici ca ai tripleti!

Cu "incotosmanatii"... mai, astia sunt chiar pe invers unii, adica erau 0 grade si unii copii, mici, in carut, erau in botosi de casa... si cu un hanorac mai grosut... si cu mucii atarnand... Aa, dar am vazut si la 15 grade cu geci de iarna pe ei si cu caciuli blanite (mai ales asiaticii!!).

Ma duc la treburi. I-am expediat afara cu bicicletele ca sa fac ordine, dar am o leneee... si o foooammmeee...

Cand aterizez si eu pe craca voi zbbbbaaarrr! Aveti craca alternativa??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna seara repejor
Si eu sunt vie si nevatamana, doar cu febra musculara si imi pica rau ochii in gura Aseara am stat la Grey si m-am trezit devreme...

Ne-am bucurat din plin de zilele libere, am tot fost prin parcuri, ne-am alergat si ne-am jucat mult, tare mi-a placut we asta prelungit

Ma duc sa scot mancarea din cuptor si la baita nene, ca nu mai pot

Mergi la inceput

Acum vazui ca m-ati strigat de zor duminica....pai fetele mosului... am dus copilasii la socrela si am iesit cu Cata la film, apoi la restaurant, apoi acasa ca porumbeii

Si am vazut ca Miha are II, felicitariiiii Sarcina usoara

Mergi la inceput

Nu ma nimeresc cu nimeni pe-aici deloc...mereu vorbesc singura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Rupta , rectific, o sa slabesc 20 de kile Acum n-o mai suspectez pe madame la capitane de hipertiroidie Pour le capitane, ca-mi adusei aminte :

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Bubu, si io rupta si tu rupta, ce sa mai vorbim mami Eu aseara am vazut ultimul Lost , deci

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Mimo, seria noua ai vazut-o?
Eu zic sa te apuci de Prison Brake e absolut demential

Mergi la inceput

Am inteles acum, tre sa stam la rand ca sa putem monologa!

Mimo, mai poti? Baaai, am murit de ras inchipuidu-mi cum o asteptai tu cu catarul la usa pe mandra! :D

Bubu, si noi am iesit, Stefan a avut si azi liber de la scoala, dar a vrut sa mearga la hort de dimineata pana la 5. Si cum eu am aparut la 4... asa s-a suparat! Ca nu i-am respectat domle dorinta!! I-a trecut cand i-am explicat cu cat drag am venit sa-l iau sa-l scot la aer curat, sa mergem sa hranim ratele...

Noi mai avem un week.end lung si saptamana viitoare, joi si vineri sunt libere la scoala, joia o ratam ca al meu va fi inca in India. Poate incercam o iesire de o noapte in afara Vienei... vineri sau sambata...

Mergi la inceput