Puiuti de Randunici 2008!! (416) Sanatate,Siluan!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

SIMO ma bucur ca sunteti acasa si o sa fie bine

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Simo, ma bucur sa aud asa vesti bune. Doamne ajuta!
Gudi m-ai terminat cu spiritul anteprenorial Eu n-am zis c-as cere daca ar avea cineva nevoie , am zis c-as da fara sa mi se ceara ...sunt mult mai rau ca tine la capitolul asta! Dovada ca Naty ar fi dat jumate
Oricum, un lucru mi-e clar din tot ce s-a dezbatut despre masini: sunt pe dinafara total Eu nici nu stiu de unde se ridica capota Daaar, nu-mi uit telefonul niciodata si nu pun motorina decat aci in colt, unde am vreo doi baieti care sar imediat si nechemati Am cumparat si stergatoare si mi le-au schimbat, auzi Naty? Dar clar, trebuie sa dai spaga Nu uita vorba aia cu dar din dar , da? Maine sunt sigura ca o sa ma trezesc cu pariul maciuca iar
Nu inteleg eu ce donatii trebuie sa fac la mobila lui Tuchi, ca doar n-am zis ca si dorm Mananc si plec, da?
Si daca e musai vin cu scaunele mele pliante
Si ca tot fuse vorba de culori, sa va zic una sa va inverziti : ce credeti ca-mi zise mie Dudu cand s-a trezit din somn? PURPLE Si Happy Traiasca BabyTV (bibiti-i) ca asta o sa invete engleza inainte de romana . Pana acum avem asa: turtle, monney, purple, happy,bye bye, ta-daaa, wow, oh no!....face progrese pe zi ce trece Nu mai e nevoie sa spun ca porcul face oing-oing, nu?
Gata, kaput...ma lasa baierele...nu mai poci! Predau legatura

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Oh,no! Am uitat sa va spun ca experimentul "pomul" a fost un succes Va mai amintiti de ziua aceea in care i-am aratat pomu' de doua milioane de ori si apoi il intrebam "unde-i pomu'?" Ei bine azi, nitam nisam zice :POMU' ! si-mi arata pomul Ce parere aveti, ma pricep sau nu?

Mergi la inceput

Nu se poate , am uitat de Stela. Sa-ti vand un pont: "UPU face nani la ora asta, ssst ca-l trezim si e nervos cand se trezeste daca nu si-a facut somnul "
Eu ii zic lui Dudu :sshhht, sa auzim musca! si el ma imita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Oh,no! Am uitat sa va spun ca experimentul "pomul" a fost un succes Va mai amintiti de ziua aceea in care i-am aratat pomu' de doua milioane de ori si apoi il intrebam "unde-i pomu'?" Ei bine azi, nitam nisam zice :POMU' ! si-mi arata pomul Ce parere aveti, ma pricep sau nu?

Saracu' Dudu
A ramas bietu' copil marcat pe viata cu pomu' ala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!

M-am trezit ca sa vomit . Cat o mai dura, nene?!?!

Da, ma, capota o deschid . Eu v-am zis ca-s varzica, na dovada!

Naty, da, ma, eram inauntru, dar nu intrasem inca la consultatie, atunci cand a venit pacienta "de la cardio". Vai cat de mila mi-a putut fi de ea...Eu nu intrasem inca in cabinet, eram in salita aia de monitorizare, in camasa deschisa in fata , impreuna cu o alta tipa, si asteptam sa intru, trebuia sa bagi un cap , ca am stat si acolo vreo douazeci de minute. Pacienta ta saraca, cred ca vazand atatea gravide, doua pe monitor, doua in fund pe pat ( noi ), cand a intrebat-o rezidenta Monicai ( o tipa blonda, frumoasa RAU ) daca mai simte copilul miscand, a inceput sa planga ca nu, nu il mai simte, saraca doctorita a intrebat-o daca piciorul o doare, si ea gemand zice "da, ma doare piciorul"...era ca un copil, naucita, speriata, mi s-a rupt sufletul de ea. O pusese la eco, cand am iesit eu nu cred ca mai era...Ce face? Copilul cum e?

Ma duc sa fac o cafea, iau si eu o gura...

Olga 15+ cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Dormiiiti, dormiti . Eu ma uit cu cupilul la Looney-Tunes

Kya, Sof e la un fel de gradi dpdv al programului . Ea la 10 doarme ( adormea si mai devreme mai acum vreo 3-4 luni ) si la 8 cel tarziu se trezeste. O imbrac si o duc la bunici, unde papa "micul dezun". La pranz doarme cam doua ore 14:30-16:30.

Eu am o intrebare: voi stati pana la 9 in parc, dar iesiti dupa masa de seara, nu? Noi ( Radu ) o ia de la bunici la 17:45 si sta cu ea afara pana la 19:30, cand intra in casa sa manance. Nu mai iesim, ca suntem rupti. Probabil ca va trebui sa o facem, mai ales cand va fi infiorator de cald in casa.

Azi imi fac curat pe birou la serviciu, pazea !

Mergi la inceput

Hai, poate mirosul de ?

pentru toata lumea si un ceiulet parfumat pentru Gudinda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

si ceai aromat pentru cine doreste

Sunteti minunate cu povestea cu masina va pricepeti rau de tot!

Ma bucur pentru Micul, ce bine ca are gura mare , asta sa-i fie singura problema mereu, Doamne ajuta!

Olga sa treaca raul, pai ar cam trebuie sa se termine!

Un si pentru Iulia scumpa, sanatate in continuare.

Mimo, ai terorizat copilul cu pomul Dudel,english-man.

Gudinde ma bucur ca ai revenit in forta!

Tuchi, Doamne ajuta sa iasa bine cu casa!

Ioana, Claudia gureselor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata!
Mersi de cafea, Olgut si ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la medic

S-a terminat linistea mea , copilul a invatat sa evadeze din patut

http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b029e5d1a5969695724e42&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

"In aceasta viata nu putem face lucruri marete.
Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste."

Mergi la inceput