Puiuti de Randunici 2008!! (416) Sanatate,Siluan!!
Raspunsuri - Pagina 20
Nicoleta spune:
Doarme si acum
... Sper sa nu fie bolnav...
Neata!
Eu sunt cu rusii dupa mine... nu stiam eu ieri de ce ambalez motorul in gol... si nici o deplasare reala! Asa lene mi-a fost! Uite, de-asta!
Mimo, tu stresezi copilul mai rau decat eu pe Stefan! Si tu nu ai nicio scuza, ca doar este al doilea! Si noi avem BabyTv, dar in nemteste...
Multumim de cafele si de alte cele... vom servi, ca ziua-i lunga...
S-a trezit. El nu are de unde evada, ca doarme in pat de o persoana de la nastere!
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

mstela spune:
Neata..
Cata
,fie cum voiesti cu casa cu curte!Cu donatia ti-a zis-o bine Mimo..![]()
Olgu,ce de peripetii,mami..eu tot ca Mimo procedam..![]()
Daciana,la Tea toate culorile inseamna "oz".
Eu nu ma stresez deloc..va avea timp destul de invatat.
Roxy
Cleme,Daciana,am gasit Lysi la centrofarm..pontul de la Sovi e ca se gaseste la plafarul farmaciilor centrofarm.Centrofarmul nostru e pe Mosilor-la eminescu.
Cuscra,ai incredere...sigur va fi bine!

Cami,am vazut evadatul...haios tare..sa vezi de-acum..![]()

Mimo,
pt Vladutul englezist..
Si Mimo,ce te mai iubesc pentru cate scoti "din gura"![]()
..bine ca ti-ai amintit pe ultima suta de metri si ai bagat pontul..cat face?
Diseara "UPU va face nani ceva mai devreme sa nu-l nervozam"![]()
.
Apropo,ieri a fost ziua soacramii (Sa ne traiasca!) si tam-nesam,cand sa ne cinstim aseara,primim telefon ca ne viziteaza unchiul de la Bruxelles
...uf,si apuca-te si strange camionul de jucarii din sufragerie
,da un pic cu carpa praful ca era nesters
,pune masa...asa ca aseara s-a culcat Tea tarziuuu de nevoie...
..dar la UP nu a renuntat![]()
...si am dat-o iar pe intalnire cu o lupoaica frumoasa,si s-au plimbat prin parc.."cu tici,daa?"![]()
Ieri "am facut" ceva FRUMOS pentru sufletul meu si tare bine m-am simtit...si mi-am dat seama ca de mine/de dorintele mele/de hobby-urile mele nu imi mai gasesc timp deloc si tare urat trece viata pe langa asa,in monotonie,dar ieri m-am simtit minunat
...
Maine ma'c la cosmetica,ce mama masii..![]()
Sa aveti o zi minunata.
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
Nicoleta spune:
Cami, s-a uitat Matei la bebe de 10 ori cred! Ce se mai distra cand sarea in patut!
Stela, ce ai facut ieri? ![]()

Olgutzika spune:
Am ajuns la serviciu
, nu va las.
Stel, il sunam eu pe Radul, da' cu copilu' ce faceam? Ca erau singuri acasa. Si ar fi insemnat sa o trezeasca, primul dezavantaj. Pe urma, pana se imbracau, pana veneau in capaul celalalt al orasului, pierdeam timp pretios. Si asa a durat mult la spital, daca ajungeam si mai tarziu, plecam seara de acolo. Bine era ( dar nu m-am gandit ) sa il fi sunat sa il fi intrebat cat ulei sa pun, dar deja eram chitita ca trebuie sa ma descurc singura, nu m-am mai gandit la alte optiuni.
Si sa stiti ca la motor, cele mai simple de accesat locuri sunt rezervorul de lichid de parbriz, joja si gaura pentru ulei.
Azi trebuie sa ajung la medica de familie, sa ma ia in evidenta si sa ii duc analizele de la Municipal. In plus, am ( fara sa cer ) recomandare pentru program de 6 ore pe care imi este jena sa o folosesc. Sunt sanatoasa, sa imi fac treaba in 6 ore ar fi aproape imposibil...pe de alta parte, si sa plec la 14:30 ma tenteaza....ieri cand m-a intrebat sefa mea cum a fost la control, am zis ca toate sunt ok si...nah!
Pe de alta parte, cu scaderea asta a indemnizatiei, daca e precum spun ei, ca e doar o masura provizorie, atunci ma avantajeaza sa intru in concediul de maternitate cat mai tarziu, ca sa aman intrarea in CIC cat mai mult. In speranta ( desarta ) ca indemnizatia ar reveni vreodata la 85% din salariu...Eh, calcule!
Hai sa imi fac curat pe birou 
Olga
15+ cu Sara-Maria si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
tuchita spune:
Neata!
Olgule, ce-mi amintesti de cum eram eu gravi cu Ilinca!
ma trezeam dimineata, bagam o voma buna si apoi faceam toate celelalte!
Si vezi ce fata frumoasa am!![]()
Cami,
e superb Luca!
Simo, asa a inceput Seb sa invete gustul ciocolatei, cand trebuia sa ii dau pastile de ciprofloxacin pe gura. Pisate nu au mers amestecate cu nimic, erau groaznice.
Pana la uram i le bandajam in ciocolata kinder, ii azvarleam guguloiul in gura si ii bagam repede biberonul cu ceva.
Evident ca Micu e prea mic sa ii faci cu ciocolata, insa eu zic ca mai bine ii arunci pastila direct pe gat si ii dai repede laptele!
Nu cred ca o sa se intample nimic rau!
Olgutzika spune:
Cata, unde e casuta? In Plo sau prin preajma? La gradi raman picii tot acolo, ca e langa spital, nu?
Olga
15+ cu Sara-Maria si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
mimonix spune:
Limonada, poftiti!
Ca taie greata ![]()
M-am trezit cu o grija, sa va spun ce-am mai descoperit eu. Am descoperit cum fac strainii de nu-s niciodata ciufuliti, n-au parul ars, nu se trezesc cu antene, etc. Am primit de la prietena mea din Cipru toata gama de produse John Frieda...tratamente, spume, geluri, creme...e cevaaa, n-ai treaba cu pieptanul si nici cu coaforul. Ma simt ca si cum as fi descoperit roata. O singura problema am, ca nu se gasesc in Romania
Daca auziti de asa ceva pe la noi (Ariel, ca tot vroiai idei
) va rog sa-mi spuneti, ca sunt indragostita de-a dreptul.
S-a trezit Dudu epi si maie
Incepe sa vorbeasca de acum, nici nu stiu daca sa ma bucur ca am scapat de grija sau sa ma intristez ca nu va fi asa destept cum il credeam 

Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
tuchita spune:
Nu am chef azi.....
Ioana, de la 2 la 4 o sa fiu la Campina.
si nu vin cu masina mea pentru ca sunt inca prea handicapata sa conduc singura, fara om in dreapta!

Daca ai drum spre Ploiesti m-as bucura nespus sa mergem impreuna si sa vorbim si sa il vad si pe cret.
Mimo, hai ma, speram si eu sa dati un leu pentru ...bucarie meu!( varianta sebiceasca la bucataria mea!)
Nicoleta spune:
Sa va spun, sa nu va spun... Matei are un microb in gat.