Puiuti de Randunici 2008!! (416) Sanatate,Siluan!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

fetele o veste trista pentru seara asta

un moment de reculegre...

Jean Constantin a murit astazi, 26 mai, la varsta de 81 de ani. Artistul a fost gasit de rudele sale la scurt timp dupa ce s-a stins din viata, in locuinta sa din Constanta.

Alexandru Arsinel este cel care a facut anuntul oficial despre trecerea in nefiinta a marelui actor, pentru Mediafax.

Arsinel spune ca decesul a survenit cel mai probabil in urma unui stop cardiac. In ultimul an, Jean Constantin a fost internat in mai multe spitale din Constanta si din Capitala, din pricina unor afectiuni ale inimii.

Jean Constantin s-a nascut la 21 august 1928 la Techirghiol, in judetul Constanta. A debutat pe scena la sectia de estrada din cadrul Teatrului de Stat Fantasio din Constanta, in 1957.

http://www.ziare.com/jean-constantin/jean-constantin-murit/jean-constantin-a-murit-1018060 - stirea completa

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

...

gata, una bucata gaza inbaiata, mancata si bagata in pat sa faca nani...mai stau un pic sa ma asigur ca e in bratele lui Mos Ene si ma retrag si eu..in seara asta iar mi-a fost rau si toata mancarea s- dus pe canalizare in jos..offf sa treaca mai repede lunile astea

Ioana vorbareata sau nu eu ma bucur ca am avut cu cine conversa

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ce m-ati distrat...
Eu zic asa: motorina mi-am pus-o singura de cand ma stiu, chiar ma enerveaza sa vina angajatul, ca se uita lung la mine de parca ar trebui sa-i dau spaga; am pus motorina inclusiv in tzoale festive si pe tocuri; asta e, conduc dinainte de vremea barbatului asa ca si capota stiu sa o ridic, si lichid de parbriz stiu sa pun daaarr, STOP! pana aici. Ulei si joja...ce-s alea? Noroc cu Olga ca a pove, ca si eu am depasit 15000 km si al meu sot nu se invredniceste sa-mi duca masina la schimbul de ulei. Bashca faptul ca sapt trecuta am luat masina la serviciu intr-o zi cand ploua si aveam apoi de umblat...am parcat-o frumos langa facultate, strada super-circulata, etc...si dupa-amiaza am gasit-o fara cauciucul de pe stergatorul din dreapta (nush cum ii zice tehnic). Ploua cu galeata si daca bagam stergatoarele facea plasticul ala gol scaaarrrtzzz pe parbriz. Ei, nici pe ala nu s-a invrednicit sa mi-l schimbe, Doamne fere sa mai merg pe ploaie.
Olgutz, concluzia 1: si eu faceam la fel ca Mimo (ma rog, poate totusi ofeream 5 lei, nu 10 ca sa sun soatza); concluzia 2: m-am ofticat rauu ca nu ne-am vazut, culmea e ca te sunasem chiar pe la 11 cand ai intrat pt ca ma dusesem sa fac un consult de cardio la ginecologi; concluzia 3: EU il intimidez pe Radu?????? Omul acela a vazut ca-i ajung pe undeva pe la mijloc?
Iulia e bine. Are ochi aposi ca de viroza dar nimic altceva. Incep sa ma linistesc. Ma panicasem in ideea ca duminica plecam la Iasi si evident ca numai bolnava nu as vrea sa o stiu. Siii, a inceput sa faca puzzle-uri! (ca na, stiti ca asta era fixul meu, ca toti fac si ea nu). Asa ca Nico, ai perfecta dreptate, tot mai mult constat si eu ca e aiurea sa te panichezi daca al tau nu face TOT si in ACELASI timp ca si ceilalti. Vin toate la rand, cand le e timpul sa vina...
Poze de la munte nu va mai pun...ca radeti de mine...ca era frig acolo...si daca o vedeti pe Iulia incotosmanata o sa aruncati cu oua in mine o saptamana

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Suntem acasa.am vazut ca v-a anuntat Tonic
Am avut un bebe tare cumintel pe drum,a dormit aproape tot drumul insa la dr a cam urlat.Plecand tarziu de acasa,tati a gonit si s-a facut cu o amenda frumusica si 6 puncte...
Am dat peste un dr tare,tare dragut care i-a facut o eco transfontanentala si abdominala,l-a ciocanit la picioare si a decis ca are gura prea mare.Ne-a dat un tratament cu predinson 2 saptamani,daaar nu va zic ce lupte am dus sa i-l dau in seara asta:mi-a zis sa pun in laptic,in ultimul sfert din biberon ca e f amar-si il cred pe cuvant ca bebe nu mai vroia sa bea si m-a urlat de imi venea sa imi dau palme..Astept idei,va rog ca nu stiu ce sa ma fac!
Nu imi fac vise ca peste 2 saptamani va fi alb ca laptele...cum a zis dr..nu stiu,parca nu pot spera...

Mergi la inceput

simo idei nu am sa iti dau, am avut un noroc enorm si al partea asta cu Daciana...inghite orice ii dau, nu comenteaza...deci nu am trucuri ascunse . dar iti urez mult succes si insanatosire grabnica! ma bucur ca la control a fost bine

naty si eu am carnet dinaintea sotului da' tot nu am invatat sa pun benzina...bine nu cred ca mor daca o sa pun vreodata..doar ca o sa ma rada si curcile ca nu stiu sa deschid capacul

noi avem 25.000 km la bord(facuti jumi-juma cu sotul)...da nu mi s-a aprins niciodata vreun beculet , doar mie cand conduce sotul ca disperatu'. bine pana acum am fost la fiecare verificare impusa...acum urmatoarea e in iunie... e deja mai complexa si ma costa si mai mult

no, gaza mea e in bratele lui Mos Ene si eu va parasesc...ma duc si eu in bratele aceluias mos, pana vine sotul cel putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Claudia,sarcina usoara.
Ideea este ca Siluan deja e terminat de cate medicamente a luat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

daciana.t, Dumnezeu sa-l odihneasca! A fost un mare actor!

Naty eu n-am zis ca nu stiu sa pun benzina. E insa mai usor asa. Ceea ce insa recunosc ca nu stiu sa fac este sa masor presiunea la roti si sa le umflu.

Simo daca dr dragut a zis ca o sa fie bine, trebuie sa crezi ca o sa fie.
Sincer, fiind vorba de o persoana competenta, ca altfel nu-ti era recomandat, nu cred ca v-ar fi trimis inapoi daca nu credea ca va fi copilul bine.
Sa vezi ce flacau mare si sanatos se face Micu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui gudinde

Naty eu n-am zis ca nu stiu sa pun benzina. E insa mai usor asa. Ceea ce insa recunosc ca nu stiu sa fac este sa masor presiunea la roti si sa le umflu.

oooo, asta ar fi chiar prea de tot

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Si nici roata nu stiu sa o schimb in caz de Doamne feri ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Simo, idei am: Prednison sirop. Exista, ai vazut linkul, ideea este de unde facem rost de el (oare se da fara reteta?).

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput