Puiuti de Randunici 2008!! (416) Sanatate,Siluan!!
Raspunsuri - Pagina 17
gudinde spune:
Ioana,
Dar oare fara quinoa nu merge?
Nicoleta
Eu stiu ca si supa crema de linte e f buna.
numeioana spune:
Nu plinul, nu, ca e prea scump! 
mami de David si samburica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
gudinde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui numeioana Nu plinul, nu, ca e prea scump! ![]() mami de David si samburica Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o. |
Atunci nu-i zici plinul, spui de cati lei sa puna benzina.
Dar sa sti ca iesi mai ieftin cu plinul ca-l platesti o data pt un rezervor, daca acelasi nr de litri ii bagi in mai multe transe, platesti la fiecare vizita la pompa.
numeioana spune:
Ba da, Andreea, eu fac linte batuta, supa nu prea imi place. Ma interesa quinoa, contine f multe proteine, e f sanatoasa. Vroiam sa stiu cum se prepara. Sa inteleg ca Nicoleta o amesteca in linte? Nu prinsesem ideea.
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Eu n-am pus benzina singura cu gandul ca ma murdaresc si daca e nevoie sa pun mana pe copil
? El e mereu in spate cand pun eu benzina. El e mereu in spate cu mine, oricand... ca n-am cu cine sa-l las. Ei, de vreun an m-am specializat, caci intr-o zi nu era niciun lucrator si ma claxona unul din spate ca stau degeaba![]()
gudinde spune:
Eu asa am inteles, dar mai bine asteptam pana intra Nico. Sa nu cumva sa te induc in eroare.
Nicoleta spune:
Nu stiu cum se prepara quinoa, dar eu am pus in linte :). Inca ma documentez... Aici e mai ieftina, sa va trimit??
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

zozela spune:

,ca mai mult nu mai pot!! Sper ca mi-ati oprit si mie ceva bunut de la Clau!![]()

Mamica lui Mihai si cu
la purtator!
daciana.t spune:
| citat din mesajul lui numeioana Cum se prepara quinoa? tot la fel ca lintea? Nu prea se gaseste pe-aici plus ca e ff scumpa, in jur de 20 de lei 500g. mami de David si samburica Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o. |
multumesc Ioana...credeam ca intrebarea mea v-a ramane fara raspuns...
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
daciana.t spune:
| citat din mesajul lui gudinde Cu pompa se procedeaza in felul urmator: - se intra incet in benzinarie - in acest timp privirea devine de soim pt reperarea unui angajat al benzinariei - apoi se iese din masina, se face semn sus-mentionatului, se zambeste larg si se intreaba: "Puteti sa ma ajutati cu plinul, va rog?" |
iata o persoana descurcareata!

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica