Puiuti de Randunici 2008!! (416) Sanatate,Siluan!!
Raspunsuri - Pagina 16
daciana.t spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika am avut un maaare stres cu pompa aia, o vedeam zburand prin aer si improscand toata benzinaria, ca in filme Pe bune Olga 15+ cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 ) |

ai o imaginatie tareee bogata"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
Nicoleta spune:
Eee, apropo de masina, ce de emotii am avut eu saptamana trecuta ca se va aprinde vreun bec si eu nici macar nu stiu ce inseamna... 
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

numeioana spune:
Hai, mai Olgule, te si vad in pijamale de piele luptandu-te cu pompa in benzinarie 

Aa, si tu pui lichid de parbriz in portbagaj? Ia te uita! Acolo o fi recipientul de nu l-am gasit eu data trecuta!![]()
mami de David si samburica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Tuchi, maine vii incoa'? Vii cu masina ta? Daca nu spune-mi la cat termini, poate te fac un drum pana la Ploiesti! Sper sa nu mi se aprinda becul
!
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Claudia, nu te mai hlizi atata ca s-a latit pagina!![]()
Nicoleta spune:
Ioana, am pus si eu un catelus de usturoi in linte, bun-bun, nici nu s-a simtit! A mancat si A, i-a placut! El a zis ca-s vinete cand a vazut...
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

daciana.t spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui numeioana Claudia, nu te mai hlizi atata ca s-a latit pagina! mami de David si samburica Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o. |
am vazut dupa ca m-am hizlit prea mult

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
numeioana spune:
Yum-yum, Nico! As manca dar n-are cine sa-mi faca
Ba cred ca ma bag la o linte mica
!!
E bine, Claudia! Ce-o fi cu mine de sunt asa vorbareata azi?![]()
numeioana spune:
Cum se prepara quinoa? tot la fel ca lintea? Nu prea se gaseste pe-aici plus ca e ff scumpa, in jur de 20 de lei 500g.
gudinde spune:
Tuchisor,
Citesti contractul ala cu banca de cinci ori cu ochelarii bine pusi pe nas, da? In special clauzele alea mici. 
Cum merge
? Te-ai acomodat cu sofatul?
Mimo,
Ce-mi dovedesti tu ca n-am spirit antreprenorial! Pai eu unei doamne care n-avea telefonul la ea si trebuia sa sune la medic ca nu gasea cabinetul, i l-am dat pe al meu, sa sune ... gratis.
Olgut
Cu pompa se procedeaza in felul urmator:
- se intra incet in benzinarie
- in acest timp privirea devine de soim pt reperarea unui angajat al benzinariei
- apoi se iese din masina, se face semn sus-mentionatului, se zambeste larg si se intreaba: "Puteti sa ma ajutati cu plinul, va rog?" ![]()