Puiuti de Randunici 2008!! (416) Sanatate,Siluan!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

La multi ani, Clau!! Sa fii sanatoasa si fericita!

Zymafluor-ul nu are legatura cu Vigantolul, este doar pentru dinti, fluorura de sodiu. Vigantolul trebuie luat pana la 3 ani, in lunile cu r, asta stiu eu de la doctor. Noi nu mai luam decat ulei Lyssi, despre care am citit ca e mai bun decat Vigantol sau D3.

Ma bucur mult ca Micu' e mai bine! Doamne ajuta!
Cuscra, super Influcidul! Si-a facut treaba!
Olga, deci gata, te-au trecut acolo la avizier 4 persoane!

Cata, sper sa se rezolve cu casa curand...

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Lintea se spala si se fierbe intr-o singura apa, de preferat cu legume: morcov, ceapa, pastarnac. Nu baloneaza, nu e fasole! Eu o bat cu ulei de masline impreuna cu morcovul si ceapa fiarta si putin usturoi crud. Ne place tare mult!

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Ce-mi plac subiectele cu CP si infofolitul..Si pt ca baietii dorm, sa ma intind putin:
1. CP. La noi la parter stau 3 babe din 4 ap. Ei, nene, trebuie sa stie ele tot. Vineri am facut cumparaturile pt botez.. Una dintre ele ne-a vazut si ma intreaba: cand il botezati pe Luca?; Eu; maine...AAAA.. A aflat, dar dupa o ora l-a mai intrebat si pe Alin.. Credea ca am mintit-o eu..

2. Azi l-am imbracat pe Luca cu body scurt si o salopetica. Maini goale, picioare la fel.. Vine o bunica/ bona cu unul mai mare putin ca el si-mi zice:"ce-mi place cum il imbracati, dar eu n-am curaj sa-l las asa dezbracat...". Al ei era cu caciulita, cu body si pulover..ZIC: Macar puloverul dati-i-l jos, ca e cald". ea: Pai tuseste...Am lasat-o in pace si am plecat...

3. Tot din parc ( locul meu de munca actual). Sunt doua mamici de copii pana in 2 ani care vin cu ei in parc, le "dau drumul" si ele se asaza pe banca sa vorbeasca una cu alta si sa fumeze...Unul din copii era langa mine ieri la locul de joaca si o fetita mai mare l-a calcat pe degetele de la mana. Se uita , saracul in jur sa caute alinare de la maica-sa si nimic.. L-am luat de mana, l-am scuturat, dar avea saracul o privire de catel din ala abandonat...
Fata celeilalte e "pericol" la nisip: ii loveste pe copii, le ia jucariile... Maica-sa se face ca nu vede. Astazi a strigat-o alta mamica: "Vino, ca-i omoara pe copii la nisip!" S-a facut ca nu aude si si-a vazut de tigara mai departe...
La ce mai faci copii, nene, daca nu te ocupi de ei??? stai 5 minute, 10, pe banca, dar asa, ore intregi, nici sa nu te uiti unde e copilul tau si ce face... Precizez, copiii au sub 2 ani...

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Ioana, chiar voiam sa te intreb, cum te descurci la gradi cu greturile?

Eu n-am mancat linte in viata mea, doar am vazut-o pe apa. Ce gust are?

Mergi la inceput

Valentina, ma descurc binisor. Dimineata sunt ceva mai bine, pe la 11 ma ia greata urata, imi mai vine sa icnesc, ma duc si beau o gura de apa, mai mestec o guma, mai sug o bomboana... dar ma fac eu mare.

Lintea are un gust f bun, ceva intre fasole si mazare... soia...nu stiu, fa si o sa-ti placa cu siguranta.

Mergi la inceput

Unde zici ca ai vazut lintea aia? pe apa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

Olga adevarul este ca in blocul vecin am si eu o prietena din copilarie pe care a trecut-o comitetul de primire la intretinere cu o persoana in plus, cu vreo 3 luni inainte sa nasca, ca deja e mare si consuma mai multa apa, una, alta, gunoiul e mai mult etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Vali,si eu stiu ca Zymafluor-ul ajuta dentitia, nu e vit d...dar stiam ca nu se ma recomanda fluor la copii.
Ioana,Lysi contine o cantitate f mica de vit d in comparatie cu vigantoletten-ul..dar acum tinand cont ca suntem in mai cred ca e suficient..si eu vreau sa ajung sa intreb doctorul daca ar fi suficient sa trecem pe lysi.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gudinde

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

Olga adevarul este ca in blocul vecin am si eu o prietena din copilarie pe care a trecut-o comitetul de primire la intretinere cu o persoana in plus, cu vreo 3 luni inainte sa nasca, ca deja e mare si consuma mai multa apa, una, alta, gunoiul e mai mult etc.

pe noi inca nu ne-au trecut 4 persoane, desi ne cunosc bine toti din comitet...

Stela si Ioana, stiu, mai ca n-au legatura Zyma cu vigantolul...Am raspuns ca noi am trecut de la 2 ani pe Zymafluor, n-am mai precizat ca nu mai luam Vigantol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

Citat:
citat din mesajul lui gudinde
La gradi se primesc copii evident bolnavi, cu tratamentul dupa ei. Nu e normal si mi se pare nesimtire sa-ti duci asa copilul sa imbolnaveasca toata grupa. Nici noua nu ne e usor sa o tinem acasa cand e bolnavioara! In fine, subiectul e delicat, fiecare are parerea lui.

V-am pupat!

eu nu mi-am permis sa imi duc copilul cu tratament dupa ea la cresa...chit ca nu mereu am putut sa imi i-au concediu sa stau acasa cu ea, am facut cumva sa o tin acasa, pentru a nu imbolnavii si alti copii. Nu e deloc usor, mai ales cand nu ai pe cineva sa te ajute de incredere si disponibil cand am eu nevoie...de multe ori a lcurat sotul schimbul 2 si a ramas o vecina cu ea de la 2 la 5 cand veneam eu gonind ca o nebuna pe strazi sa ajung mai repede

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput