Puiuti de Randunici 2008!! (416) Sanatate,Siluan!!
Raspunsuri - Pagina 12
dudurutza spune:
M-am bucurat tare sa citesc de Micul cel scump ca e mai bine,
tot mai bine sa fie de acum inainte, Simo
. Tonic
multumim de vestea buna!
Sanatate Iuliei, sa treaca repede bolesnita!
ariel_7000 spune:
LA MULTI ANI, CLAU!!! SA FII FERICITA!
fetelor, repede repejor, ca sunt in alergatura, va prezint: www.bebe aricel.ro (scoateti voi pauza). Mai e de lucru la site, insa mineralele sunt toate acolo. Daca vrea cineva ceva, sa imi lase mesaj pe hainuteshop@yahoo.com, ca nu stiu daca voi putea sa intru de DC zilele astea.
va pup si sa-mi tineti pumnii sa scap de "omul negru" si de data asta.
ps: ignorati cele 3 poze de test de la produse recomandate, le va scoate programatorul meu mai tarziu 
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
mimonix spune:
Hihi.....ceea ce numeste Valen cu atat calm "locul meu actual de munca" eu numesc o "provocare"
Mi-au pus creierii pe moate copiii astia. Stai numai cu ochii pe ei, se ciondanesc, isi disputa jucariile, impaca-i pe toti, muta-te de colo colo ca se matura si se ridica praf, aoleo vine tractorul, aoleo vine o bicicleta...vai vai vai , Doamne tine-ma! Aseara i s-a pus pata pe o masina de tuns iarba MAI FRUMOASA, cumparata de la KIKA
Unde frate sa ajung eu la capatul Bucurestiului dupa masina de tuns iarba
M-am si distrat, recunosc. Ii plac f mult paletele (de betminton) asa ca i-am luat si eu unele mai micute (gen de pingpong) care pe o parte au arici , pe alta nu. Mai nene daca nu m-am tavalit de ras
I se lipea mingiuta de paleta si nu-i zbura de acolo, se enrva, o dezlipea, iar dadea iar i se lipea...L-am lasat si eu vreo 10 min sa vad ce-i da prin cap si m-am distrat teribil. Bineinteles ca nu i-a dat prin cap sa intoarca paleta si sa le arunce pe amandoua (paleta si mingiuta) cat colo...ce-o fi zis amaratul, asta mi-a luat palete stricate 

In rest...noi abia am trecut la program normal cat de cat.In aceste sens duminica nu l-am mai culcat la pranz si seara la 10 a cazut fulgerat , s-a trezit la 8, 45 dimineata si la 2 iar a adormit beton. Asta ca ajunsesem sa ne culcam la 12 noaptea
, il trezeam eu dimineata...la pranz se foia pana la 3...neeenene...la loc comanda!
Iar seara stam pana la 9 in parc, dar venim fuga cu masina, mananca imediat ce ajungem, dus si la 10 e in pat...la 10 si un pic deja doarme. Si da, alearga de rupe! Eu cred ca ieri a facut 10 km ca popa cu masina aia de tuns iarba de la kika
Si daca nu, se urca si coboara de pe tobogan de cel putin 50 de ori, plus alte contorsionari si catarari. La 9 e asa de obosit ca urca singur in carut
dar nu inainte de a-si aduna singur si din proprie initiativa toate jucariile. Habar n-am cui ii seamana asa de ordonat si de posesiv
Bine sunt voci care spuns ca asa eram si eu in copilarie dar pe parcurs m-am mai stricat 
Aaa, la dus nici vorba nu poate fi sa il urc in carut. De la intrare la locul de joaca merge tot pe jos si tot intr-o fuga. Asta sa tot fie vreun km
La plecare il salutam pe nenea Caragiale (statuia) si ii dorim o noapte buna
Cand ajung cu masina pe aleea din spatele blocului recunoaste peisajul si incepe sa planga rau : nununu..paaac! 
De la fata locului va pot relata aceleasi minuni: parinti dezinteresati, stand pe banca...copii prea zglobii lasati in voia lor sa-si rupa gatul, incaierari nemediate, copii fricosi, copii incotosmanati, etc. Dar incerc sa fac abstractie si ne-am alaturat unui grup de copii asemenea noua, buni rai nu stiu...dar cam cu aceleasi obiceiuri si aceeasi grupa de varsta. Daca in jur e prea mare "deranjul" schimbam locatia si gata ![]()
Cel mai interesant e ca eu cunosc gasca de seara, adica , copii+parinti
Dimineata am reperat copiii si fireste ca Dudu fuge la ei, dar sunt cu bone (majoritatea) sau bunici. La inceput m-au primit mai retinute, apoi am inteles de ce
Ca bonele dimineata barfeau parintii si eu as fi putut transmite mai departe ,tantanaa!
Le-a trecut, cred ca sunt simpatica
Despre vigantol n-am ce spune ca eu nu-i mai dau. Se da doar in lunile cu R, adica in mai nu se mai da. Dar asta e "teoria", in practica sunt copii care iau mereu...depinde de la caz la caz.
Despre CP ...ne-am certat rau de tot, inca de la inceput. A fost intai discutie contracdictorie despre cainii vagabonzi hraniti direct de la etaj cu oase care zburau pe geam cand ti-era lumea mai draga. Apoi cu pisicile, ca deh...daca au adunat astia cainii
Apoi cu intreruperea caldurii la cerere mult prea devreme. Cu renovarile in apartamente care nu se mai termina si au loc in general la ora pranzului. Cu trantitul usii de la intrare pe care eu refuz sa o tin, ba chiar o busesc cat pot de tare spre disperarea babei de la parter care nu vrea sa dea bani sa cumpere un nou amortizor...cate si mai cate, deci pot sa se uite si sa studieze cat vor ca eu cu ei nu vorbesc NIMIC. Sa crape de curiozitate
Oricum, media de varsta e de 70 de ani...nu exista luna fara sobor de preoti
Ultimul dus avea 100 de ani...O SUTA
De unde am tras concluzia ca stam probabil pe o resursa inepuizabila de energie pozitiva asa ca nu ma mut (pana la o suta 
Intrebare: de ce trebuie dus copilul la 8 la gradi? Ca astea particulare incep si mai tarziu...majoritatea la 9 ! Singura explicatie pe care mi-am dat-o a fost ca ii duceti voi inainte de serviciu si deci nu gradinita va conditioneaza ci patronul 
Teo a dat teza la mate, a scapat.Ii curg mucii ca la robinet, in rest n-are nimic. Si asteapta cu nerabdare vacanta. Azi i se nazarise sa plece totusi in excursie prin Europa cu profu' de istorie. Cu autocarul yuck , bleah! Sper sa-i treaca de la sine.
Ma apuc de gatit ca prea m-am odihnit 
Ohh Nuuu! vorba lui Dudu ![]()
La multi ani cu sanatate , fericire si bucurii Clau! 

Multa sanatate Micu si sa speram ca asta a fost cel mai destept medic ever, ca are dreptate si ca acest tratament ca rezolva toate belelele repede si bine!
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
daciana.t spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui numeioana La multi ani, Clau!! Sa fii sanatoasa si fericita! Zymafluor-ul nu are legatura cu Vigantolul, este doar pentru dinti, fluorura de sodiu. Vigantolul trebuie luat pana la 3 ani, in lunile cu r, asta stiu eu de la doctor. Noi nu mai luam decat ulei Lyssi, despre care am citit ca e mai bun decat Vigantol sau D3. mami de David si samburica Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o. |
unde gasesc uleiul asta? ca eu sunt deja innebunita ca nu imi asimileaza d3 injectabil

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
dudurutza spune:
Tonic, cu gatul nu stiu ce e, ca mai si tusesc, am avut colegi/studenti bolnavi si banui ca am luat-o, dar ma tratez
pentru intrebare. Intalnirea cu Daria a fost
, ca intotdeauna, am stat mai mult ca am fost liberi, ne-am jucat mult, am mers la biserica, a fost tare frumos, ca ea e tare tonica si uitam de toate repede. Sa ne tina Dumnezeu pe toti sanatosi, si parinti si copii.
daciana.t spune:
| citat din mesajul lui VALENTINA C 2. Azi l-am imbracat pe Luca cu body scurt si o salopetica. Maini goale, picioare la fel.. Vine o bunica/ bona cu unul mai mare putin ca el si-mi zice:"ce-mi place cum il imbracati, dar eu n-am curaj sa-l las asa dezbracat...". Al ei era cu caciulita, cu body si pulover..ZIC: Macar puloverul dati-i-l jos, ca e cald". ea: Pai tuseste...Am lasat-o in pace si am plecat... Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010); |
ce ma enervaza pe mine bunicile si bonele din parc care se trezesc sa de-a indicatii pretioase la adresa copilului meu

si mai ales sa mi-l laude pe al lor...ce greutate are si cat mananca 

asta pe cand eu ma chinui cu greutatea gazei de la 3 luni...imaginati-va la 2 ani si 4 luni abia are 11 kg...
de mancat mananca
nu o tin nemancata
dar nu pune pe ea...

sa vad si eu ceva pulpite...nimic...

ii vin inca hainutele de la un an si un pic, mai ales ca nu-i mai pun pampers

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Claudia
si mami de
tuchita spune:
helau, helau....still alive!
nu stiu ce sa zic ...mi-e foame de nu mai poci, as mai avea niste hartoage de facut, stau si vegetez pana sa plec la gradi.
Ma bucur sa aud de Micul ca e bine!
Ioana, imi pare asa de rau ca nu te-am putut ajuta cu homeopatele!
Nu stiu daca mai ajung saptamana asta in Bucuresti.
daca ajung sau daca vine sora pe la mine o sa incerc sa-ti cumpar !
pana atunci, bucura-te ca e fata!
Spre rusinea mea de doctor nu ii mai dau vigantol baiatului cam de mult...pentru ca am uitat.
pentru ca el e bine, sta mult in parc ( sau ma rog, statea pevremea cand nu mergea la gradi si iesea cu bona!)....Ilinca n-a mai luat vigantol de la 2 ani jumate, de cand l-am nascut pe Seb, cand am gasit o sticla noua de vigantol goala....si am dedus ca ea a baut-o!
intoxicatia cu vitamina D e extrem de periculoasa asa ca m-am gandit ca si-a facut stocul pe toata viata!
tuchita spune:
Gudinde, hai salut ca nu te-am vazut de mult!
Asta cu copiii dusi bolnavi la cresa e o chestie discutabila.....depinde cum defineste fiecare boala.
Adik eu am urmat sfatul lui Gecko si l-am dus pe Seb cu mucii lui verzi cu tot la gradi, atata timp cat n-a facut febra si nu i-am dat decat niste Nurofen si Eurespal.
Probabil ca daca as fi avut bona sau cum sa imi iau liber l-as fi cocolosit acasa, insa cum nici una din aceste variante nu este posibila....linge-i si da-i mai departe!
mama denaturata ce sunt!
tuchita spune:
hai ca mai vorbesc un pic singura, poate ajung si la pagina 13!
nasol e ca nu simt ca am ceva interesant de zis....
sa-l laud pe Seb???
Ca si-a dat drumul la limba?
Ca merge in continuare pe varfuri si cand alearga zici ca se dezmembreaza?
Ii zic sa calce cu toata talpa si el imi raspunde nu toata talpa!
Ca am cumparat si pe Thomas si pe fratii lui, James si Percy, ca doarme cu 4 trenuri in pat....ca nu intra bine in casa si incepe sa strige" veau tenul mamiiiiiiiiiii!!"
multe mai sunt de povestit, nici eu nu mai stiu cate prostii face pe la gradi...toti copiii il iubesc, e un fel de jucarie pentru ei.
Din pacate e in continuare strans lipit de pampers...recunosc ca nici n-am depus mari eforturi in a-l dezvata, astept vara si vacanta si curtea de la casa noua.....sper ca din toamna sa il duc in chiloti!
daciana.t spune:
| citat din mesajul lui tuchita recunosc ca nici n-am depus mari eforturi in a-l dezvata, astept vara si vacanta si curtea de la casa noua.....sper ca din toamna sa il duc in chiloti! Catalina, mami de si ![]() |
tuchita nici eu nu am depus efort pentru a o dezlipi de pampers. Chiar nu vroiam sa o despart decat cand o sa intru in somaj, adica din iunie
...dar m-am trezit cu ea intr-o sambata dimineata zicandu-mi cu jale in glas: "Mami nu vleau pampes, chiloooti!"
asa ca m-am conformat...asa ca acum aveam discutii la drumuri lungi cu masina si seara inainte de culcare ca nu vrea pampersul nici atunci.
Bine avem mai mereu cate un incident cu pipi, dar incet, incet..."dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Claudia
si mami de
( 5.02.2010);
si