Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 5
sashenka_h spune:
eu stiu ca trebuie igg-ul trebuie sa fie pozitiv si igm-ul negativ (ceea ce mi-au confirmat si analizele) si eu stiu sigur ca am facut-o ptr ca eram la sfarsitul liceului si nu pot uit asta.
vad ca la tine igg-ul este pozitiv, asa ca ai facut boala, adica ai anticorpi si imunitate ptr aceasta boala
Mami Andreea 14sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
sashenka_h spune:
eu m-am confruntat cu analizele de la iustin, si tu esti in parametrii care arata ca ai facut boala, asa ca ce ti-am spus este sigur, nu-ti face griji
Mami Andreea 14sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
crisis81 spune:
Vai cat de harnicute sunteti. Eu am umblat toata ziua ca o oaie capiata, i-am stricat si programult de somn lu Teo. A adormit in masina si cand am ajuns acasa bineinteles ca n-a mai vrut sa doarma. Acum danseaza Macarena si asa pot si eu sa va scriu.
Eu sunt din Constanta si o sa nasc aici la privat (daca reusesc sa strang banii pana la nastere). Ma costa 800 de euro si eu sunt una dintre "ciudatele" care vor sa nasca natural. Imi doresc sa nasc in apa si la Clinica Isis se practica cu succes acest tip de nastere. Durerile sunt incomparabil de mici fatza de nasterea pe masa, dilatarea este mai buna si bebele este ajutat de lipsa gravitatiei sa iasa mai repede.
Asa la stat, cel putin aici, trebuie sa arunci cu bani in stanga si in dreapta. Doctor, anestezist, moase, pediatru, etc, etc, si ma apropii foarte mult de suma pe care as da-o la privat. Asa ma gandesc ca nasc intr-un mediu placut si desi ma ustura buzunarele stiu ca nu pleaca bebe cu vre-un virus pe care il primesti bonus din spital.
E mult 800 euro? Indiferent de tipul nasterii.... cu totul inclus. Plus ca daca nu te simti bine poate sta cineva cu tine fara sa platesti nimic in plus avand si insotitorul 3 mese pe zi incluse cu tot ce doresti sa papi. Au contract cu o firma de catering.
Ce parere aveti?
Cris mami de Teodora si cu
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
bb_alinus spune:
Seara buna si de la noi daca ne mai tineti minte!
Dupa cum va ziceam nu tin pasul cu voi, scrieti intr-un ritm infernal si in plus am o gramada de facut in perioada asta. Suntem bine, vineri ma duc la control ca de o luna nu am mai vazut un doctor.
Pana la urma am facut doar combinatie test, si mi-a iesit riscul 1 la 3700 ( la Amalia avusesem tot pe acolo, 1 la 3600) ceea ce e de bine, si am considerat ca nu e necesar sa fac Amnio la un asa scor. Statistic vorbind ( asa mi-au spus medicii) riscul de a pierde sarcina in urma Amnio e de 1 la 3200, deci e mai mare decat ricul de sindrom. No, v-am zapacit cred cu scorurile mele.
In rest burtici nu am citit nimic, doar ce ne-am intors dintr-o mini vacanta, sper ca sunteti bine si burtica creste cuminte.
Crisis mie personal 800 eur mi se pare mult sa dau din buzunar, eu am nascut-o pe Amalia la o clinica privata, in Nisa ( ehe, pe malul marii), aceeasi in care a nascut si Angelina Jolie , si am platit din buzunar 25 eur, cu atat am depasit baremul de la asigurarea medicala. In conditiile in care am nascut prin cezariana.
O amica romanca de aici s-a dus in Bucuresti sa nasca, la Euroclinic parca, si a platit 2000 eur, asa mi-a zis.....
Dar uite ca aici in Olanda nu pot sa am clinica privata pt ca nu exista, jur, ca nici eu nu am crezut la inceput....deci mi-e o frica de sistemul lor medical de nu am aer....Om vedea, fiecare nastere e unica, nu?
Alina (DPN 6.11.2010) si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Joy21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sugubina Draga Joy21, Am intrat pe site ul cu cursurile First Bebe.. Nu zice ca ar fi gratis, e contra cost... sugubina +11 |
Acum 2 ani, cand le-am facut eu, cursurile standard erau gratuite. Am intrat si eu pe site si vad ca acum costa... imi pare rau.
Victoria, mami de Anna Sofia, 14+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George
BraveGirl spune:
Cris, 800 de euro pt privat mi se pare super ok. Pai in Bucuresti preturile sunt cel putin duble ..si vorba ta, daca e sa aduni ce dai in dreapta si in stanga, mai bine la privat. Si pe mine ma incanta o nastere in apa, dar n-am unde, ca nu vreau sa renunt la medicul meu, care e un super dr.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 16+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
Siuta spune:
Multumesc mult fetelor !O sa dorm linistita .
Andreea, mamica de Anastasia
http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community
Madanic spune:
citat din mesajul lui sashenka_h fetelr ce sa spun ati avut noroc. sincer nu sunt genul certareata si nici intepeta, eu tot timpul glumesc chiar cand imi este ff rau, dar la municipal credeti-ma ca desi am fost draguta au fost ff scarbosi si le-am dat si o gramada de bani, toata lumea parca era cu curul in sus. tin minte ca atunci cand am intrat in sala i-am zambit anestezistei si am intrebat-o cand o sa ma trezesc (eram la prima nastere si mi-au facut anestezie generala) si a inceput sa urle la mine ca ce ma intereseaza si tot asa am adormit in tipetele ei. asa ca pe mine nu ma convinge nimeni de municipal. si inteleg si politica spitalului dar chiar asa sa lasi un copil sa urle 12 ore ptr ca mamei sa-i vina laptele mi se pare dus la extrem, mai ales o mama neexperimentata care desi a citit o groaza in fata faptului s-a pierdut si am sunat si la sonerie si mi-a venit dupa o ora si tot nu am zis nimic si am incercat sa fiu intelegatoare dar ei sunt cu noi...ei bine nu sunt. la cf2 sincer m-au ajutat mult mai mult si cand aveam nevoie de odihna imi luau copilul, tot personalul a fost mult mai dragut decat la municipal, nici nu se compara Mami Andreea 14sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
Pai sa stii ca politica asta o au si cei de afara. Aici in US nu ti se da lapte praf decat in al noualea ceas, si esti chiar avertizat ca poate afecta alaptarea naturala. Isabella a scazut mult in greutate pana i-am convins sa-i dea lapte praf, ii dadeau cu seringa si cu tubul de gavaj, nu cu biberonul, tocmai ca sa nu o obisnuiasca cu biberonul. In plus laptele praf are alt gust decat cel de mama si poate sa refuze apoi laptele tau. Partea proasta este ca in Ro nu lucreaza la comunicare, sa vina sa-ti explice ca bebe nu o sa aiba asa mari probleme daca sare o masa.
Madalina
mami de Isabella Andreea si 11+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"
Madanic spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Joy21
Si eu am facut cursuri la First Bebe, gratuite. Mi-au prins bine. Cetatenia, indiferent unde vei naste, nu o primeste decat pe cea a parintilor. De concediu prenatal, cred ca prin luna 7-a dar mai bine iti raspund fetele ca eu nu stiu sigur. Victoria, mami de Anna Sofia, 14+ cu inimioara Sofia, 1 an si 8 luni "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |
Pai vino in US , asta daca te tine punga. Ca aici copilul primeste cetatenia americana. Nu stiu cum e in Europa.
Madalina
Madanic spune:
citat din mesajul lui cor-cora Beatrice-inafara faptului ca nu i-au explicat cum sa alapteze etc,ce ti-a pov referitor la conditii,asistente cooperante sau scorpii? |
Sora mea a nascut natural primul copil la Elias acum trei ani. Nu a fost necesar sa dea spaga, si spitalul era curat. Singura chestie a fost ca nu putea sa primeasca vizite, nu lasau pe nimeni inauntru, iesea ea la usa sectiei. Dar am inteles ca parerile sunt impartite, vorba aia "Palatul unuia e cocioaba altuia". Eu una as fugi mancand pamantul de maternitatea Bucur, cumnata mea a nascut acolo si eu nici in vizita nu m-as mai duce. Mizerabil pana la extrem spitalul ala, nemaivorbind de patania cu bebele ars in incubator.
Madalina