Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

neata burtici.....trezirea

10 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

'Neata !
uite marizta ca-ti raspund la apel

am citit toate povestile cu spitalele, trebuie sa-mi fac si eu "temele" si sa ma interesez bine pe aici prin Craiova cum este cu spitalul 1.
Am ceva cunostinte care au nascut si multe intrebari ...
desi sunt convinsa ca povestile vor fi dierite ca si la voi ...
acum ce sa zicem, vom trai si vom vedea

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

da si eu am cit povestile..acum depinde si cat de usor sau greu nasti,k dak nasti mai greu o sa ti se para totul greu...acum sa speram k nu o sa ne chinuie prea mult bebeii nostrii.....cumnata si o prietena de a mea au nascut ff usor, au facut epidurala au impins de 5-10 ori si gata a iesit bebelu.sper sa am si eu bafta asta...toate sa nastem asa

10 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Neatza Maritza, neatza Alexia,

Dau de baut ca am schimbat si noi semnatura.....

12+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

marizta ce fericite sunt prietenele tale, vorba ta, sa de Domnul sa nastem si noi asa usor

ukume24 ce ne dai de baut?

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Buna dimineata!
In sfarsit, matinala si eu! Va zic, dragele mele, indiferent cat ne stresam, pana la urma...cum ne-o fi norocul. Dupa cum ati vazut, sunt mamici care au nascut la Municipal si unele au avut noroc, altele nici nu vor sa mai auda de spitalul asta. Allexxia, nu stiu sigur daca e vorba de acelasi spital unde a nascut prietena mea, dar te asigur ca daca nasti la acelasi, e cumplit. Ma refer la conditii. Sincer, mie mi s-a facut rau de ce-am vazut pe-acolo. Si culmea, statea in rezerva!!! O s-o intreb numarul spitalului si-o sa-ti transmit. Pentru binele tau, sper sa nu fie acelasi!
Oricum, mai avem vreo 5 luni bune pana la data nasterii, unele din noi chiar 6, mie chiar nu mi-e gandul(inca) acolo.
Un gand permanent e ca vine vara si chiar trebuie schimbata toata tinuta. Pana acum am mai "fentat" noi burticile, dar de acum n-o sa mai mearga cu un blug, un tricou din vechea garderoba, pentru ca burtica tot creste. N-o sa dureze mai mult de-o luna si-o sa vedeti cum toate vom "rupe" magazinele de gravidute, din nevoi clare... haha, abia astept sa ne povestim ce rochite si pantalonasi si bluzite ne-am mai achizitionat. Eu deja programez "turul de fortza" in care-o sa-mi schimb hainele. Pe mine nu ma mai cuprinde nimic la sani si peste burtica. Asta pentru ca n-am purtat niciodata bluzite din alea "baby-doll", ca sa le mai pot purta perioada asta.
In alta ordine de idei, Allexxia, ce mananci in dimineata asta? Sa-mi faci si mie pofta de ceva......

Ana
17

Mergi la inceput

Ana_o 'neata
nu sunt decat 2 spitale cu maternitate in craiova, nr.1 cel de urgenta si cel mai mare si nr.2
in nr.2 nu am intrat niciodata deci chiar nu stiu cum este dar am ales nr.1 pt ca este si cel mai mare si cel de urgenta unde oricum ai ajunge daca ai ceva probleme ....
in nr.1 am fost si la ginecologie si la maternitate, nu pot spune ca este luxox, departe de asta, dar saloanele de la maternitate mi s-au parut de acceptat ...
ramane de vazut ...

17+

Mergi la inceput

cred ca deja a venit vara, la noi sunt astazi 30 grade
eu am noroc cu bluzele baby-doll ca purtam si inainte asa ceva, deci de vara bluzite zic ca am
cu pantalonii o sa trebuiasca sa-mi mai iau caci pe caldurile care se anunta o sa vrem ceva cat mai usor ...
nu prea sunt eu adepta rochitelor dar daca nu o sa mai pot de cald o sa trec si la asa ceva

tocmai ce am fost pe la magazinele din cartier, mi-am luat paine calda si manac cu branza si rosii
iti fac pofta?

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisis81

Vai cat de harnicute sunteti. Eu am umblat toata ziua ca o oaie capiata, i-am stricat si programult de somn lu Teo. A adormit in masina si cand am ajuns acasa bineinteles ca n-a mai vrut sa doarma. Acum danseaza Macarena si asa pot si eu sa va scriu.

Eu sunt din Constanta si o sa nasc aici la privat (daca reusesc sa strang banii pana la nastere). Ma costa 800 de euro si eu sunt una dintre "ciudatele" care vor sa nasca natural. Imi doresc sa nasc in apa si la Clinica Isis se practica cu succes acest tip de nastere. Durerile sunt incomparabil de mici fatza de nasterea pe masa, dilatarea este mai buna si bebele este ajutat de lipsa gravitatiei sa iasa mai repede.
Asa la stat, cel putin aici, trebuie sa arunci cu bani in stanga si in dreapta. Doctor, anestezist, moase, pediatru, etc, etc, si ma apropii foarte mult de suma pe care as da-o la privat. Asa ma gandesc ca nasc intr-un mediu placut si desi ma ustura buzunarele stiu ca nu pleaca bebe cu vre-un virus pe care il primesti bonus din spital.
E mult 800 euro? Indiferent de tipul nasterii.... cu totul inclus. Plus ca daca nu te simti bine poate sta cineva cu tine fara sa platesti nimic in plus avand si insotitorul 3 mese pe zi incluse cu tot ce doresti sa papi. Au contract cu o firma de catering.
Ce parere aveti?

Cris mami de Teodora si cu
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Vreau sa nasc si eu in Constanta, in apa, la bani astia chiar se merita.... in Buc la particular este intre 1500-2000 euro o nastere dar nu in apa .

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Pfff, cate povesti cu spitale, nici nu vreau sa ma gandesc la ce urmeaza pentru majoritatea dintre noi! Mai e si vorba aia, cum ne-o fi norocul. Eu n-o sa nasc la privat, dar nu din considerente financiare, ci pentru ca am foarte mare incredere in doctorul meu si cunosc personalul din Maternitatea Odobescu, am avut prietene internate acolo. Timisoara e putin altfel din punctul asta de vedere si nici spagile nu sunt la ele acasa, sincer. Adica... e o limita de bun simt. Cotizezi numai daca vrei tu, dar de cerut sigur nu cere nimeni si oricum purtarea dpdv profesional e foarte ok. Sincer, decat sa dau atatia bani numai pentru 5 zile de confort personal, prefer recoltare de celule stem si tot raman bani. Eu mai iau si de la asigurarea de viata ceva bani(multi, de fapt), pentru ca nasc prin cezariana. Chiar, mai are vreo burtica asigurare la ING? Stiati ca include si o "prima" pentru nasterea cezariana?

Ana
17

Dar la nastere sa ai un an de cotizare,eu asa stiu

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput