Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 4
sugubina spune:
Draga Joy21,
Am intrat pe site ul cu cursurile First Bebe.. Nu zice ca ar fi gratis, e contra cost...
sugubina +11
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sugubina miam ce bine suna mazare..Mai putin carne. Te admir sincer ca poti gati cu carne. Io una nu pot carne..nici sa miros, nici sa manc. Poate doar putina in senvis in rest yak. Mazare insa as baga, uau asa dulcica..cu maraaar si sos de rosii. Si ciapa. Pufi face acuma o mancarica cu vinete si rosii. Va pune si carne da eu o sa aleg legumele doar. Ii las carnea lui. sugubina +11 |
Si noi gatim in seara aceasta.....doar ca el e bucatarul si eu ajutorul de bucatar
15+
Mami de baiat
sugubina spune:
dada beatrice75 si eu sunt ajutor de bucatar. Am curatat un morcov si am spalat vase..My work here is done. Ce super soti, ha?
sugubina +11
ratusca83 spune:
pana acum 2 saptamani nici eu nu suportam carnea..dar acum mi-am revenit..ma mai ia si pe mine uneori greata dar nu ca inainte..
maine am sa fac o ciorbita de dovlecei..am gasit in piata din aceia romanesti..abia astept..
13+ si ingeras in ceruri
cor-cora spune:
Beatrice-inafara faptului ca nu i-au explicat cum sa alapteze etc,ce ti-a pov referitor la conditii,asistente cooperante sau scorpii?
cor-cora spune:
Beatrice-la ING am eu asigurare.Dar nu-mi platesc ei analizele.Sunt asigurata in caz de accident,anumite prob de sanatate etc.Este asigurare de viata. Nascand prin cezariana primesc o anumita suma.
Olgutzika spune:
Sa stiti ca multe dintre colegele de la odiseea Sofiei au mers la cursurile First Bebe si toate le-au gasit extrem de utile. Si eu cred in cursurile pentru mamicile aflate la primul bebe, peste nastere treci cum treci, dar cu bebe acasa esti naucit in prima instanta. Ai senzatia ca doar al tau plange, doar al tau nu suge, doar tu nu dormi, restul lumii are copii perfecti si tu nu, mama/bunica/soacra/prietena vin cu experientele lor, care te buimacesc si mai tare...trebuie sa ii deai ceai, ca ii e sete, putin lapte praf ca nu a crescut ca Fat-Frumos din cartile de pediatrie din 1964 si tot asa...E important sa fii instruit, mai ales in vremurile astea cand cu atata informatie in jur, am cam uitat sa ne ascultam instinctul.
Eu de Elias nu stiu prea multe, a cazut din start pentru mine din cauza faptului ca nu stateam cu bebe in camera ( si ei fac exact ce povesteste Joy, glucoza cu tona, sa nu le planga bebeii ). La vremea respectiva doar Municipalul si CF2 aveau rooming-in, si Caritas-ul parca, care a picat din start, din cauza mizeriei. La CF2 nascuse in 2006 o prietena al carui copil a fost infectat la nastere cu piocianic si a fost salvat in extremis la Giulesti. Deci a picat si CF2, mi-a fost frica ( acum am inteles ca a fost igienizat, deci nu bagati in seama ce am povestit ). Asa ca a ramas Municipalul, si am cautat medic din acest spital.
Giulestiul in schimb stiu ca are super sectie de neonatologie..
Nu mai pot sa continui, ca ma vrea copilul!
va pup!
Olga 15+ cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )
Siuta spune:
Eu am nascut la Elias in 2007 . Cei de pe sectia de ginecologie sunt foarte ok dar la maternitate...putin cam prea reci mi s-au parut asistentele de acolo. Spitalul este curat, eu am stat intr-o rezerva. Nu te lasau cu copilul peste noapte in camera dar ziua il puteai lua cu tine.Moasele din Elias sunt niste femei de nota 2000 ;desi, pana la urma eu am nascut prin cezariana au venit in fiecare zi sa vada ce fac si au vizitat si bebelina.
In alta ordine de idei...HELP
Tocmai m-a sunat o verisoara ca fiul ei a facut rubeola si noi ne-am vazut acum vreo 10 zile. Maica-mea zice ca as fi facut-o. Analizele de acum 2 sapt arata Rubella IGG- 60.7 UI/ML si Rubella IGM- 0.32 S/CO. Aveti idee cum se interpreteaza aceste rezultate? Nici nu stiu ce sa fac, incotr-o sa o iau si pe cine sa sun .
Andreea, mamica de Anastasia
http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community
BraveGirl spune:
Siuta, IGG inseamna ca ai avut boala.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 16+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
Olgutzika spune:
Siuta, dupa valoarea IgG-ului, ai anticorpi, ai avut boala. Nu ai valori de referinta la ele? Nu mai gasesc dosarul de la sarcina trecuta, sa vad care erau valorile la mine, ca si eu am anticorpi...
Olga 15+ cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )