Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(214)
Raspunsuri - Pagina 14
RGE spune:
VICTO ..cred ca baiatul tau e la prima adolescenta
..cred ca toti copii au toane..Ionut al meu are zile cand e ingeras..nu ma stiu ca am copil si face totul ca la carte, dar are zile cand am ajuns sa-mi pierd controlul si zbier la el ca nebuna de ma stie tot blocul, in speranta ca-l pot stapani cumva dar este si mai rau cu cat incerc sa ma impun cu atat comportamentul lui este mai rau...ma gandesc ca trece printr-o perioada sau e o manifestare a geloziei fata de bebe...sigur are ceva si poate tu petrecand tot timpul cu el pierzi din vedere acest lucru..si inca ceva..sa sti ca si Ionut are niste iesiri groaznice fata de anumite persoane..nu suporta oamenii care miros a bautura sau sunt intr-o stare avansata de ebrietate si nu suporta o pereche de prieteni de-ai mei si pe strabunicul lui (bunicul meu)..pe care l-a vazut doar de 2 ori si atunci lesinat si tinut in lanturi.Sunt sigura ca o sa fie bine, ei sunt prea mici pt a fi catalogati drept rai...are si el o perioada in care nimeni nu-l intelege![]()
ALINA...Ionut si Maria s-au vazut astazi dar sincer nu am avut timp de poze..la un moment dat a trebuit sa ma inchid in dormitor pentru a putea vorbi la telefon ca ei zbierau si alergau![]()
..de abia astept sa vad burtica!!!
RGE spune:
..a si ca sa nu uit sa ne laudam si noi am renuntat la pampers..eu care credeam ca o sa fie foarte greu uite ca a renuntat singur cand a fost el pregatit fara efort
ROXXY80..ai doua suflete superbe, sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii de la ei...cum descriai tu relatia cu sotul ceva de genul asta este si intre sotul meu si Ionut...el face prostioare in momentul in care vorbim si nu-l bagam in seama sau vrea sa-i atraga atentia sotului..este foarte gelos si cred ca baietii vad in taii lor un exemplu, plus ca pe ei din pacate nu-i au tot timpul cum nea-u avut pe noi si este normal sa-ti fie dor mai mult de cel pe care nu-l vezi..Ionut i-a invatat sotului inclusiv scartaitul franelor cand ajunge si parcheaza sau piuitul alarmei.
Victo spune:
RGE eu nu am zis ca Stefan e rau..ci ca are un comportament care uneori ma epuizeaza. dar nu este asa chiar in fiecare zi. azi spre ex, a avut o zi buna :)
in ultima vreme eu am ce-i drept putine activitati cu el...el vad ca incepe deja sa se miorlaie ca el e bebelus..cere in brate..din astea..azi a stat sotul cu el in brate in parc..acuma seara a venit la mine si s-a tot pisicit, si-a adus plusatul preferat si sa-l mangai...probabil dragu de el simte de pe acum ca nu va mai fi singurul care va avea parte de atentia noastra..
nici nu stiu..parca am remuscari de pe acum ca vrand nevrand, o sa avem timp si mai putin pt el, iar el probabil ca sa ne atraga atentia va face tot ce-i trece prin cap.
Paula
cu
Mihai 35+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 4+ de dans in burtica
eladea2005 spune:
aveti dreptate, mame de baieti...asa sunt majoriatea..din cauza ca sotii sunt la serviciu, ei saracutii le duc dorul...si Eric mereu intreaba cand ajunge tati acasa, cand aude cate o masina intreaba daca a venit tati, cand aude pasi pe scari la fel...
si eu ii spun ca dupa somnul de amiaza vin tati, si dupa ce ne trezim tot asteapta sa ajunga...![]()
Laura, uauuuuuuuuu...ce putin mai ai...eu deja am emotii...
tinem pumnii sa vina repede si usor...
eu de 2 zile am tot felul de scurgeri, gen mucus galben,lipicios... nu stiu daca e vreun semn sau nu...
dar sper sa nu ma tina prea mult in suspans...![]()
in plus, aseara am crezut ca ajung la spital...ma zgandarea, zgaria,jos de tot, nici nu stiu cum a descriu senzatia, dar era atat de nasol...de abia am facut cativa pasi pana la pat...
la noi e racaore, doane ce bine eeeeee....respir si eu cum trebuie..sper sa si dorm mai bine la noapte...ca la mine noptile dormite sunt amintire...![]()
Alina, uauuuu...deja esti in trim II, nu??? felicitari! 
Paula, cred ca te-am zarit azi pe langa Parcul Central...sau ma insel?![]()
Andreea, Eric (9.12.2007) si
37+ cu bb Filip
AMR: MAI PUTIN DE 20 DE ZILE PANA LA MAREA INTALNIRE...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Victo spune:
ANDREEA , da am fost azi in parc. probabil leneveam pe=o banca..:) sry, eu nu te-am vazut.
Paula
cu
Mihai 35+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 4+ de dans in burtica
bb_yasmi spune:
buna dimi
in juma de ora plec la examen......sa va ganditi si la mine....sunt varzaaa......

poop
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

AMR 3 sapt!!! pana la Antalya!!
Victo spune:
Bafta, BB! hai ca si eu mi-am luat carnetul :) si sa stii ca nu am condus extraordinar ;) si nici chestii neortodoxe nu am fcaut, pt ca nu imi permite constiinta :)
Paula
cu
Mihai 36+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 3+ de dans in burtica
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo ANDREEA , da am fost azi in parc. probabil leneveam pe=o banca..:) sry, eu nu te-am vazut. Paula cu Mihai 35+ si Stefan (30 oct. 2007)AU MAI RAMAS 4+ de dans in burtica |
stai linsitita...nu aveai cum sa ma vezi...eram in masina, tu erai langa o masina...tocmai incepuse vijelia...
ne indreptam spre terasa la Chios, dar avand in vedere vremea ne-am dus sus la terasa Havana, cea de la Mihai Viteazul...eram cu multi copilasi dupa noi, sarbatoream ziua unei prietene...
Laviiiiiiiiiii..bafta! tinem pumnii!!!
Andreea, Eric (9.12.2007) si
37+ cu bb Filip
AMR: MAI PUTIN DE 20 DE ZILE PANA LA MAREA INTALNIRE...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
RAMONELLA spune:
Lavi bafta la examen.![]()
In ultima vreme,nici la Bea nu-i convine nimic,incepe sa planga aproape din orice...De exemplu,ea doarme in sac de dormit,la care ii spune NANA.Numai in el vrea sa doarma,desi are unul indentic,numai asta are pe piept un cap de urs si celalalt niste puisori.Nici nu pot sa i-l spal ca face scandal.A ajuns gri,din alb...Ieri a vrut sa iasa afara in nana.
Si s-a pus pe un plans de Doamne fereste.Ca ea asa merge afara,si in pijama.
Tot ieri am reusit sa i-l spal pe nana.Normal ca nu s-a uscat pana seara.Seara...scandal...
ca ea doarme cu nana ud,sa i-l dau pe ea.
Pana la urma am convins-o sa i-l dau pe celalalt si pe nana l-a tinut in brate...UD...
pana a adormit...
Ma gandesc ca si caldura asta mare ii agita foarte tare...si le creeaza un disconfort...
Paula si Bea face pe bebele
.Si mai si inversam rolurile,adica eu sunt bebele si ea e mami.Asa de frumos se joaca.Ma pune sa dorm,imi da de mancare...
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
popbianca spune:
buna fetele!
e tot cald si la voi ?
roxxy...am vazut pozele voastre...2 copilasi minunati!Si Ana e insuportabila de vreo 2-3 luni...de cand merge la gradi...am vb cu educatoarea...acolo e cuminte...acas insa
...ii spun nu sari in pat...sare mai tare, nu tipa, tipa mai tare...incontinuu la robinet..spala jucarii/maini/periuta de dinti...te miri ce mai baga la apa...si o rog de 2-3 ori sa termine, o amenint cu una alta...nimic...apoi ma duc si o iau cu forta d-acolo si atunci incepe circul plansete cu suspine, arucat de pamant...cate 20-30 min...ca inebunesc....atunci ii mai lipesc cate una de fund....eu una nu stiu cum sa fac si cum sa dreg sa-i raresc crizele astea care se isca din te miri ce prostie ...ca vrea /nu vrea o haina, vrea /nu vrea o cana anume din care sa bea apa, vrea/nu vrea sa se incalte...
vasari...ma bucur sa aud ca Maria a trecut usor peste problema!
victo...Ana inca nu loveste pe nimeni...dar in rest cam se aseamana situatiile!Ana, de cand am venit acas cu Luca e responsabilitatea familiei iar seara a sotului...acum se comporta cu el cum se comporta cu mine...unde e el si ea, unde merge ea sa mearga si tata , tata ii face laptele, ii da sa manance, o imbraca si o dezbraca....ma simt putin exclusa dar nu am incotro...ca nu sunt in starea sa ma ocup si de ea...sa mai treca putin sa o pot lua in brate, sa o pot imbratisa(acum , la cum ma dor sanii e imposibil
)....nu are resentimente fata de Luca asta e cel mai important ...iar relatia noastra se va reface in timp...optimism,nu?
softurela....wowow!e pe vine bebica!supeerrr!
eladea...nici tu nu mai ai mult!
bb...DD ajuta sa fie bine!stiu ca va fi bine....
ramonella....sunt familiarizata si eu cu faze de genu' asta ! nasoale rau si consumatoare extraordinare de energie! au fost zile , de cand e Luca, cand efectiv am lasat-o pe Ana nemancata pt. ca dupa atitudinea ei imi dadeam seama ca nu vrea sa manance si nu gaseam puterea sa o pun la masa sa o hranesc ...asa ca asteptam pana venea sotul sa-i dea el ....lucru care nu-l face foarte bine(in sensul ca umbla cu mancarea dupa ea)...dar asta e...sunt mom in care chiar nu mai pot !
ma duc sa mananc si eu....apoi se trezeste Praslea apoi ii dau lui, apoi il culc , apoi plec ca mai am invitatii de impartit...apoi sa o iau pe Ana de la gradi ....apoi mai vedem...poate in vizita la prieteni...daca nu, stam pe strada cu vecini !