Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(214)
Raspunsuri - Pagina 15
Victo spune:
Softurela, nastere usoara si un bb sanatos iti doresc!
maine ma duc si eu la dr sa vedem ce mai face grasu'..sper sa mai stea vreo 2 sapt.fac liste, la sf. saptamanii vreau sa fie totul procurat si pus la locul lor.
Paula
cu
Mihai 36+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 3+ de dans in burtica
Vasari spune:
Buna !
Victo, sigur e doar o perioada. Cred ca e destul de greu sa pastram mereu echilibrul. Important e sa incercam.
Lavi, mult succes !
RGE, mi-a zis Maria ca l-a certat pe Ionut ca nu a fost cuminte. :)) Eu sper ca macar ea sa fie, baietilor le sta bine mai obraznici. :)
Mie au inceput deja sa mi se umfle picioarele, sunt cam suparata. Credeam ca la a doua sarcina va fi mai bine.
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 14+
Primul orice
Roxxy80 spune:
Buna. Va multumesc mult pentru toate cuvintele frumoase la adresa pozelor cu puii mei.
Vroiam sa va povestesc ca de 2 zile Matei plange tare rau dimineata cand pleaca Cristi la munca. ii spune sa nu plece, deci incep sa cred tot mai mult ca prostiile lui sunt ca sa-l pedepseasca pe Cristi ca pleaca la munca.
Victo spune:
oo..roxxy din astea aveam si eu parte cd plecam la serviciu..se si infiinta in hol, disperat se agata de mine, mami mai nu pleca la serviciu..stai acasa cu mine toata ziua!..de multe ori plecam ami devreme,preferam sa stau in statia de autobuz, numa ca sa nu ma mai vada dimineata.
acum e asa dragut cd pleaca la gradinita ma saluta in toate felurile..pa, servus, "sau-mana" :)..mami, sa faci curatenie si mancare :)
astea cu intorsul la bebeluseala e zilnic..ex: mami, eu sunt un bebelus, eu vreau la tine in burtica..eu sunt Mihaita si sunt acolo la tine in burtica..
chit ca ii tot spun ca si el a fost in burtica si a fost bbelus si am avut grija de el..si a baut laptic cu biberonul..si uite ce baiat mare s/a facut etc etc..
da nu stiu de ce, ca nu exageram cu alintatul burticii si cu vorbitul despre Mihaita..(bietu' de el)
azi nu m-am simtit excelent..burtica grea, tare..nu cred ca mai ies nicaieri, sa vad maine ce zice tanti dr.
Paula
cu
Mihai 36+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 3+ de dans in burtica
Roxxy80 spune:
Lavi, iti tin pumnii. te astept aici sa faci cinste cu tort si suc rece
.
Gravidutelor, ma gandesc mereu la voi (chiar daca nu o scriu). trebuie sa va fie tare greu pe caldurile astea. Mi-aduc aminte ca anul trecut eram si eu gravi cu Maria si am suportat caldura o vara intreaga. Nu-mi vine sa cred ca printesa mea are deja 9 luni si face o gramada de prostioare cu fratele ei. va spun sincer ca pt mine aceasta este limita maxima de copii doriti. Am toata admiratia pt cele care au 3-4 copilasi, dar mie nu mi-ar mai trebui nici daca as castiga la 6/49. Acum ma simt implinita total si astept sa mai creasca putintel si Maria ca sa ma mai pot ocupa si eu de mine.
Ma intreba cineva acum cateva zile daca nu am nici un ajutor. Singurul ajutor este ca tata vine de 2 saptamani si o plimba pe Maria cate o ora (timp in care eu stau cu Matei la spatiul de joaca). Dupa ce adoarme Maria mi-o aduce si nu stie cum sa plece mai repede. Deci cam asta e ajutorul meu.
Roxxy80 spune:
Eu nu inteleg de ce la Matei crizele astea fata de cristi au aparut in ultima luna. Ca doar merge la serviciu de atata vreme.
Nu vreau sa te ingrijorez, dar primele 2-3 luni dupa ce nasti vor fi mai problematice dpdv al geloziei lui Stefan. daca vrei sa-ti spun cum am depasit noi acea perioada, spune-mi si iti scriu pe PM ca sa nu plictisim celalalte mamici de pe aici.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo oo..roxxy din astea aveam si eu parte cd plecam la serviciu..se si infiinta in hol, disperat se agata de mine, mami mai nu pleca la serviciu..stai acasa cu mine toata ziua!..de multe ori plecam ami devreme,preferam sa stau in statia de autobuz, numa ca sa nu ma mai vada dimineata. acum e asa dragut cd pleaca la gradinita ma saluta in toate felurile..pa, servus, "sau-mana" :)..mami, sa faci curatenie si mancare :) astea cu intorsul la bebeluseala e zilnic..ex: mami, eu sunt un bebelus, eu vreau la tine in burtica..eu sunt Mihaita si sunt acolo la tine in burtica.. chit ca ii tot spun ca si el a fost in burtica si a fost bbelus si am avut grija de el..si a baut laptic cu biberonul..si uite ce baiat mare s/a facut etc etc.. da nu stiu de ce, ca nu exageram cu alintatul burticii si cu vorbitul despre Mihaita..(bietu' de el) azi nu m-am simtit excelent..burtica grea, tare..nu cred ca mai ies nicaieri, sa vad maine ce zice tanti dr. Paula cu Mihai 36+ si Stefan (30 oct. 2007)AU MAI RAMAS 3+ de dans in burtica |
bb_yasmi spune:
am picat :(( din cauza unui politist nesimtit care nu mi-a dat nici o sansa.....sunt dezgustata si dezamagita de sistemul asta romanesc si de faptul ca nesimtitul ala de politist m a picat fara sa am vreo vina dupa vreo 50 de m de mers :(( nici nu mai vrea sa dau inca o data...poate dau peste un nesimtit si mai mare... sper sa gandesc altfel peste cateva zile....si sa trec peste... momentan sunt tare necajita...am vrut sa fac contestatie, dar am fost sfatuita sa renunt ca "nu e spre binele meu"....:((
cand am ajuns acasa aveam 56,2 kg.....macar asta e partea buna :)) am slabit de la stres..
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

AMR 3 sapt!!! pana la Antalya!!
Vasari spune:
Lavi, nu fi suparata. Imi pare rau. Trebuie sa mai incerci, sigur va fi bine data viitoare. Imi place amr-ul tau, mi-as pune si eu unul cu concediul prenatal. :P
Cred ca la kg voiai sa zici 56 sau ceva in genul, nu?
Merg la cele 33 de grade din casa mea, ca va plangeati de temperaturi inalte... atat am avut toata noaptea si dimineata erau la fel. Aerul conditionat trebuie reparat, momentan doar ventileaza, asa ca sunt nefericita. :)) Mai dureaza cel putin o zi-doua.
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 14+
Primul orice
bb_yasmi spune:
da alina de 56 era vorba :))
mersi de incurajare
momentan sunt necajita rau....mai ales pt ca stiu cum conduc in oras si nu am avut sansa sa pot dovedi asta.
poop
alina cand aflii ce sex are bebe??
eu ma prega de plecat la aerobic....ma mai relaxez nitel :)
happy mom &

bb_yasmi spune:
bunA dimi 
happy mom &