Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(214)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxxy, andreea,

woww andreea 7-10 zile??? ce putin mai e...acusi scoatem majoretele....

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
AMR 3 sapt!!! pana la Antalya!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Buna seara!
mai trec si eu pe aici...cam rar, de citit am citit tot, insa nu pot sa ma organizez sa si scriu.
Cred ca marti Alessia va pleca cu tati la bunici, este pt prima data fara mine, eu le-am scris 3 pagini de instructiuni de "folosire"...nu stiu mai degraba care nu va putea sta , fara care...eu sunt sigura de mine ca voi fi mai mult plansa, macar ziua sunt la serv si uit...dar nu stiu nici de ea cum va fi...oricum l-am amenintat p tati ca , daca plange cupilu dupa mine si nu mi-o aduce acasa, il mananc!

Mai nou Alessia ma pune sa ii citesc seara si la pranz 4 poezii din Elena Farago: Catelusul schiop(stie primele 2 strofe),Gandacelul, Sfatul degetelor si 2 frati cuminti, asta e ordinea si trebuie respectata!

ROXXY - acum a mea mi se pare super cuminte, au fost si perioade mai rele, singura problema pe care o identific este ca afara o zbugheste pe neasteptate de langa mine, nici de mana nu sta mereu, si fuge de zici ca nici nu ma aude tipand dupa ea...si mi-e groaza de masini...stie ca tre sa se fereasca de masini, adica sa nu iasa spre ele, dar in goana de langa mine, nu stiu eu ce si cum mai gandeste ea...CE COPANOASA E MARIA, O PUP, DRAGA MI-E! IMI E TARE DOR SA NE VEDEM!!!

FRUMOASE TARE SI IASMI SI LAVI!

ANDREEA - uau, ce emotii! tinem pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata!

la noi e placut acum, racoare, innorat, dar sincer de data asta ma bucur...

Adela, lasa mai copilul ca va fi bine...stiu ca ti-e greu daca pana acum n-a fost deloc plecata de langa tine...dar pt ea va fi f bine, o sa vezi...

Lavi, sper sa apuc sa va anunt cand vine momentul cel mare...

o saptamana frumasa sa aveti...desi in sud vad ca va fi dezastru cu caldurile...

pusici!

Andreea, Eric (9.12.2007) si 37+ cu bb Filip

AMR: MAI PUTIN DE 20 DE ZILE PANA LA MAREA INTALNIRE...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna !
Lavi, ce placut sa mai vezi o silueta, eu ma departez pe zi ce trece de ea.
Bianca, din pacate nu se schimba doar profilul, ci m-am schimbat cu totul.:(( Parca am un corp de plastilina.
Ce bine ca sunteti putin singurei, poti respira si tu. Si eu as vrea sa o las pe Maria 2-3 zile la bunici, mama mea va intra in iulie in concediu si e asa frumos acolo ! Am fost in wk si a fost excelent ! Avem un rau asa rece chiar langa casa, numai bun pentru vara, umbra, curte...mi-ar parea rau sa stea in Bucuresti cand are cu cine sta acolo. Dar sa vedem ce parere are si ea. :))
Laura, cum te simti? Ce mai face Diana?
Roxana, pai musai sa ne vedem sa mai facem poze atunci !
Roxxy, tare scumpi puii tai. Ce mi-a placut poza in care dormeau in masina.:) Noi macar de faza cu "nu" am trecut usor, eu ma inteleg f bine cu Maria. Si ce mi se pare grozav e ca are initiativa, vede cand sunt vesela, trista, am treaba, etc si actioneaza. Poate Matei are nevoie doar de mai mult timp cu sotul tau. Asa facea Maria (nu la aceeasi scara) cu Bogdan in perioada in care se vedeau f putin.

Mihuta (ca sa nu existe dubii)!! Voi ce mai faceti? Ce a mai facut Sophie?

Vineri am participat la serbarea de la gradi, Maria a fost tare incantata si fericita ca era intre copii, desi la inceput nu voia sa intre.

Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 14+
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Am intrat sa va pup ,nu am timp sa stau dar va citesc din cand in cand
Roxana multumesc pentru hainute,azi pun pachetul pentru un baietel care se va naste luna viitoare.
Va pup pe toate si poate mai intru azi

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

858 SMS PENTRU COPII!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Buna !
Lavi, ce placut sa mai vezi o silueta, eu ma departez pe zi ce trece de ea.

Laura, cum te simti? Ce mai face Diana?

Vineri am participat la serbarea de la gradi, Maria a fost tare incantata si fericita ca era intre copii, desi la inceput nu voia sa intre.

Alina, am intrat sa vad ce face Maria. Cum se mai simte, a disparut raceala, tusea ?
Eu sunt bine, m-am intors de la control. Colul deschis, moale si scurtat. Doctorul zice ca astazi-maine o sa-mi tin minunea in brate.
Sa speram ca va fi asa. As mai avea rabdare daca nu ar fi distanta asta mare fatza de Diana.
Vorbesc cu ea la telefon foarte des si numai "mami te iubesc, mami mi-e tare dor de tine, mami cand vii cu Bianca ? mami imi aduci un cadou micutz pentru mine ?" si inchide telefonul dupa ce il pupa de cateva ori.

Ellis, tocmai spuneam mai sus cat e de greu pentru mine departe de copil, dar ma consolez cu gandul ca e mai fericita acolo. Aer curat, umbra, racoare, curte mare, amenajat loc de joaca.

Mai aveam niste mesaje pentru voi, dar ma duc sa mai fac ceva in casa. Nu vreau sa ma prinda nasterea cu vasele nespalate.

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca 38+

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Buna. Cristi isi petrece aproape tot timpul sau liber cu Matei. In fiecare seara iesim in parc toti 4. Cristi sta cu Matei iar eu ma plimb cu Maria. fac baie amandoi seara, s ejoaca non-stop. In weekend merg amandoi la teatru, dorm impreuna, se joaca impreuna, deci chiar nu stiu ce sa spun de ce se poarta asa. apropo, comportamentul asta a aparut de vreo luna-doua.

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Roxxy, tare scumpi puii tai. Ce mi-a placut poza in care dormeau in masina.:) Noi macar de faza cu "nu" am trecut usor, eu ma inteleg f bine cu Maria. Si ce mi se pare grozav e ca are initiativa, vede cand sunt vesela, trista, am treaba, etc si actioneaza. Poate Matei are nevoie doar de mai mult timp cu sotul tau. Asa facea Maria (nu la aceeasi scara) cu Bogdan in perioada in care se vedeau f putin.

Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Uau, Laura, nastere usoara !! Pari foarte linistita...:) Sotul tau cand vine?

Maria mi se pare foarte bine, a fost cea mai scurta si usoara raceala pe care a avut-o. Sunt rezervata in privinta diagnosticului, imi vine greu sa cred ca a fost pneumonie, probabil o usoara reactie astmatica. Nu a avut nici mucisori. Singurul simptom a fost tusea, si, apoi am aflat, whizzingul. Data viitoare voi incerca sa merg doar pe schema dr Ionescu si controale dese.
Intr-una din primele nopti a avut cam o jumatate de ora (de fapt sigur a fost mai putin) in care tusea de cateva ori pe minut si se ineca, se vedea ca sunt secretii, desi nu avea mucisori nici inainte, nici dupa. Asta a fost oare o criza de astm? Mi s-a parut ca i-a trecut dupa ce am dat la o parte o patura pe care o avea in patut.

Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Roxxy, iti raspund eu..DA..eu ma gandeam ca la noi ar fi explicatia ca merge la gradinita...ultima fiind..facut pisu asa din camera lui pana in living..ia si pune-te cu ditai burta si sterge

dar el are f multe apucaturi violente. cu aruncat de jucarii..cu lovit..pe noi, pe copii, pe oameni straini prin magazine..ufff..si dureaza chestia asta de mult timp.

plus plansete din astea pt motive puerile, care alta data nu ne faceau probleme- gen hai sa mergem la olita, sa schimbam pijamaua..
nu mai zic de aruncat mancare pe jos..rasturnat laptele..astea deja in parfum..
dim plange ca nu vrea la gradi, sau nu vrea hainele alea.dupa-amiaza plange ca el vrea sa ramana la gradi..eu nu mai pricep nimic.

cuvantul ordine aproape ca nu mai exista pt el. camera lui e o vraiste totala, nici nu ma mai chinui sa le era aranjez.uneori efectiv simt ca nu mai pot dpdv nervos. :(:(

Paula cu Mihai 35+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 4+ de dans in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Din cate citesc, la tine e putin mai nasoala situatia. Matei in afara de ce am povestit nu are deloc apucaturi violente, se joaca extraordinar de frumos cu copiii, nu loveste niciodata, se rusineaza cand persoane necunoscute i se adreseaza, este f cald cu mamicile din parc pe care le cunoaste, imi spune mereu ca toate fetitele sunt frumoase. In cele 10 ore pe care le petrec zilnic doar eu cu ei nu face mai deloc prostii. A inceput sa pape bine, doarme fara probleme la pranz, face pipi si kk la olita (cere inclusiv noaptea).Un lucru cu care ma streseaza este ca intreaba de zeci de ori pe zi cand vine tati de la serviciu. El stie ca sotul meu vine dupa ce facem noi nani dupa-amiaza si Matei, de cand se trezeste dimineata, imi cere mereu sa mergem la nani ca sa vina tati . Eu cred ca prin comportamentul lui il pedepseste pe sotul ca pleaca la serviciu si nu sta cu el. Intre Matei si Cristi este o relatie pe care nu o pot descrie, parca sunt o singura fiinta.

Citat:
citat din mesajul lui Victo

Roxxy, iti raspund eu..DA..eu ma gandeam ca la noi ar fi explicatia ca merge la gradinita...ultima fiind..facut pisu asa din camera lui pana in living..ia si pune-te cu ditai burta si sterge

dar el are f multe apucaturi violente. cu aruncat de jucarii..cu lovit..pe noi, pe copii, pe oameni straini prin magazine..ufff..si dureaza chestia asta de mult timp.

plus plansete din astea pt motive puerile, care alta data nu ne faceau probleme- gen hai sa mergem la olita, sa schimbam pijamaua..
nu mai zic de aruncat mancare pe jos..rasturnat laptele..astea deja in parfum..
dim plange ca nu vrea la gradi, sau nu vrea hainele alea.dupa-amiaza plange ca el vrea sa ramana la gradi..eu nu mai pricep nimic.

cuvantul ordine aproape ca nu mai exista pt el. camera lui e o vraiste totala, nici nu ma mai chinui sa le era aranjez.uneori efectiv simt ca nu mai pot dpdv nervos. :(:(

Paula cu Mihai 35+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 4+ de dans in burtica

Mergi la inceput