Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(214)
Raspunsuri - Pagina 12
RGE spune:
Buna ziua si de la noi!!
POPBIANCA..eu fac solar de vreo 2 ani, mai exact dupa ce am terminat cu alaptatul..nimeni nu-ti poate spune cu siguranta da sau nu..daca ma intrebi pe mine eu iti spun clar nu..nu poti sti cum influenteaza radiatiile lactatia si totul ajunge la bebe..sunt sigura ca o sa fi frumoasa si fara bronz.
VASARI..Alina imi pare atat de rau pentru Maria, multa sanatate ii transmitem si pupici ca sa se faca bine repede...Ionut a facut acum mai bine de un an parca pneumococicul..sau cum se numeste stiu ca atunci au trebuit facute 2 doze deci s-ar putea sa i-l fi facut la un an![]()
BB YASMI..LAVINIA felicitari!!si succes in continuare..eu una as innebuni fara viteza si carnet![]()
ancadragoman spune:
si vin si eu cu miloaga http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152925 ![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
bb_yasmi spune:
helloo
da catalina plec in concediu in antalya in mai putin de 4 sapt 
roxa, cuscra de ursuletz nu ne ma spui nimic??
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

AMR 1 LUNA pana la Antalya!!
RGE spune:
Lavinia pei nu prea am ce sa va spun de el..la olita nu vrea clar
..e capos..e un scorpion mic dar cu gura mare..poezii nu vrea sa invete mi-a spus ca "bebe stricat" adica nu vrea sa invete ca e stricat..e puturos
..in rest nu prea am cu ce ma lauda...ca sa zic asa..e tuns scurt de tot ca transpira rau la cap, e cuminte, foarte sociabil, are 15 kg si vreo 96 cm, frumusel
..na si tu acum..ce vrei fiecare cioara isi lauda puiu'
, mananca de toate, stie 60% din siglele de la masini, ne-a anuntat ca el vrea bmw
..i-am spus ca, cu prima ocazie ii cumparam un trabant si i-l pastram ca sa nu cumva sa dispara dupa strazi de tot pana face el 18 ani
...acum e la faza in care scoate tot felul de tampenii pe gura..zici ca e un haos total in capul lui...."mami a iesit pod"(tocmai iesisem din pasaj), cand vine tati de la servici zice "tati bani pizza"(ca vrea bani sa-i luam pizza), "ubesc mami"(mami te iubesc), "apa buna"(noapte buna), etc...cred ca stiti si voi o gramada..in rest multumesc lui Dumnezeu nu am avut niciodata probleme de sanatate..ne place foarte mult bobo, cioco, ca la toti de altfel, saptamana viitoare o sa mergem la primul control stomatologic ca sa ne obisnuim cu scaunelul pt mai tarziu si cam atat..![]()

popbianca spune:
buna!
am si eu un respiro....Ana a plecat la Oroshaza cu taticu si cu gasca de prieteni...bunicii la tara....praslea doarme....
e un copilas asa de cumintel....cand imi aduc aminte cum era Ana...
...plasete di nopti nedormite....eram si noi, parintii,mai stresati....acum totul e mai degajat...
...poate de asta e si copilul mai relaxat....colici nu are ...inca...oare chiar nu o sa mai aiba de-a face cu ele?
Ana e incantata..si ma distreaza maxim cand o aud cum ii pune intrebari, cand caraie ii zice stai cuminte ..vine mama imediat...ii arata jucarii ,daca doareme le aseaza langa el....e super!
Roxxy80 spune:
Salutare!
Ce mai fac mamicile? Eu deja nu mai suport caldura si cand ma gandesc ca e de abia inceputul...Si Maria e cam maraita de la caldura. Ea fiind mai grasuna cred ca suporta mai greu. Matei nu are nicio problema ca de obicei.
Ca veni vorba de Matei
, vroiam sa va intreb daca piticii vostri sunt obraznici ca noi incepem sa avem probleme in acest sens cu Matei. la el toate raspunsurile sunt: nu vreau, nu fac, nu beau, nu pap, nu, nu, nu. Nu stiu cum sa mai gestionez relatia cu el. Face din ce in ce mai multe prostii si este extraordinar de neascultator. Spuneti-mi ca nu e doar el asa
.
V-am pus si eu cateva poze mai recente cu piticii mei.
http://picasaweb.google.com/roxanavelcea/MariaLa9LuniSiMateiLa2AniSiJumatate?feat=directlink
bb_yasmi spune:
heello
mie imi place caldura!!! multtttt....
decat zilele friguroase si ploiaose care au fost mai bine asa!!
noi am fost de dimi la baie, gratar, plaja am venit la 15 acasa pt un nani scurt (nu se mai putea altfel
) si pe la 17.30 plecam iarasi!
roxana,
ursuletzul!! mi-ar placea sa mai vad poze cu voi!
roxxy, eu nu mai stiu ce sa zic, a mea uneori e cumintenia intruchipata, ascultatoare si alteori nu ma inteleg de nici o forma cu ea...deh doar sunt copii, nu??
cel mai rau e ca imi cam pierd rabdarea in ultimul timp si ma cam rastesc la ea...
poop
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

AMR 3 sapt!!! pana la Antalya!!
Roxxy80 spune:
BB, arati super bine iar Iasmi este o dulceata ca de obicei.
Multa lume imi spune ca incep sa semene copilasii mei, dar eu chiar nu-mi dau seama.
Referitor la obrazniciile lui Matei pot spune ca acestea se inmultesc si au loc mai mult cand e Cristi acasa, adica in weekend. Chiar nu-mi dau seama care este explicatia. Parca vrea mereu sa atraga atentia asupra lui, dar ideea e ca sotul meu isi petrece cel mai mult timp cu el. Azi, de exemplu, a luat ceasul de pe perete (cand mancam noi) si i-a spart intentionat geamul, a varsat sucul de portocala pe birou intentionat, a scos absolut toate cartile din biblioteca in mijlocul sufrageriei, a scos toate bidoanele de plastic din pungi(care pregatire la usa pt a le duce la pubelele speciale). Tote aceste prostii le face 90 % din timp in wk cand e Cristi acasa. Care credeti ca este explicatia?
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi roxxy, ![]() copilasii frumosi! au inceput sa semene maria cu matei asa-i??am si eu 2-3 pozici aici http://s689.photobucket.com/home/bb_yasmi/recentuploads pe miercuri voi pune mai multe! happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee ![]() ![]() ![]() AMR 3 sapt!!! pana la Antalya!! |
eladea2005 spune:
Salutare si de la noi!
eu una un mai pot...morrrrr pe canicula asta...noroc ca s-a mai racorit putin dupa o curta vijelie, nori si cativa stropi...dar cred ca nu pt mult timp...
Lavi, si mie imi place caldura, dar parca canicula asta e insuprotabila...
iar in starea mea acum...e de-a dreptul ucigasa...
anyway, te invidiez pt concediu...dar si eu o sa-mi scot parleala la anu...
vazut pozicile cu domnisorica si cu tine...sunteti niste dragute...
Roxy, ai niste puiuti tare dulci...
si marisori dejaaaaaa...
cat priveste intrebarile tale referitoare la Matei, nu stiu ce sa zic...Eric n-a facut niciodata genul asta de 'prostioare', cel putin nu intentionat...dar cred ca odata cu venirea celui de-al doilea copil astfel de comportamente sunt f comune...ma astept si eu la tot felul de reactii si izbucniri din partea lui Eric...trebuie sa ma pregatesc sufleteste..![]()
Bianca, ma bucur ca sunteti bine...ca Luca e cumintel...si ca Ana l-a acceptat atat de usor...
vrem pozici cu micul print...pe cand?![]()
eu abia astept sa scap de burtoi, deja mi-a ajuns...
nu mai dorm bine, caldura ma da gata, asta micu preseaza jos asa incat ma misc parca in reluare...uffff...si de azi am intrat in sapt 38!!!!!
as vrea ca peste 7-10 zile sa va dau vestea cea mare...acu sa vedem...![]()
va pup! si o saptamana usoara si cat mai placuta!
Andreea, Eric (9.12.2007) si
37+ cu bb Filip
AMR: MAI PUTIN DE 20 DE ZILE PANA LA MAREA INTALNIRE...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...