Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(214)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

va multumesc pt felicitari! doamne ajuta sa il iau si pe urmatorul ca daca nu o iau de la capat iarasi cu amanoua :( ce porcarie de sistem :(

roxxy nu ai nici cu cine sa ii lasi 2 ore macar cand dor la amiaza?? atunci ai putea profita nitel!

victo, vezi cum se aranjeaza toate?? la noi o data cu venirea iasminei au venit toate!!!

bianca cand aveti botezul?

adela, buburuza mica. cum mai e?

alina ati fost la dr cu maria? cum se simte?

va poop

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
AMR 1 LUNA pana la Antalya!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

BB...cum stati cu proiectul casa?
atata tanjesc si eu. mai ales vara cd ma innebuneste caldura asta

Paula cu Mihai 35+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 4+ de dans in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

roxy, pai mai fa-ti juma de zi libera si pt tine. acum maria e marisoara, poate merge si sotul cu ei in wk spre ex.
chiar ma uit, duminica dim. f multi tatici vad in parc cu piticii :)

noi tot in aceeasi formula suntem..mihaita fotbalist si Stefan nazdravan :)
am avut prima serbare, el a tot topait si aruncat pe jos si rasturnat cu scaunelul..au cantat educatoarele bietele..:)in schimb si-a spus f concentrat poezioara, ochi in ochii educatoarei :):)

am intrat in concediu de la 1 iunie...dar nu pot spune ca am nu-s ce timp..acu ma tot chinui cu un morman de rufe sa le si calc...le-am spalat eu, dar sincer nu stiu dc voi reusi sa le si calc. sunt hainute ce au ramas de la Stefan si cum am facut ordine in dulapuri, cele de pana la 6 luni le-am oprit jos, sa le spal si sa le mut in dulapul lor.

azi am primit si eu o veste buna, ca totusi la salariul de maine vom primi si eu si sotul primele de concediu (ma gandeam ca cu masurile astea, le pierdem pe anul asta) asa ca voi avea cu ce plati nasterea.:)

bye bye!
pe cine, pe cine sa anunt cd nasc?:)

Paula cu Mihai 35+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 4+ de dans in burtica

Pe mineeee!!!!Da inca nu ai de gand sa nasti,nu???uauuu,mai ai asa de putin...si Andreea la fel...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna !
Laura, multumesc. La doctorita Ionescu nu am gasit programare decat joia viitoare, deci f tarziu. Ma gandesc sa o contramandez si sa merg dupa ce-i fac si analizele, dupa ce-i trece raceala. In legatura cu babyhalerul, si eu am observat acelasi lucru la Maria, reactioneaza mai bine decat la aerosoli. Si acum tot puffuri am folosit. Ea de luni ia klacid...
Voi ati facut vaccinul pneumococic?
Ma bucur ca Diana reactioneaza bine. Mie unoeri mi s epare ca Maria merge spre mai rau, desi am observat ca febra nu mai face cand raceste.

Lavi, felicitari ! Tinem pumnii si la oras.

Am reusit dupa saptamani de tentative sa pun poze. La semnatura cele 2 albume, iun si mai.
Asa se spune R-ul si asa se spala un kaiac !

Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 14+
Primul orice

Mergi la inceput

paula momrntan am renuntat la proiectul casa. avem destul timp, nu vrem sa ne grabim.

alina, iasmina cand a luat klacid i a mers ff bine cu el. cand am terminat doza nu mai avea nici o harcaiala in piept. merg sa vad poze ca filmuletele nu le pot asculta, doarme bubu mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Buna !
Laura, multumesc. La doctorita Ionescu nu am gasit programare decat joia viitoare, deci f tarziu. Ma gandesc sa o contramandez si sa merg dupa ce-i fac si analizele, dupa ce-i trece raceala. In legatura cu babyhalerul, si eu am observat acelasi lucru la Maria, reactioneaza mai bine decat la aerosoli. Si acum tot puffuri am folosit. Ea de luni ia klacid...
Voi ati facut vaccinul pneumococic?
Ma bucur ca Diana reactioneaza bine. Mie unoeri mi s epare ca Maria merge spre mai rau, desi am observat ca febra nu mai face cand raceste.

Din pacate cam asta e situatia cu Ionescu. Si noi aveam aceeasi problema, drept urmare nu a reusit sa o vada niciodata cand e racita.
La Bacau, mergem la cea mai buna pediatra si nororcul nostru ca e specializata pe pneumologie. Ne primeste oricand si raspunde la telefon la orice ora. M-a ajutat enorm cu Diana, nu ma asteptam sa gasesc un medic asa bun in Bacau.
Ce am observat la ea, e ca nu mai pune diagnostice pe care le primeam la Bucuresti, gen "pneumonie interstitiala" si nici nu vorbeste de RAL-uri, desi manifestarile Dianei sunt identice ca in racelile pe care le avea aici.
Ea spune sec, e o criza de astm declansata viral. Iar la un moment am intrebat-o daca se aude ceva la plamani "RAL" pentru ca ii vibra pieptul cand respira. Si mi-a explicat ca nu are nimic la plamani, ca de fapt bronhiile sunt pline de secretii si la trecerea aerului, vibratiile se transmit pana la plamani.

Prevenarul nu l-am facut pentru ca astept sa ma lamuresc daca e cazul sau nu sa-l fac. La precedenta raceala i-a iesit pneumococ-ul in exudatul nazal. Rezultatul a fost corect pentru ca manifestarile au fost diferite, a facut febra si secretiile nazale au tinut mai mult decat deobicei. Nu i-am dat antibiotic pentru ca pana a venit rezultatul i-a trecut raceala.
La urmatoarea raceala si ultima, i-am repetat exudatul si a iesit negativ. Deci ce sa inteleg, organismul a invins intrusul sau rezultatul e gresit ? A ramas ca il mai repet odata sa fiu sigura ca a scapat de el.
Vaccinul nu protejeaza copilul de infectia cu pneumococ, doar previne posibile complicatii bacteriene, gen meningita, pneumonie, otita.
Din moment ce Diana a raspuns atat de bine la infectia penumococului, necomplicandu-se in nici un fel, chiar si fara antibiotic, nu mai sunt asa de sigura ca vaccinul e necesar.
Eu nu prea sunt fan Vaccinare dar daca se impune o sa-l fac. Ramane sa mai discut cu pediatra cand ma intorc la Bacau sa vad si parerea dansei.
Eu cred totusi ca Diana are o imunitate peste medie. Daca are o problema inflamatorie la nivelul bronhiilor nu inseamna ca are si o imunitate scazuta. Sunt doua lucruri care nu trebuiesc confundate. Asmul si manifestarile alergice sunt mosteniri genetice care se vindeca spontan pe masura ce caile respiratorii se maturizeaza. Asta e valabil si pentru Maria.
In principal am evitat antibioticele pana acum, a primit doar de 2 ori. Refuzam politicos antibioticul, in schimb la 2 zile mergeam la control sa vedem daca s-a agravat sau nu. Eu m-am si prelevat de scuza ca dezvolta candida la fiecare tratament si medicii au tinut cont si au renuntat sa-i mai dea preventiv.
Pediatra de la Bacau nu mi-a sugerat niciodata antibioticul, ba din contra. In schimb la Medicover, 90% din pediatrii prescriau antibiotic. Ultima la care am fost chiar a insistat, mi-a zis ca fara antibiotic nu se rezolva si totusi s-a rezolvat, chiar dupa 2 zile. Sunt foarte suparata pe practica asta.
La Medlife, din contra, in spital sau la Ionescu sau la Urgente, niciodata nu i-au prescris antibiotic.
Asta e experienta mea cu medicii, si crede-ma ca din septembrie 2009 pana acum , Diana a fost vazuta de aprox 10-12 pediatrii.

Cam asta e. Sanatate si sa treceti cat mai repede peste episod !

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca 38+

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

alina e superba maria ta!!!! dar asta cred ca am mai spus-o de atatea ori... imi place la nebunie de ea : pare asa de hotarata, independenta, nazdravana... si ce i a crescut parutul.... si ce o lasi tu prin balta si cu....cutitul...woww.... ai o adevarata gospodina, ajutor de bucatar!

am vazut si o burticutza....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

bb_yasmi pleci in antalya?ce fain...te duci la turci vreau si io

robi tot are mucisori e o raceala de-aia de tine o luna de zile saracul e asa de nervos, dar afara uita de toate alearga si tipa si se joaca ca un motan mic ce e

va pupam pe voi pe bbi si pe burticutze

POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna ziuaaa!
bb...felicitarii...!lasa ca treci tu si de "oras"...
botezul...in 10 iulie...seara la 6 la biserica....dar si asa...cu caldurile astea ...dar de fapt daca ma gandesc in biserica nu e cald niciodata...iar apoi la restaurant sper ca sistemul de ventilatie sa fie klumea...eficient...
roxxy...te inteleg perfect.......
victo...unde te grabesti asa...lasa copilu' ca mai are de stat acolo destul!
vasari...am vazut pozele si filmuletele...ai o scumpete de fata...intreprinzatoare si hotarata....curajoasa......iar tu incepi sa-ti schimbi profilul!...ce fain...
a folosit cineva klorane ..crema de soare la copii?...pareri ?...ca tre' sa-l fac si pe asta micu'....la copii e poate cu piz buin?
eu i-am luat Anei de la mustela vara trecuta dar nu mi-a placut....
ma pregatesc sa plec dupa Ana si sa fac niste cumparaturi in piata....o dupa-masa placuta va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

are ceva solarul cu alaptatul...in conditiile in care voi purta sutien ? ca as vrea si eu sa ma ferchezuiesc un pic pt botez...si nu numai......

Mergi la inceput