Prietene la bine si la greu - 18

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

neata!
am aparut si eu pe la orizont dupa un sfarsit de saptamana cu musafiri, adica a fost sorela mea acasa, ea sta momentan in Bucuresti si maraieli ca ne ies dintotii

Adica avem un dintisor

Seara e foarte mofturoasa si de 2 seri a adormit doar in brate ceea ce la noi nu s-a prea intamplat.

si noi a trebuit sa cumparam vaccinul de 6 luni, tot schema de stat, dar inca nu l-am facut, probabil maine

Sa va zic ce mancam noi, desi acum ca am citit cu fructele care nu se combina cu altceva m-a pus pe ganduri

5-6> lapte

9-10 mar/para/nectarina/ biscuitei fara gluten

13-14 supica de legume> morcov, telina, patrunjel, cartof cu carnita
sau
piure de cartofi cu telina, patrunjel si 1/2 galbenus ou

18- lapte
20.30 - lapte

fetelor sa va strangeti cat mao multe la protest, suntem virtual cu voi

Natalia, fericita de Amalia Maria!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

reusi sa imi stric si babycook-ul . probabil trebuie inlocuita garnitura aia, ca am vazut ca avem una de rezerva in cutie, dar nu ma duce capul. Nu reusesc sa o asez etans. Nu mai pun mana pe nimic, ca azi e ziua strica tot.
Chiar, v-ati gandit vreuna ca in caz de service, unde trimitem aparatele?? ca parca Beaba ro nu egzista .

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

Andre- foarte interesante retetele tale naturiste, sper sa am vreme sa incerc si eu, referitor la haine, pui detergent bio, de care? in recipientul de detergent, iar sarea bicarbonatul si otetul unde?

Lauriciu- si Amalia se arcuieste asa ca un C mai ales acum ca e ft. agitata

Ramo- imi pare rau de Domi, chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau

tuturor

Natalia, fericita de Amalia Maria!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Andre - merci frumos de raspuns Ce saltea obscena Abia astept sa vad poze cu rochia ta frumoasa.

Laurairina - cred ca o sa te tina pana o sa termini de vazut toate episoadele, pe mine asa m-a tinut, acum nu mai am ce sa vad, dar am vazut comedia recomandata de tine cu J Lopez si mi-a placut f tare, merci Multumim frumos pentru informatii,dar greu a fost pt baba cu ochelari

RamoC - esti f tare cu crema

Aaa, ceva interesant, ca tot se vorbeste despre autodiversificare, exista www.babybo.es/puericultura-bebe-a/278/ficha/ALIMENTADOR-ANTI-AHOGO-SENCILLO.html" target="_blank"> asa ceva in plasuta respectiva se pun legume sau fructe si bebe molfaie dar nu se poate inneca, arata in mare ca o suzeta, are si lantisor de prins sa nu cada pe jos. Caut alta poza mai buna.

Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Buna tuturor

Noi suntem bine, nunta a trecut frumos, ne-am distrat... astept pozele oficioase sa va arat si voua.
Mihnea a fost cumintel... finii niste frumosi.
nunta a tinut vreo 5 zile ca vineri noapte am fost cu finii in pub sa ne destrabalam, sambata nunta ( si cununie civile tot atunci) duminica la gratar la mire acasa, luni la gratar la oparit mireasa ( asa e la noi obiceiul) si aseara la o minge sub clar de luna.
Joi merg la un botez si vineri la cumetrie... Sunt rupta... azi facem pauza...
Luni pleaca sotul in italia pentru alte 2 luni si ceva... nici nu am avut timp sa ne "vedem" ...

nu am citit nimic... probabil ca abia pe marti voi avea timp.
Am aruncat o privire si m-am intristat sa citesc de Domi, ca nu e bine iar. Ii trimit Ramonei C o imbratisare din tot sufletul sa se termine problemele.

Am vazut fetele in Piata Victoriei. Salut protestul!

gata , va las, ca e casa cu fundul in sus si mai am multe de facut pana luni ( stiti voi 1456.33 lucruri)

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

'elo!

Doar o vorba apus sa spun, pt ca Rares se foieste de zor in somn...un somn chinuit si iepuresc....asta dupa ce ne-a dat trezirea pe la ora 5 si de atunci pana la 9 n-a mai inchis nici macar juma' de pleoapa. Bun.

Tot pt Monis :
- nu cred ca lui Rares ii place sa le simta...am facut si experimentul asta, intamplator, cu o para care nu era foarte coapta si care nu s-a pasat integral....s-a strambat cam tare (s-o fi strambat ca nu era coapta sau ca simtea bucatelele.....chiar nu stiu. Dar, fructele facute piure le mananca super bine.
- schema e partial de la dr. Adica, ea a zis fructe dimineata, legume la pranz si iaurt cu banana dupa-amiaza (in ideea ca iaurtul e usor purgativ si atunci sa contracaram cu banana).
- iaurt 0% si br.degresata am ales eu, gandindu-ma ca prea gras nu ar fi ok pt el (...ea nu mi-a zis decat catre ce marci sa ma indrept (milli, campina)
- ref. la cereale si la restul chestiilor combinate....nu mai inteleg nimic....daca nu e voie sa le combini, de ce exista pe piata combinatii de iaurt cu fructe, cereale cu fructe si cereale care se fac cu lapte? Da stiu, ca a prins la cei multi si se vind....dar, totusi.....?!?!

Mihamora, cerealele de care zici tu (alea cu tapioca & stuff) sunt cele bio de la Milupa, nu? (am luat si eu din astea....p'astea le putem combina cu fructe/iaurt au ba?)
Interesanta "suzeta-aliment"

Lili, cred ca "de ce nu e bine"-le asta are pana la urma un singur raspuns..pt ca da dezechilibre digestive...zic si eu, ca musca....din ce am inteles pana acum.

Zau ca ma depaseste toata stiinta asta nutritionista...

Ramo, Lumi - sanatate la bebei si Doamne-Ajuta sa dispara iar pacatosul ala de reflux. Mama lui!!

Lumi, apropos de labarteala...mi-ai adus aminte .....ALEXA . Ce mai face samburelu? Aflasi ce "avem"? (suntem matusi de bretele sau de codite?)

Smara' - succes la analize si sa recoltezi la fix

Cuscri si saru' pt incurajari. Poate el papa bine (caloric vorbind )...dar acum, stau si ma gandesc daca nu cumva eu ii fac rau cu combinatiile astea? N-auzi ca nu e voie iaurt cu fructe? ...si banuiesc ca nici fructe cu biscuiti (si uite asa ma duc cu gandul la celebrul mar cu biscuite )
(voi in ce stadiu sunteti cu D? drag fetele!)

RamoC, da, Albastrel papa doar 2 mese de lapte (aia de seara, de dupa baita si dinainte de culcare, si aia de noapte/dimineata de la 6). Orele nu sunt batute in cuie, de aia am si scris in paranteza +,- ....pentru ca uneori poate papa la 12, alteori la 14...si tot asa, ori la 17, ori la 18.
La Multi Ani lui Dominic!
(tot din capitolul "musca-n lapte"...nu cred ca e ok sa dam deja cirese la bebelusi...parerea mea )

Licurici, mersi pt extrasul din monti.....banuiesc ca trebuie sa ne punem mai serios pe studiatul lipidelor, glucidelor si proteinelor din alimente...nu? Sau sunt singura duda de p'aci?

Cuscri again ....exista la tvr2 o emisiune, "D'ale lu' Mitica"...acum vreo 4 ani, cred..ca era taman inainte sa il iau eu de sot pe cuscra-tu....am prins o emisiune cu niste unii, vecini, care se certau pe o bucata de teren....si el, vecinul, era foarte revoltat ca ea, vecina, traieste in "colibaj" de multi ani cu individu' ala care o instiga la furtul terenului .....deci se spune colibaj, nu concubinaj

Natalia, felicitari pentru dintzoc!

Gata, piua...

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

multumesc fetelor pt raspunsurile legate de bone si salarii. va anunt saptamana viitoare cum a decurs toata treaba. am asa o strangere de inima sa nu incerce vreuna sa ne "aduca pe calea cea dreapta".

legat de combinatia cereale - lactate:
eu stiu asa: depinde f mult de tipul cerealei s cum a fost ea prelucrata, dar si orezul, porumbul contin acid fitic. acidul fitic blocheaza absorbtia de calciu, magneziu, fier. (aici trebuie avuta atentie si pt cei cu ganduri de vegetarianism - soia are si ea acid fitic... printre alte bullshit-uri). acum nu stiu fiecare tip de cereale pt bebici in parte ce are si cum... eu ii luasem cereale organice din orez integral, iar alea sigur aveau.(pe pachet ei recomanda combinarea cerealelor cu legumele). in rest pt cerealele folosite de noi, cica inia o pauzarea peste noapte ar inlatura problema cu acidul fitic.

am prins din urma ceva cu pastranacul incriminat de mine - da, si radacina de patrunjel si telina si altele au psoraleni, dar nu in cantitatile pe care le are pastarnacul. eu ii dau lui bebe telina si patrunjel.

Krelia, si pe mine ma nedumereste alegerea cu lactatele degresate. amidonul nu are treaba cu glutenul... e un carbo simplu si ingrasator gasit si in cartofi si in cereale si in alte plante. (si adaugat si in unele formule de lapte pt bebelusi).

eu am norocul sa pot cumpara lapte de tara... azi i-am combinat niste caimac cu avocado... adica un fel de n-ar mai fi, pe care el l-a papat tot.... caimac eu nu as manca nici batuta!

mamica lui Tudor (04.11.2009)

Tudor in poze
Tudor in filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

IONELA misto program aveti... Auzi da ce inseamna oparitul miresii?. A...si incearca sa te ”vezi” mai des cu tati pana pleaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

na_bo, ma bucur ca e papacioasa printesa ta. sa treaca durerile de dintoci.

RamoC, dar cum ti-ai dat seama ca nu mai e buna si trebuie inlocuita garnitura ce o avea babycook-ul? Sper sa ii dai de capat, sau sa gasesti pe cineva care se pricepe cat de cat la masinarii de-astea.

Succes fetelor care merg la protest!!!

Asa cum ziceam aseara, m-am tot hlizit eu pe-aici cu recoltatul urinei, si azi dimineata...am dat cu bata-n balta. Se trezeste sotul la 6 si ii pune tacticos pungulita aia in pampers. I-o fixeaza pe putulica, si asteptam. Peste cateva minute...stupize, stupize...un kk cat China de mare se aude duduind, mai-mai sa rupa pampersul. Eu, jmekera, sar repede sa schimb copilul, si ii plasez sotului punga (goala pe interior) plina de kk in exterior, la spalat si repetat operatiunea. Peste vreo jumate de ora eu eram semi-adormita, iar sotul verifica punguta. Imi zice ca este ceva in ea, dar e cam putin, asa ca o mai lasa. EU ii marai ceva prin somn, ca doar nu vrea sa se adune acolo cat la un om mare, el pune pampersul la loc, culca copchilu' si isi vede de treaba. Pe la 8, cand ma trezesc si eu si Timi, tati deja era imbracat de plecare la analize si la serviciu. Desfacem pampersul...si....punguta GOALA!!! Am crezut ca mor de ras, iar sotul de oftica. I-am zis eu: "neumultumitorului i se ia darul" In fine, am mers azi doar sa ii ia sange, iar maine sper sa avem mai mari succese cu pishulika.

Krelia, dupa cum vezi, am recoltat....fix pix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui smaranditza
RamoC, dar cum ti-ai dat seama ca nu mai e buna si trebuie inlocuita garnitura ce o avea babycook-ul? Sper sa ii dai de capat, sau sa gasesti pe cineva care se pricepe cat de cat la masinarii de-astea.

Am bagat azi la aburit fructele si mi-am cam chinuit sa pun canuta aia la locul ei, da vorbeam la telefon si am zis ca e din cauza de mana stanga. Cand s-a oprit beculetul, am scos canuta si mi-a curs toata zeama pe jos, iar pe apapart a ramas o chestie neagra din platic, ceva gen surub. Aia parca trebuia sa vina in fundul canutei. Ma gandesc ca "surubul" ala negru era prins cumva cu garnitura de canuta, dar cum??? E grele rau, cand esti plina de draci sa mai si iasa ceva.

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Am recitit ce am scris si se intelege mai nimic. Pe scurt, s-a deprins partea de interior cu cutitele si mi-a curs toata zeama in afara.

Mergi la inceput