Prietene la bine si la greu - 18
Raspunsuri - Pagina 8
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui na_bo Andre- foarte interesante retetele tale naturiste, sper sa am vreme sa incerc si eu, referitor la haine, pui detergent bio, de care? in recipientul de detergent, iar sarea bicarbonatul si otetul unde? |
strumfy_12 spune:
Salutare!!1
Sa zicem ca mi-a mai trecut starea nasoal...dar tot nu-s in apele mele.. poate in cateva zile imi revin de tot. Am citit ce ati scris... am avut cateva tentative... de a rasunde dar nu apucam sa scriu rea multe ca incepea maraiala... acum doarme
Laura stiu cum esa ai boala serialelor... eu urmaresc de cativa ani..nu un serial ci mai multe... iar acum au intrat in vacanta...si m-am mai apucat de unul ca sa nu imi ies din mana. dar ca sa nu pierd toata ziua in fata serialelor... descarcam numai cate 2-3 episoade... dar cum acum cateva zile... nush care a pus un link..unde gasesc toate serialele...nu mai tre sa astept sa se descarce..vad episod dupa episod. Tre sa iti faci cont si apoi te uiti cat vrei. www.vplay.ro asta site-ul care imi mananca mie timpul.
Ramona au si subtitrari pe site..deci nu tre sa te mai chinui sa le faci sa mearga sincron cu imaginea.
Andre interesant ce povestesti tu de solutiile minume... o sa caut si eu materiile prime si sa incerc intr-o zi.
La blenter voi puneti fructele cu coaja???
Offf deja s-a trezit...a dormit doar 20 min...sper sa nu inceapa si maraiala imediat.
Va pupik ...si merg sa vd poate o mai pacalesc de inca 1-20 min de somn.
Mami fericita de strumfita
mihamora spune:
Krelia da, de la Milupa sunt cerealele, eu nu ma bag la astea cu amestecatul,e noua chestia pentru mine, la Domi am amestecat astea cu de toate, atunci nu stiam nici de bpa free..etc..De data asta nu stiu cum o sa fac, deocamdata nu papam cereale, asa ca o sa ma mai documentez.Mie mi-a recomandat dr pt facut branzica lapte cu 1,5% grasime, si mai tarziu , adica dupa ce am renuntat la lapte praf (2ani) tot de asta am folosit pentru Dominic.
Ionela - super activitati,cred ca si lui Mihnea ii place. Voi nu puteti merge cu tati?
Smaranditza - v-ati distrat de dimineata
Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007
ionelamaria spune:
Lidia, oparitul miresei ( sau "cropul") este un fel de petrecere care se face de preferinta a doua zi dupa nunta, este organizata de miri ( mireasa) unde mireasa arata veleitatile de gazda Cred ca partea cu oparitul e legata de faptul ca saracuta e destul de obosita si s-or mai intampla si accidente, apoi e cam in focuri asa... adica tot e intinsa ba sa serveasca lumea, ba sa stranga dupa ei, ba glumite dupa. Aici se si "barfeste" nunta, adica se insira bune si rele, multumiri si nemultumiri... Mireasa primeste cadouri ( pe vremuri primea gaini, oi, d'astea) Noi i-am dus pijamalute. Petrecerea am facut-o la gratar si i-am admirat pe cei doi fini cat de bine se completeaza la fiecare pas... nu i-am lasat sa se chinuie numai ei... s-a bagat si nasul la gratar si ne-am adunat vreo 30-40 de oameni.
incercam sa ne "vedem cu tati" , sper sa ne si iasa.
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
monis5 spune:
saluti
a fost aiurea protestul, asa e? mi s-au parut putintei parinti.....
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
laurairina13 spune:
si eu m-am tot uitat la tv, la realitatea, si nu am vazut nimic de protestul mamicilor..oare nu au dat astia deloc???
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui laurairina13 si eu m-am tot uitat la tv, la realitatea, si nu am vazut nimic de protestul mamicilor..oare nu au dat astia deloc??? Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) rechinas in pozici |
pe antena 3 au dat despre protest, vad ca au repetat si acum reportajul
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
gabitza35 spune:
salutari
un numar de tel din hambarului, please...
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
monis5 spune:
citat din mesajul lui gabitza35 salutari un numar de tel din hambarului, please... Dragos si Eva _30.11.2009 mucosii |
021.250.90.20 / 21 / 22
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
Flavours spune:
un articol:
http://www.medscape.com/viewarticle/721892
mamica lui Tudor (04.11.2009)
Tudor in poze
Tudor in filmulete