Prietene la bine si la greu - 18

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Monis -am inteles, mai sunt cereale cu mar de la humana fara lapte praf si se fac doar cu apa. Noi deocamdata nu o sa servim cereale pt ca intram la categoria grea. Branza nu cred ca am dat-o decat amestecata si cel mai des cu banana, facute la blender, iesea o crema super si manca f bine(ala mare)

Lumi - imi pare rau ca a revenit refluxul, sper sa nu o tina mult pe Anabelle crizutele

Smara - suna f haios "pompatul de la miezul noptii" dar din ce cauza se intampla?

Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata, fetili, doriti frapucine sau capucine? Cafeaua e pe foc si dansa, pana atunci raspund repede la ce ma stiu. Mihamora Nu stiu sa traduc numele samburilor cu care e umpluta salteluta (se numeste "p...a di faro", nu pot scrie primul cuvant ca ma scot moderatorii, dar intelegi tu). Am citit despre ea pe forumurile mamicilor de aici, am cumparat una ca s-o incerc si ma declar multumita. I-am cumparat acum si o pernita si am de gand sa ii cumpar si saltea de pat pentru cand vor fi 50 de grade. Cea pe care o are Chiara este destul de ingusta, pentru scaun de masina, insa partea din corpul ei care ramane pe saltea o gasesc uscata. Capsorul ii mai aluneca si atunci o gasesc transpirata. Lili Nu merge modificata pentru ca are volane pe sold plus curea, iar volane la soldurile late nu arata bine. Dar e atat de albastra si am s-o port atat de albastru incat lumea nu va observa ca ma dezavantajeaza. Lumi Imi pare rau din inima. Erai asa de fericita! Tin pumnii sa treaca repede. Ramo Sugestia mea ar fi sa faci ca Lumi, pauza cateva zile si as vrea sa mergi la Cluj la pediatru sau sa te gandesti la varianta Ungaria, cea de care am vorbit. Cuscri Daca e sa ma intrebi pe mine, ginerica papa bine. Stiu cum te simti ca si noi avem zile in care refuza una alta, alte zile in care refuza laptele, nu exista reguli, nu ma pot decide ce-i place si ce nu, de ce azi da, de ce maine nu, arunc vina pe mine ca poate nu am spalat suficient de bine beikuku, poate era marul in frigider de 3 zile, etc. Tati mi-a zis o chestie inteligenta: "gandeste-te ca pana acum ai mancat cu gura si de maine ti se spune sa mananci cu nasul", cam asta i se intampla ei. Nu cred ca merita sa ne stresam mai mult decat e firesc, important e sa isi ia vitaminele de care au ei nevoie. Il pup pe ginerica Albastrel. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Dozz Uite ce variante am gasit: daca parchetul este lemn stralucitor, in 3 litri de apa pui 10 lingurite de otet alb, 10 picaturi de ulei de lavanda (are rolul de a tine insectele departe) si o picatura de detergent de vase. Daca parchetul este mat, ai nevoie de un sapun organic, apa si ulei esential de lanada, deci scoti otetul si pui o bucatica mica mica de sapun. Zi-mi de nu gasesti ca am eu si iti pot trimite in iunie. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Buna dimineata
Lumi, Andre , asa ma gandesc sa fac si eu, o pauza apoi sa caut medici noi. Cum la noi medicul de familie e si pediatru si unt tare nemultumita de ea, trebuie sa ma mobilizez azi a dau telefoane la prietene sa caut un pediatru mai bun in alba a il incriu pe Dominic, apoi sa merg sa repar harbul de masina, ca sa putem iesi si noi din Alba, dei sincer mi-e groaza sa conduc cu piciul in masina, mai ales ca el nu sta cuminte decat daca stau eu cu el in spate.
Pauza nici nu tiu cum a o fac i de la ce, ca el nici lapte nu vrea sa pape, in fine...las dupa el cateva zile, desi daca ne tin muciorii asstia 2 sapt . Faza cu Ungaria, numai cand vine Stefi acasa e posibila, ca nu m-a du capul inainte sa plece a facem paaport la copil i sa imi lae o procura a il pot coate din tara .

In alta ordine de idei abia atept sa vad albastrelele la botez . Si de vreo 3 zile ma mai roade o chetie, parca de ziua ta ai primit un inel de la tati de Chiara ma insel au ba? O sa faceti i pasul asta??

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lili_a
si pt ca licurici n-a avut voie in seara asta la laptop sau petrece cu toti doctorasii aia din Gray's anatomy va zic eu G.N.F.W.Y.A.

licuriciu a picat franta de somn si invinsa de o insolatie pe la ora 9 seara, dupa vreo 4-5 seri in care baga cate 3-4 seriale din grey's anatomy si statea paan la ora 1 noaptea...ce sa faci..cand ma apuca ma apuca..dar ma si lasa repede

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

kreliuss am cetit i eu programul de papa al lui albastrelul tau. El are doar 2 mese de lapte, ori nu am citit eu bine? Si de la 13 pana la 18 nu mai baloteaza nimic? Curioasa, doar...ca nu tiu cum sa fac i eu un orar de masa i acuma incerc a ma gandesc la alte chestii, orice, in afara de voma ce ma ateapta azi .

Ramona ,

DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Laura si eu unt mare fan Grey's Anatomy. Ti-ai luat toate eriile de la inceput? Dai i mie link-ul mura in gura, te rooooooog?

Ramona ,

DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Laviiiiiiiiiiiiii, ma auzi??? Te-au uparat aia de la Serviciul Social aa tare ca nu mai poti a vb cu noi?? Ai rezolvat ceva acolo macar? Hai aici sa te pupam eu si fiu-meu a treaca upararea.

Bai..cu gandul la Lavi acuma imi audsai aminte ca brocoiul face azi 7 luni si Raresel maine . Ce face foamea din om . Cinste va fac azi doar cu fructe si apa plata si eventual o ciorba de varza, ca din atea imi permit sa mai gust i eu. Sa ne traiaca fulguorii .

Referitorr la fructe, mi-am adus aminte ca vroiam a intreb despre cirese. Avem voie sa le dam la bebici? Ca acusi vine vremea lor.

Ramona ,

DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Si o alta intrebare desigur. Cremele cu SPF 50, toate raman albe pe piele? Trebuie sa insist mai mult, sa masez i intra in piele, sau asa raman ele? M-am dat si eu cu cremussa lui Dominic pe fata i aratam horror, ca eu sunt maslinie i cu albul ala pe fata a ieit ceva gen vinetiu, de zici ca eram in putrefactie .

Ramona ,

DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

off topic, nu ma bateti
RamoC, ia aici de la fata :
http://btjunkie.org/search?q=GREY%27S+ANATOMY
ai aici cam din toate seriile toate serialele, te prinzi tu care si cum.
Si subtitrarile (dar sa ai mare grija ca daca descarci spre ex. un episod cu terminatia HDTV XviD-2HD, si la subtitrare tre sa gasesti cam tot aceeasi subtitrare cu terminatia asta, sa se pupe si sa nu fie decalate..io prin deductie am aflat treaba asta, da pana m-am prins cate subtitrari nu am descarcat ca erau decalate)
http://subtitrari.regielive.ro/grey_s_anatomy-4861.html

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput