Prietene la bine si la greu - 18

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Revenit de la eco, doctor yami, fata yami pe drum, rezultate yami, a zis s-o facem atleta la cat de sanatoasa e. Dozz, Lili Probabil asa se traduce, nu am cautat foarte mult dupa cate opinii pozitive am avut despre saltea. Eu am luat din Napoli dintr-un magazin, nu-mi amintesc la bani marunti, costa vreo 50 de euro, deci scumpa, dar daca vreti, va pot lua fara probleme. Acu nu prea am vreme sa scriu ca am pufuleti in urechi, decolteu, maini, etc, evident mi-e plina si gura. Raluci, Cristina, Ionela mari mari doamne, va multumesc foarte mult. Avem si cartofi dulci, pfoai, super sarbatoare. Numai io-s varza ca m-am stresat pentru ecografia asta si pentru pregatit lp pe drum lung, dar atleta mea e tare de gasca. Va pupez Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Revenit de la eco, doctor yami, fata yami pe drum, rezultate yami, a zis s-o facem atleta la cat de sanatoasa e.

Dozz, Lili Probabil asa se traduce, nu am cautat foarte mult dupa cate opinii pozitive am avut despre saltea. Eu am luat din Napoli dintr-un magazin, nu-mi amintesc la bani marunti, costa vreo 50 de euro, deci scumpa, dar daca vreti, va pot lua fara probleme.

Acu nu prea am vreme sa scriu ca am pufuleti in urechi, decolteu, maini, etc, evident mi-e plina si gura. Raluci, Cristina, Ionela mari mari doamne, va multumesc foarte mult. Avem si cartofi dulci, pfoai, super sarbatoare. Numai io-s varza ca m-am stresat pentru ecografia asta si pentru pregatit lp pe drum lung, dar atleta mea e tare de gasca.
Va pupez

sa auzim numai de bine

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

seara buna!

azi am fost la vaccinul de 8 luni,avem 7 kg si 67 cm., nu ne-a certat ca nu ne rostogolim si nu stam in fund singura. in schimb fontanela e tot foarte mare, continuam cu 4 pic. vigantol si branza calcica. ne-a dat si fier picaturi dar nu am gasit in farmacie

Acum ma pregatesc pt. noapte, dinti+ vaccin, faina combinatie

pupici tuturor

Natalia, fericita de Amalia Maria!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

pardon, vaccinul de 6 luni

Natalia, fericita de Amalia Maria!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

N'seara!
ce mai faceti gagici??

Dozz, multam ca ai intrebat dr de arcuiri , a mea intra la categoria arcuit la oboseala si la nervi, si noaptea in somn..asa ca nu stiu ce sa cred..alung piticii care nu imi dau pace, tre sa ii treaca ei cumva..

Andre, cand iti faci curaj sa iti cumperi rochia albastra sa faci poze sa vedem si noi Bafta la croitoreala pt rochita printesei
Cat despre inelus, si io ramasesem cu o mare curiozitate, noroc cu RamoC, ca a intrebat ea si pt mine

Diana, si tie bafta sa iti iasa costumu de iepurache peticit parca..te cred ca te-ai plictisit deja de croitorit..Eu patesc cam la fel ,prind mare avant cand ma apuc de cate vreun hobby nou, dar imi pierd entuziasmul pe parcurs. E drept ca si din lipsa de timp..

Raluci tu esti cumva suparici din cauza meetingului?
Eu tot o astept pe Lavinia ...Unde ai disparut mami?

Va pupacesc pe toate, ma tarasc la dormitor..
G.N.F.W.Y.A.

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Cu pufuleti si-n nas va pup si eu si va spun noapte buna. Licuriciule Crezi ca scapati fara poze? pai de unde ma incarc eu cu laude? Iau 5 suturi acasa, vin si ma vait aici si ma intorc incarcata la fiica-mea. Pai de ce nu intrebi de inel tu draga? Ca n-am treaba sa spun, nu vezi ca tot dau din casa? Am 2 probleme. Prima e ca fiica-mea se uita dupa barbati. Jur. Erau la ecografie cativa baietei si de nu-i zimbeau! Si ea n-avea nicio treaba. Si nu va zic de doctorul de la eco, o matahala de aia de 2/3, i-a bagat asta mica niste zambete si chirceli si firceli de iar m-a facut de rusine. Problema 2 e ca imi vine sa plang. Ma gandesc la ce noapte am petrecut acum 6 luni, cand stiam ca "maine" vine Chiara. Eram atat de convinsa ca ceva nu va merge bine, nu credeam ca primesc asa o minune, eu, muritor pacatos de rand, imi era atat, da' atat de frica. Si parca ar fi ieri ... cand s-a nascut si am intrebat "cum e?" si doctorul mi-a raspuns "mai faina decat tine" si acum doarme terminata de drum si de caldura si la 5 dimineata va incepe "bzzzzzzzzzzz, btztztztztz, omomoma" si ce mai zice ea. Pfoai, deci tare ma ineaca plansu. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Seara buna si de la mine,
Lili_a
Dozz multumesc de sfatul cu o haiuta mai groasa ptr. vizite, cumparaturi, azi am pus in practica
Andre, ptr. oracol , locuiesti in Sicilia? daca da, deja sunt neagra de invidie. Am avut acolo o vacanta de vis, cred ca sa locuiesti acolo este divin
RamoC, Lumi asteptam vesti bune de la picime, multi
Mai strig si eu cateva fete, Dymomo, Lalu sunteti ok?
Lauriciule un film ceva?
Krelia imi spui si mie ce iaurt si branzica folositi voi. Oare branzica din comert nu are sare?
Monis tie nene dr. ti-a spus si ce tip de braza sa cumperi?Iuli a fost laudat de ce cumintel este el. Pupam
Raluci cum mai este Bubu cu kk, s-a mai rezolvat problema?

Ma bag la
NB

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui many_baniAndre, ptr. oracol , locuiesti in Sicilia? daca da, deja sunt neagra de invidie. Am avut acolo o vacanta de vis, cred ca sa locuiesti acolo este divin
Nu, langa, in Calabria. Nu am vazut inca Sicilia, am vazut doar poze si am mancat prajituri de acolo si mor. Planuiesc sa o vad prin septembrie, dar am inteles ca in mare si la noi e cam tot ca la ei, cel putin marea si cladirile. Voi cum mai sunteti? Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj
Nu, langa, in Calabria. Nu am vazut inca Sicilia, am vazut doar poze si am mancat prajituri de acolo si mor. Planuiesc sa o vad prin septembrie, dar am inteles ca in mare si la noi e cam tot ca la ei, cel putin marea si cladirile.
Voi cum mai sunteti?

Chiara Ada, vita mia , Chiara creste
Odiseea plecarii noastre acasa

Copilul bine, ma uimeste pe zi ce trece, acum ca metoda de protest ciupeste, iar eu sunt cu capu' dar inca mai sper sa ma fac bine
Pupam micuta italianca ochioasa

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Cand ai vreme imi scrii si mie reteta la branzica aia cu LP, te rog frumos, ca nu stiu daca apuc sa cumpar revista respectiva. Eu tot cu LP i-am facut de 2 ori, dar asa cum m-am priceput eu. A vrea a vad i varianta verificata de altii. Merci

Reteta branzica din lapte formula

Pentru branzica, ai nevoie de 500ml formula de lapte, preparat dupa indicatiile de pe cutie. Se pune laptele la incalzit, iar cand este fierbinte se adauga 2 linguri de iaurt natural (probabil o sa cumpar iaurt bio de la supermarket) si o lingura de smantana slaba (de asta o exista bio?). Se lasa sa se raceasca, apoi se strecoara, obtinandu-se astfel o branzica de casa dulceaga. Branzica asta se poate amesteca cu orice.

Asa scrie in revista ca se face branzica. In reteta respectiva o combina cu nectarina si cereale. Eu as fi curioasa sa stiu cam cata branzica iese din 500 ml de lapte formula. Nu am incercat inca, pt ca noi nu am ajuns inca la branzica. Daca incerci tu sau altcineva, asteptam sa ne spuneti parerea.

Poze noi cu Pinky de la 5 luni (nascuta in 09.12.09)

Botezul Cezarei - poze

www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet

Merci mult de tot Dankutzu
o sa incerc zilele astea si te anunt ce a iesit. Ina nu prea inteleg exact...e incalzeste laptele, cand e fierbinte e adauga alea...dar e fierbe sau nu?? o sa incerc probabil si fiert si nefiert a vedem ce iese. va tin la curent.

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput