Prietene la bine si la greu - 18

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Ionela, m-am uitat acum la pozele voastre . Mooamamma ce faina esti nasica! Nu stiu cati ani ai, dar dupa poza aia eu mai mult de 17 nu as zice.

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ioi acu m-am prins si eu cum e cu semintele obscene....

Dozz, nodulii aia trebuie urmariti. Dupa ce termini cu alaptatul (poti si inainte daca vrei sa stai linistita) mergi la o ecografie de san. Or sa se retraga ei incet dupa ce termini cu alaptatul.

Licurici, ma cam enerveaza masina mea ca tot ma chinuie, ba se rupe ata de sus, ba aia de jos, ba se blocheaza apucatorul, ba tensionatorul de la ata superioara si tot asa. Asa ca la 5 minute de cusut efectiv, 10 minute mesteresc, deblochez, demontez si iar montez, infiletez...Rochita de fulg chiar as fi avut chef sa o fac, gasisem una draguta pe net sa ma inspir. Costumul asta de iepuras nu prea aveam chef sa-l fac plus ca blanita artificiala care o folosesc ii greu tare de lucrat cu ea... Scap eu si de asta...

Am fost azi la serbare la Timi, ca de obicei fata asta n-are stare, se tragea de haine, de costum, de cordeluta, aduna petalele de flori de pe jos, orice numa sa nu stea cuminte pe "scena". Dar am iertat-o cand si-a zis poezia, a fost delicioasa si aplaudata la scena deschisa.

Smara, n-am terminat punga de cereale e la jumatate. Nici nu stiu daca reusesc s-o termin ptr ca maria mea Teo e constipata si orezul numa bine ca o constipa si mai tare. Am luat orez cu roscove de la nestle sa vad poate poate ii place, ceva ceva manca cam ca si orezul cu laptele meu dar nu i-am mai dat dupa ce s-a constipat. Acu ii tot dau mar, para, dovlecel, fasole simple sau in combinatie, oricum nu papa si tot din ani in paste face kk.
Urmatorul pachet va fi de orez porumb si tapioca, mai pe la 7 luni cand o sa ma si reapuc de operatiunea "mulsul de la miezul noptii" pe care intre timp am abandonat-o.

No bine. Va pupic si ne vedem.
PS de maine iar vin ploile si racoarea, ne vedem mai des pe aici, da? Hai fetele la raport!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Se pare ca in seara asta apuc si eu sa va salut inainte sa ma tarai spre patul meu neconjugal.Recunosc cu rusine ca de cateva seri va tot fur berile din frigi si adorm cu capul pe laptop .Va multumesc dragelor ca va ganditi la noi ,dar slabe sanse sa tin pasul cu voi.Pot sta pe net doar seara dupa ce se culca picii ,dar cad repede si eu lata.
Sa ma vait ziceti?Mi-e rusine dar totusi va zic ca dupa 7 zile de kineto plus lucrat si acasa si pe strada(impins la carut cu mana stanga) articulatia cotului nu cedeaza deloc.Este la fel de intepenita ,nu am castigat nici macar un grad :( .Ortopedul mi-a zis ca de nu se misca deloc ,am "pus-o" din nou...anestezie generala (brrrrrr) ,tras de mana sa forteze flexia si extensia.Trebuia sa il vizitez pe 8 iunie ,dar cred ca ma voi duce mai devreme sa discutam un pic.
Atat ,gata cu vaicareala!

Sanatate multa puisorilor bolnaviori .Si Iustin este racit ,a luat de la Stefi desigur .Ei i-a trecut in 3 zile ,lu' asta micu ii curge nasul .

Cu haine de schimb si eu plec intotdeauna.

Jos palaria in fata fetelor care au mers la protest ,eu zic cu mare rusine ca nu am fost in stare .

Si eu vreau sa stiu unde sunt Ancutza,Lavi si Ralu.

Dozz am vrut sa-ti raspund si eu la dilema cu pastratul lactatiei departe de bebe 2 sapt si nu mai stiu daca am facut-o. Sunt de acord cu draga noastra Diana ,de la san o poti pierde pe micuta si chiar nu stiu cum ai putea sa o convingi sa suga din nou.Iar cu pompatul ar fi ok ,s-ar mentine lactatia ,dar cred ca o vei putea face doar daca pompezi in mod obisnuit.

Nu mai pot sa stau.
Dar vreau sa felicit toti fulgusorii care au mai crescut cu o lunita.

La multi ani foarte special pentru Chiara ,italianca noastra superba!!!Sa fii sanatoasa ,atleta si fotomodela si sa le aduci multe bucurii minunatilor tai parinti. Andre nu zic decat jos palaria in fata ta si ,esti minunata!

La multe lunite Ariana ,Maya si Danut!!!

fug ,somnic dulce
gashka

_
Ramona , mamica Stefaniei si a lui Iustin
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Diana iti trimit o imbratisare sa nu te mai enerveze asa rau masina si multi pupici picilor ,in special Dulcineei ,cea fara stare dar care recita frumos poezii.

_
Ramona , mamica Stefaniei si a lui Iustin
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Am mai bagat un ochi scurt inainte de scurgerea spre patul conjugal.

Stephy, pupici multi multi multi, si lui Iustinut sa-i treaca nasucul si tie sa se dezmorteasca cotul odata!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Rise and shine,

Ceaiul de la ora 5 a inceput, cu gheata sau fara, sa curga lamaia si mierea.

Cum impricinatul trezirii mele este ...nu,n-ati ghicit,nu Capisonel ci Tantarel, pe care nu il recunosc nici ca fiu nici ca prieten, intru abrupt in labarteala:Andre ce solutie ai pentru Chiara impotriva tantarilor?EU am pus un TzanTza No de la chicco, d-ala cu ultrasunete, vedem daca a avut efect cand s-o mai lumina de ora normala.

Si mai aveam doo comentarii/intrebari pentru:Flavours- spuneai ca ai dat caimac la bb? Cum ramane cu lactoza? Vorbim de lapte de vaca,nu? Imi scapa ceva?
Se intreba doamna k cum e cu fructele si legumele autohtone si ca exotismul e alergen la bb.Nu cred ca se aplica pentru ca:
- noi, adultii, ne-am globalizat si materialul genetic, din moment ce mancam banane,kiwi si alte exotisme.Pe principiul asta ar trebui sa fie si uleiul de masline alergen pentru ca noi nu avem maslini sau aia din tarile foarte friguroase sa reduca aproape de 0 consumul de fructe si legume.
- nici macar fructele autohtone, caise, piersici,mere nu sunt de pe meleaguri romanesti si asta chiar in sezonul lor..
- daca am respecta sezonalitatea ar trebui sa le dam acum copiilor cirese si capsuni, fara urmari alergice.

In incheiere sa va mai spun despre un principiu de-al meu autodemontat- imi gemea in somn si se trezea de 15 ori pe noapte capisonel.Doarme in timpul zilei foarte greu si putin. So,pus ieri dupa-amiaza si azi noapte un strop de Dentinox.Da,amorteste un pic limba, am testat si eu.Acum am realizat ca saracul are nevoie de odihna dar nu se poate odihni.Acum doarme de aseara de la 8 30 cu o trezire de papa pe la 4.Initial, am spus ca ii dau ceva numai daca urla de durere. Si eram setata pe Nurofen.
Cred ca ne inscriem primii la dintii de sus.Mai are cineva?Matei are ginguita de sus sparta cat un punct, ar mai fi ceva de tras.

Pup u all.Hai ca tin ceaiul pe plita ca sa mai motzaiti un pic.

Bzzzzzzuna dimineata.
Moschito Capisoneanu

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui coquelicot
Bzzzzzzuna dimineata.
Moschito Capisoneanu

Niatza si tie , da cred ca esti satula de ziua deja

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

No, acu am vazut ca RamoC a vizionat neste pozici misto, tre sa caut repejor albumu Ionelei sa nu mor de
Io iar m-am culcat tarziu, dupa alte vizionari de seriale, mai am un ep si termin si seria grey
Asta noapte a tunat si a fulgerat jumatate de ora, de duduiau peretii si urlau toate alarmele de la masinile din parcare, fiimea dormea ca un ingeras, nu avea nici o treaba, io aveam plapuma trasa pan la ochi de frica
Noutati nu avem , nu stiu cum sa o mai imbrac pe fiimea de plimbare..Voi mai dati si body tip maieu si tricou pt iesit afara?sau doar tricou? Si ati inceput sa dati pantalonasi scurti pe bulanele goale la bebei? Ca io mor de stiu cum sa o mai imbrac...
Andre, de acu intreb tot , daca promiti sa dai afar' din casa tot
Diana, nasoala treaba cu masina, e enervant sa iti pierzi timpu la mesterit la ea in loc sa produci..Nu ai un mester ceva sa ti-o repare mai bine? cred ca tine de reglajele de pe acolo..stiu ca masinile astea vechi mai trebuie si unse mai des..
Eu am primit ieri de la o prietena niste hainute de vara pt fiimea, si is super incantata..ne-a scutit de cheltuieli mari acum cu schimbarea garderobei.
Si cam atat..aa..iar am pus un kg pe mine si is neagra de nervi
Hai va pup y all, astept sa va citesc!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

neatza...revin si eu dupa lupte seculare cu o indigestie foarte urata..capatata week endul trecut la o nunta....saptamana asta m`am simtit foarte rau...am slabit vreo 2 kg ca nu prea am mancat...

Rares e foarte mofti dupa vaccin! nu ii prea pot intra cu nimic in voie!

In primul rand vreau sa ii multumesc Ralucai si Lylyanei pentru mesaje, si sa le pup pe fetele care m-au tot strigat...mai ales pe Licurix, Lili, Monis...etc

Apoi, as dori sa va multumesc pentruurarile adresate lui Rares!

De asemenea le urez si eu tuturor fulgusorilor, pe carer nu i-am felicitat...La multe lunite!

Pentru astazi, as dori sa ii urez norei mele dragi, Maia Teodora, la implinirea celor 6 lunite sa fie sanatoasa si sa aiba parte numai de impliniri in viata!

Aceleasi urari si pentru :Danut de Dymomo, Ariana de Lalu si Chiara de Andre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Neeeaaaatzaaaaaaaaa!Fetelor, va multumim pentru urari, sa ne traiasca fulgusorii toti si sa creasca mari si sanatosi!Noi avem asa sa va oferim: pe langa frapucine si capucine, crochette de vinete, de cartofi si de inca o chestie care in Romanica nu exista, gratar, salata de rosii, paine facuta de mami si tort de migdale, plus un tort in forma de Barbie. Serviti din toate ca am facut mult. Stephy Love you too, multumesc frumos (mi-au dat lacrimile, evident). Dupa o saptamana de kinetoterapie inca nu poti avea rezultate miraculoase, rabdare, putere si Dumnezeu e cu tine, da? Coq Impotriva zanzarelor am aceeasi solutie miraculoasa, picaturile de Tea Tree, diluate in apa si pulverizate in casa in fiecare seara. Habar n-aveam ca lucreaza si impotriva tantarilor, pe prospectul italian nu spune nimic. Am pulverizat intr-o seara ca mi-a venit un jegos in casa si cica am dezinfectat aerul, dupa care m-am trezit a doua zi ca am dormit fara sa ma trezeasca tantarii, dupa care am citit site-ul gasit de Raluci si aoclo scria ca e si solutie impotriva tantarilor. Licuriciule Pe cuvantul meu ca n-am secrete. Imi iubesc viata, acum mai mult ca oricand, am facut bine ce am facut, cu mana mea, melodia care ma defineste e "I did it my way". Am 2 gafe uriase despre care nu vorbesc nici macar cu mine insami ca sa nu doara tare si mai am un nume pe care nu-l spun, prima iubire. Atat, in rest dau tot. Si ca sa continui sa dau si sa ma vait, ia ghiciti cum mi-a inceput ziua? La ora 6, la prima tigara? Ia, cine ghiceste primeste 2 felii de tort. Da' nu astept, va spun : "mie sa-mi cumperi bilet de avion dupa botez ca vreau sa merg acasa sa stau cu categoria mea de varsta (total aiurea, categoria ei de varsta vine la Cluj cam o luna pe an). Stiu ca i-am dat peste cap viata lui frate-to (care s-a mutat la noi in casa ca sa nu plateasca chirie cat e mama aici, deci a dat peste cap viata lui, nu viata mea, in fine), dar simt ca aici sunt in plus". No. Credeti ca-mi strica sarbatoarea? No way. va pup. peseu: acum am citit de Lavi , imi pare rau, sper sa-ti treaca repede! Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput