Prietene la bine si la greu - 18
Raspunsuri - Pagina 15
Ramonika spune:
Andre - tot citind aici despre "ispravile" lui buni, imi aminteste de maica-mea. si ea tot asa, cand imi luam ceva de imbracat niciodata nu-i placea nimic si toate erau urate si scumpe, in schimb daca un strain zicea de bine, parca o convingea si pe ea... parerile unui strain erau mult mai importante decat ale mele...
si mai sunt multe gafe din astea, una dintre ele am s-o tin minte toata viata, cand am mers la tara si i-am cules un buchet de flori de camp si i le-am oferit, reactia a fost: "ce-mi dai sa tin eu florile astea? n-am chef sa le car..."
dar, nah, dupa cum zicea cineva pe aici, mama e mama si o iubesc asa cum e, cu bune si cu rele, mai ales ca a mea e foarte bolnava.
ceea ce ma inspaimanta este ca incep si eu sa descopar la mine insami anumite comportamente de-ale ei... ceea ce nu ma incanta deloc... insa le fac inconsient, abia ulterior imi dau seama ca n-ar fi trebuit.
cum pot sa ma schimb din punctul asta de vedere chiar nu stiu...
si nu in ultimul rand "la multi ani" pt. Chiara.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
Ramonika spune:
licuriciule - da, am continuat zilnic minim juma de ora de sport, maxim o ora (cand e tati acasa si sta cu printesa). n-am curaj sa ma urc inca pe cantar, insa simt ca m-am maitonifiat putin. ca sa am rezultate optime, ideal ar fi sa ma abtin si de la dulciuri si fainoase, insa ...
duminica incepem si noi diversificarea si poate peste vreo luna - doua cand Ruxi o sa pape mai bine n-o sa ma mai folosesc de scuza cu alaptatul (desi o sa alaptez in continuare) si o sa ma apuc si de un regim... sper...
io ieri i-am dat lui Ruxi tricou si fustita deci la bulanele goale. insa mereu am de rezerva niste haine in plus, mai ales ca se poate schimba vremea de la o ora la alta.
aici acum 2 zile a plouat cu gheata...
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonika Andre - tot citind aici despre "ispravile" lui buni, imi aminteste de maica-mea. si ea tot asa, cand imi luam ceva de imbracat niciodata nu-i placea nimic si toate erau urate si scumpe, in schimb daca un strain zicea de bine, parca o convingea si pe ea... parerile unui strain erau mult mai importante decat ale mele... si mai sunt multe gafe din astea, una dintre ele am s-o tin minte toata viata, cand am mers la tara si i-am cules un buchet de flori de camp si i le-am oferit, reactia a fost: "ce-mi dai sa tin eu florile astea? n-am chef sa le car..." dar, nah, dupa cum zicea cineva pe aici, mama e mama si o iubesc asa cum e, cu bune si cu rele, mai ales ca a mea e foarte bolnava. ceea ce ma inspaimanta este ca incep si eu sa descopar la mine insami anumite comportamente de-ale ei... ceea ce nu ma incanta deloc... insa le fac inconsient, abia ulterior imi dau seama ca n-ar fi trebuit. cum pot sa ma schimb din punctul asta de vedere chiar nu stiu...si nu in ultimul rand "la multi ani" pt. Chiara. |
laurairina13 spune:
in sfarsit o prind si pe Ramonika online sa dea din casa
Andre, asa sunt si io , o carte deschisa pt toata lumea, dar cateodata imi pare tare rau, ca e un punct vulnerabil al meu, mai devreme sau mai tarziu o sa ma loveasca cineva fix unde doare mai tare..Nu stiu sa mint, iar cand mint ma vede lumea de la o posta ca mint..Asta e, noi sa fim sanatoase, ca in rest..le-om duce pe toate!
De buni, chiar nu stiu ce sa iti zic, poate e o toana..poate nu..Eu sincer chiar te admiram ca ai decis sa va incepeti viata de familie in 4 , adica si cu buni. E drept e ca e un mare ajutor ca te ajuta cu Chiara, dar e inca cineva in familia voastra, indiferent cine e, eu una as prefera sa fiu doar eu sotul si rechinasa. Nu mama, nu soacra..Asa ca voi ati dat dovada de mult curaj!Dar pentru asta vad ca ai de tras zilnic cu cate una de a lui bunioff off mai mai
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
cristina_boc spune:
Salutare,
Suntem si noi prin zona. Scapat de plimbari pe la Cluj. Rezultate nu prea am. Pe saptamana viitoare. I-au facut analize la sange, urina si scaun.
Sfaturile pentru dermatita sunt cam aceleasi referitor la igiena, curatenie si alimentatie. Am primit si ceva tratament. Un sirop Ketof, timp de doua luni. Acum pielicica lui Andrei arata foarte bine. Cred ca a trecut primavara si de aceea.
In rest are mama un copil bine dezvoltat si sanatos. Are 7 kg si 64 cm. Cred ca am sa incep de saptamna viitoare sa-i dau si ceva mancarica. Deschide gurita si vrea sa pape tot ce vede.
Noi in weekend plecam la bunici, asa ca ne auzim saptamana viitoare. Ma duc sa fac bagajele.
la toata lumea si un weekend placut.
CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE
Flavours spune:
coque, am revenit la formula de lapte cu lactoza oricum... problemele la burta au trecut. caimacul e mai mult grasime oricum, deci nu intra foarte multa lactoza in discutie.
mamica lui Tudor (04.11.2009)
Tudor in poze
Tudor in filmulete
lylyana.ion spune:
Neata si din China!(a se citi Colentina )
In sfarsit avem scaun de masa si de masina. Am fost ieri la BE, mi-am facut damblaua, pot sa spun ca n-am facut absolut nicio economisire, am iesit la aceiasi bani daca le-as fi luat cand le-am gasit la magazine. Asadar suntem fericitii posesori ai unui scaun de masa Chicco Polly, 530 lei, in Auchan a fost la oferta 507 parca..., si unui scaun de masina Brevi Grand Prix Silver de 550 lei.
Dimineata a servit bucuros micul-dejun format din mar cu para rase.
Alte noutati despre noi nu avem, ieri nu a dormit ziua decat de la 11 la 1, iar la 23 a picat lat, pana la 2 si apoi la 6, cand a tras nitzel din tzitzi, trezirea finala fiind la 8.30.
Acum e cu bunica mea la plimbare si am avut timp de 2-3 cuvinte, ca in rest nu prea am sanse...
Ieri am incercat iar leguminoasele lu' peste cu putina carnita de gaina de tara, dar nu a binevoit sa manance, asa ca azi ii voi da doar supa goala, fara legume pasate, sa vad daca asa vrea
sarbatoritilor de zilele trecute, ca nu am mai apucat sa le urez, si sarbatoritilor de azi
Moschito Capisoneanu, sa ne spui cum e cu ultrasoundu'
Andre,
Felicitari pt atleta! Eu ma bag la tort ca nu tin regim
Lavi, sanatate
Licurici, am vazut la BE hainute tricotate, un puloveras de fetite era 35 de lei
Cristina, spor la bagajeala, drum bun si we placut si voua
Ramonika, spor la sport!
Shtephy, am ramas setata pe struguri, cand vii cu ciresele alea? Sanatate!!! Multi pupici pentru voi!
Many, ai dovedit raceala? Ai parasit butoiul?
RamoC, cum mai e soricelul astazi?
Lumi, pisicutza tot cu mofturele este?
Flavours, carutul este Baby Welt, si desi pare usor, are aprox 10 kg, dar e usor de manevrat
Diana, spor la "iepurit"!
Simina, tu cum mai esti? Tot albina-gospodina? Ranjita?
Ancutzica, sper ca esti fleaura in cautare de casutza noua
a dat caldura peste voi? ati iesit cu toatele afara?? lipsesc tare multe fete...
pupaceala tuturor
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
many_bani spune:
La multi ani Danut, Ariana, Chiara, Maya, sa cresteti mari, sanatosi si sa aveti o viata frumoasa.
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
Ramonika spune:
are careva scaun de masa Bertoni? imi puteti spune cum e?
many_bani spune:
Din capitolul cra-cra sa ma laud si eu putin.
Avand putina treaba l-am pus pe Vlad in patut(ieri l-am prins pe marginea patului in cadere), m-am intors cu spatele si aranjam hainute la el in comoda cand ma simt trasa de tricou la spate, in prima faza m-am speriat teribil, nu stiam cine ma prinde, eram singuri acasa, cand ma intorc mi-a stat inima, piscotelul meu statea singur in picioare sprijinit de gratiile de la patut si cu o mana umbla dupa mine, s-a ridicat singur cu o zi nainte de a implinii 7 luni
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze