Prietene la bine si la greu - 18

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Am uitat zilele astea sa felicit sarbatoritii. Imi fac mea culpa si trec la felicitari.

Domi de RamoC, Rares de Lavinia, la multe lunite, sa fiti sanatosi si norocosi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

..laura maine ma duc la echo si vad si ce culoare o sa aiba caruciorul ..va pe toate

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 15+

Alexa, abia asteptam noutatile!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Buna dimineata fete dragi, stiti ca avem si frapucine si capucine la discretie.

Dozz Uite, iti las site-ul astora care produc saltelutele si alte cele, daca nu te descurci cu traducerea te rog sa-mi spui. www.laterraelalbero.it/" target="_blank"> asta e

Ieri am fost cu copila in masina vreo 3 ore, mare tampenie am facut, pentru ca era extrem de cald, eu pana mi-am mutat fundu in masina a inceput deja sa curga apa de pe mine. Cat timp a dormit pe salteluta ei, a fost in regula, nu zic ca era uscata, uscata, dar la cele 40 si ceva de grade cate erau afara a fost bine. In momentul in care a luat-o buni in brate ca urla, apoi a adormit, a inceput sa curga apa de pe ea, am adus-o in casa de parca as fi scos-o de sub dus. Deci ceva fac semintele astea obscene.

Am gasit denumirea in romana a semnitelor respective: seminte de alac.
Alacul = Specie de grau foarte rezistenta, cu un singur bob in spiculet, care se cultiva in regiunile muntoase (Triticum monococcum, Triticum spelta). - asta e explicatia din Dex.

Eu caut acum pe net, sa vad daca nu se gaseste si pe la noi, ca sa fie mai usor de procurat. Pana acum nu am gasit, dar abia ce am inceput sa caut.

Andre, eu din cate am inteles din site-ul respectiv, ei vand doar in magazine-magazine, nu si prin comenzi online. Asa e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Buna prinzul dragele mele, sper ca nu va topiti de cald! (zise fericita care are 19 grade in casa din motiv de stat la N)
N-am mai citit nimic de ieri deci nu pot sa raspund nimica nimicuta, dar intru sa va salut si, fireste, sa profit de intelepciunea domniilor voastre:
fetele "cu dinti" (ai bebeilor, desigur), cit dureaza sa sparga gingiuta din momentul in care bebelusul incepe sa-si frece gingia cu pricina cu limbuta aratind tot mai inteligent....
Si ma mai roade ceva,unde-s lavi si ralu_seby?
PS Mai am de facut o marturisire: ieri ne-am reintilnit cu Vlad in parc si e atit de frumuseeeeel

Mergi la inceput

Si mai bag una,tot pe necitite: Andre, www.laterraelalbero.it/scheda_prodotto.php?sfauto" target="_blank">asta e salteluta? Traducerea obscenitatii zice google ca ar fi "coji de spelt" care spelt e un fel de griu

Mergi la inceput

Iete ca pusese Dozz lamurirea cu semintele obscene. Completez: alacul asta se mai numeste si secara alba,si se da si la bebei,eu am cereale de la Toepfer de asa ceva dar nu i-am dat inca pt ca au gluten
Tot Dozz multumesc mult ca ai intrebat la neurolog, si eu aleg varianta cu nemultumirea si spun un Nu hotarit piticilor cerebrali
Di ce bine imi pare ca ai reaparut,spor la costumasul de iepure peticit
smara sinteti foarte distractivi cu epopeea recoltatului
Ramo LMA pt Domi si sper sa va faceti bine repejor.Nu stiu daca e bine sau nu sa-l scoti afara, dupa mintea mea nu vad ce rau ar putea sa-i faca
Laviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii unde umbli? pt Rares,vrem tort si cafelute, unde esti?
crissa eu zic sa nu te iei in totalitate dupa pediatrul buclucas,nu vad cum ar putea fi "gras" in sensul negativ un copil alaptat, cred ca asimileaza foarte bine laptele matern si se va subtia in mod natural cind veti incepe diversificarea la timpul potrivit,nu asa cu forta

Mergi la inceput

un articol despre graul spelta sau alac:
http://www.recolta.eu/afaceri-graul-specia-triticum/comment-page-1/

deocamdata nu am gasit o salteluta similara pe alte site-uri, dar am dat peste articolul asta si m-am gandit ca poate sunteti curioase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

salut fetelor,

daaaaaa, eu eram la protestul de la Iasi. a fost si Lalu.
m-au dat si la TVR1 (numai imaginea), insa la TVR Iasi au dat un reportaj mai lung, in care am si vorbit
si am mai vorbit si la un post TV local, Tele M.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Cand ai vreme imi scrii si mie reteta la branzica aia cu LP, te rog frumos, ca nu stiu daca apuc sa cumpar revista respectiva. Eu tot cu LP i-am facut de 2 ori, dar asa cum m-am priceput eu. A vrea a vad i varianta verificata de altii. Merci

Reteta branzica din lapte formula

Pentru branzica, ai nevoie de 500ml formula de lapte, preparat dupa indicatiile de pe cutie. Se pune laptele la incalzit, iar cand este fierbinte se adauga 2 linguri de iaurt natural (probabil o sa cumpar iaurt bio de la supermarket) si o lingura de smantana slaba (de asta o exista bio?). Se lasa sa se raceasca, apoi se strecoara, obtinandu-se astfel o branzica de casa dulceaga. Branzica asta se poate amesteca cu orice.

Asa scrie in revista ca se face branzica. In reteta respectiva o combina cu nectarina si cereale. Eu as fi curioasa sa stiu cam cata branzica iese din 500 ml de lapte formula. Nu am incercat inca, pt ca noi nu am ajuns inca la branzica. Daca incerci tu sau altcineva, asteptam sa ne spuneti parerea.

Poze noi cu Pinky de la 5 luni (nascuta in 09.12.09)

Botezul Cezarei - poze

www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

buna seara,

am intrat sa va spun ca am fost la Baby-Expo. nu am cum sa fac vreo comparatie cu alte targuri pentru ca e primul la care merg, dar mi s-a parut o porcarie. :( multi speculanti si in rest standurile interesante ale firmelor mai mari inghesuite tare si extrem de aglomerate - mamici, copiluti, carucioare, gravide, haos total!
hainute si foarte proaste si scumpe si cateva mai bune calitativ cu preturi ba normale, ba mari.
la carucioare erau oferte - eu pentru asta m-am dus, pentru ca nu m-am apucat sa iau la puricat caruciorul celalalt 9ala fara instructiuni :P) dar tot in pom am ramas pentru ca nu am gasit fix ce vroiam eu - sport, cu spatar rabatabil pana la orizontala si usor. (am vazut eu la monis in pozele cu protestul unul interesant dar nu m-am prins de marca, si la liliana parca).
eh, eh sa fiu acum gravida stiu sigur ce as lua!

detergenti si chestii bio nu existau
cosmeticale erau cateva din astea obisnuite si un stand cu cosmetice naturale, nu bio, al unui nene pe la care nu trecea nimeni
era un bar Nestle pentru bebelusi, dar pe mine nu ma atrage firma
turcii cu bebetto erau cu niste produse cam proaste (au si bune, dar nu le-am vazut aici)
jucarii, gogosi, gauffre, hotdog, scutece si mult haos.

Dozz - articolul era despre un studiu cu legatura dovedita dintre adhd si anumite pesticide din sol... mai bine ca nu mergea, ca apoi m-am gandit ca poate nu trebuia sa pun link sa nu sperii lumea aiurea.

pup

mamica lui Tudor (04.11.2009)

Tudor in poze
Tudor in filmulete

Mergi la inceput