Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (62)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Chichiuta, felicitaaaaari!!!!!!!
Eu merg pe 2 iunie la morfofetala, la acelasi dr la care am fost si pt TT. Mi s-a parut ok, adica rabdator, mi-a aratat toate cele, mi-a raspuns la intrebari, sper sa fie asa si acum. Si tb sa refac si eu hemograma, sumar + urocultura si IgM Toxo.

Fug ca au napadit iar astia pe mine cu treaba, dar revin

Kiti, 20+ si mami de Vlad 15.05.2006

Kiti multam tare! Nici nu stii cat e de important sa fie un medic cooperant, cu care sa te simti confortabil!

Cristina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Chichiutza felicitari pt baietel!!! Ce sunt alea lacuri vasculare??

Eu merg vineri la eco, morfofetala cica, sa vedem ce si cum... Doamne ajuta! Sper ca mai are cucultez hihi

-----------------------------

21+ cu bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kamy13 spune:

A propos de sensibilitate si plans in sarcina.

Am fost cu sotul, acum cateva zile la Carrefour la cumparaturi. Clar ca a trebuit sa trec pe la hainute de bebé. Scuza mea la sot: "Hai sa vedem ce mai trebuie luat pt. finuta" (ce o vom boteza in Romania duminica aceasta). Dar gandul meu era sa vad ceva si pt. bebicul meu . Am gasit un costumas de la Disney, cu Winnie Pooh, f.dragut albastru si pe deasupra si ieftin, redus de la 17 la 8 euro. Am vrut sa-l cumpar, la care sotul ca nu, ca mai ai timp atatea luni, ca banii etc...nu l-am luat. Doua zile m-am tot gandit la costumas, citisem pe forum cum voi tot cumparati la bebelusi hainute, carucioare, iar eu ma lasasem convinsa de barbata-miu sa nu iau un simplu costumas. Acasa s-a luat de el si fiu-miu cel mare, ca tata, te-ai zgarcit la 8 euro, ca pune el 4 euro din banii lui...Deci ne-am dus sa luam costumasul, dar nu mai era! Aveam niste nervi de aproape am inceput sa plang!, eram tare necajita...
I-am spus sotului:" Sa-ti cumperi salam de banii aia !" (el fiind foarte mancacios)
Noroc ca ma mai uit si pe partea cealalta, gandindu-ma ca poate le-au mutat, si chiar asa a fost, am chiuit de bucurie! Costumul pt. 3 luni nu mai era, am luat unul de 6 luni, consolandu-ma ca bebé-ul meu va fi inalt si o sa-l poata imbraca la Craciun cand va avea aproape 4 luni.
Sotul fericit la culme, ca s-a rezolvat intr-un mod fericit si nu-l voi tine minte o viata intreaga, mi-a dat frau liber la cumparaturi pt. bébe, a zis sa nu-l mai intreb pe el , sa cumpar eu tot ce vreau...

Graviduta 24+ AMR 16+
TENERIFE

Camelia

"Daca dragoste nu e, nimic nu e "

Mergi la inceput

Kamy da eu eram cu bulinele! M-am despartit cu greu de ideea de fetita, care-mi era draga din copilarie! Acum nu ma gandesc decat la o salopetica maro cu urs si-mi creste inima!
Andreea82

Cristina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Zoze nu depan ca militez pentru pace si armonie..iar pb mele de la birou e bine sa ramana pe capul personal..Oricum multumesc de sustinere. Ma bucur ca sunteti voi bine aici si aduceti vesti bune..Hehe vad ca e plina odiseea de cuculeti..asteptam domnisoarele din urma..

Klarisse graviduta 20+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Ana 25 mai ai si tu putin pana la marea intalnire! Eu incerc sa le pun dimineata pt ca sigur imi pierd rabdarea pana seara, ma umflu cu anxietate si nu sunt in stare de nimic! Asa cred, in jur de 400g ar trebui, plus minus 50g am avut eu!

Nike merci tare! La mine misca de vreo 2 zile asa, cate putin! Inca nu se mobileaza si utileaza nimic inauntru acolo!

Cristina 21+

Nu mai am rabdareeeeeee!Imi vine sa sparg ceasul!As fi mers si eu de dimi dar sotul e la lucru,vine abia pe la 5 si de aia m-am programat tarziu.Sper sa nu-mi zica si mie doctorita ca i-a crescut putzica la bb-ita mea ca fac infart
Eu o simt de ceva timp pe bb-ita prin burtica,azi o avut meci de box.Dar o prind eu in flagrant la 6!!!!Sa vaz si eu cu cine boxeaza

Ana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Zozela,ma simt mai bine..stomacul e inca revoltat si mie foame dar parca nu as manca nimic..de azi dimineata ma dreg cu limonada dar parca nici asta nu mai intra..sper ca bebele nu pateste nimic ca mami a fost pofticioasa..a miscat si azi noapte si de dimineata,acum cred ca se odihneste mititica..

cununie civila

24+

Mergi la inceput

Kamy fix la fel am patit si eu cu un costumas..dar eram prin saptamana 13..cam asa..sotul nu era de acord sa luam inca pentru ca mai este timp..Cred ca o saptamana mi-a plans sufletul dupa costum..si cand m-am enervat eu si m-am dus singura sa-l iau..bineinteles ca nu mai era.. Mda..nervi, cearta..l-am facut insensibil....mi-a trecut in cele din urma..dar acu iar mi-am amintit..

Klarisse graviduta 20+

Mergi la inceput

Ale Lacurile vasculare sunt niste mici zone din placenta in care "balteste" sangele venos. Pot sa nu aiba nici o semnificatie, sau pot sa reprezinte o stare de hipercoagulabilitate a sangelui ( care la mine nu e obiectivata de analize). Trebuie urmarite atent pana la sfarsitul sarcinii. Daca sunt de cele patologice, pot sa duca la o slaba hranire a fatului si sa dea restrictii de crestere intrauterina ( la termen sa ramana in urma cu cresterea cu 2-3 saptamani). Se zice ca 90% din gravide au cel putin un lacut vascular, deci sunt foarte intalnite. Ideea e sa nu fie multe si mari!

Cristina 21+

Mergi la inceput

Chichiutza sigur nu e nimic de care sa iti faci griji. Doamne Doamne are grija de noi.

Klarisse graviduta 20+

Mergi la inceput