Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (62)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

chichiutza felicitari pt bb cu cuculetz! Sa fiti sanatosi!Cred ca si bb-lina mea cam tot in jur de 400 gr tre' sa aiba.

Ana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Eveline, sincer ma asteptam la mai mult profesionalism!m-am cam enervat asa de dimineata dar am vazut puiutul mi-a trecut! Dar totul e bine cand se termina cu bine!

Cristina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Gata,Cris,e oficial!! Sa stie tot poporul!!

Klari,ce s-a intamplat?! Hai,deapana!

De cateva zile,tot zic sa va pun linkul,dar tot uit

Pentru probleme/intrebari,referitoare la CIC: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149804

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

felicitari pt baietel chichutza!

al meu e ff activ.
o sa imi redecoreze tot interiorul.

eveline, tot cu mere..........ca puiul meu cel mare e mort dupa placinta cu mere.
mi-a spus f serios ca,ce daca voi face bebe, si el , sotul meu, tot puiut e,asa ca trebuie sa managai doi puiuti.
a fost asa de dulce, cu ochii lui, imensi, verzi!!!!!!!!ma rog lui Dumnezeu ca puiul nostru sa aiba aceeasi ochi faini, calzi.
+23 sapt

Mergi la inceput

Eveline, sincer ma asteptam la mai mult profesionalism!m-am cam enervat asa de dimineata dar am vazut puiutul si mi-a trecut! Dar totul e bine cand se termina cu bine!

Cristina 21+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Gata,Cris,e oficial!! Sa stie tot poporul!!

Klari,ce s-a intamplat?! Hai,deapana!

De cateva zile,tot zic sa va pun linkul,dar tot uit

Pentru probleme/intrebari,referitoare la CIC: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149804

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Uraa! Avem si noi culoare acum nu mai suntem pictati!

Cristina 21+

Mergi la inceput

Ana 25 mai ai si tu putin pana la marea intalnire! Eu incerc sa le pun dimineata pt ca sigur imi pierd rabdarea pana seara, ma umflu cu anxietate si nu sunt in stare de nimic! Asa cred, in jur de 400g ar trebui, plus minus 50g am avut eu!

Nike merci tare! La mine misca de vreo 2 zile asa, cate putin! Inca nu se mobileaza si utileaza nimic inauntru acolo!

Cristina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Chichiuta, felicitaaaaari!!!!!!!
Eu merg pe 2 iunie la morfofetala, la acelasi dr la care am fost si pt TT. Mi s-a parut ok, adica rabdator, mi-a aratat toate cele, mi-a raspuns la intrebari, sper sa fie asa si acum. Si tb sa refac si eu hemograma, sumar + urocultura si IgM Toxo.

Fug ca au napadit iar astia pe mine cu treaba, dar revin

Kiti, 20+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kamy13 spune:

Cristina chichiutza felicitari pentru bebé!

Parca tu erai cea cu caruciorul roz cu pete si buline albastre, ce treceai treptat de la roz la albastru? Ce haioasa erai
Si eu, asa de mult imi doream o fetita, ca greu m-am redirectionat...Inca merg prin magazine si-mi cad ochii prima oara pe rochite de fetite...Acum m-am acomodat cu gandul ca e baiat si am ceva hainute si pantofiori pe care le asez ca si cum ar fi baietelul si atunci imi e si mai drag

Graviduta 24+ AMR 16+
TENERIFE

Camelia

"Daca dragoste nu e, nimic nu e "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Bravo Chichiutza pentru colorarea totala a caruciorului! Sa-ti creasca mare si sanatos in burtica si sa va bucurati de el

Mergi la inceput