Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (62)
Raspunsuri - Pagina 5
zozela spune:
Nasterea Anei,caci pe a lui Sasha nu am mai gasit-o![]()
Si aici gasiti cam tot ceea ce s-a discutat despre nasterea in apa!
Mamica lui Mihai si cu
la purtator!
chichiutza spune:
Dragalaselor am revenit si eu intr-un final din maretul periplu de pe la clinici!
Multumesc din sufletel tuturor pentru urari si incuajari, nici nu stiti cat de mult au contat!

Am vesti de toate natiile asadar!
Vesti bune: bebe e bine, suntem BAIETEL
, masuratorile sunt ok, avem 400g, totul e in grafic!
Vesti proaste: Avem niste lacuri vasculare, nu prea stim de la ce, bagam de azi aspenter si vit C. Alta veste proasta e ca am facut eco la dr. Chitescu, care nu mi s-a parut atat de "exceptionala" cum ar zice multi dintre colegii mei. Am ajuns acolo, bebe era ghemuit in fundul uterului, n-a avut rabdare sa se mute, m-a trimis sa ma plimb 30 min. M-am intors, bebe coborase din pom, a reusit sa-l masoare, n-a avut rabdare de poze, am cred ca 3 bucati cu inima si fluxurile pe uterine, nici la 4D n-a reusit sa-l prinda bine ca evident " bebe nu sta cum trebuie" !!! Toata treaba asta a durat max max 20 min, mi s-a parut foarte putin. Noroc ca mai am si alta morfologie pentru 2 iunie la Academica, sper sa ma lamuresc mai bine ce-i acolo!
Cam asta a fost ziua mea, sa nu mai zic de caldura si traficul din Bucuresti la ora asta!
Dar bebe e bineeeeeeeeee!
E scump foc si statea asa cu putica lui in sus, haiosenia!![]()
Ana 25 si Lora muuulta bafta la intalnire! Sa veniti cu povesti mai frumoase decat ale mele!
Vad ca sunt si bebei de 1 kg, wow!
Ma duc sa mai citesc nitel din urma ca m-am grabit sa va scriu!

Cristina
cu buline mari si albastre 21+
Klarisse spune:
Maya
..pe unde-ti mai umbla aripioarele?
Klarisse
graviduta 20+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
Klarisse spune:
Chichiutza bravo pentru cuculet
, sa fiti sanatosi.
Klarisse
graviduta 20+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
zozela spune:
Felicitari chichi,pentru putzica!!
Ma bucur ca-i sanatos si..ca va bucurati!!
Imediat il pun si in listuta!
Mamica lui Mihai si cu
la purtator!
chichiutza spune:
Klarisse
! Sunt tare fericita, asa de tare m-am obisnuit cu ideea ca parca mi-ar fi parut rau sa se schimbe invers si s-o ducem tot asa! Am reusit sa prind cu privirea ceva imagini 3D si tare haiosel era, papa lichid!
Ma cam ingrijoreaza lacurile alea, nu am nici incompatibilitate nici trombofilie si nu existau acum 2 saptamani la eco 2D. Sa vedem ce facem in continuare!
Cristina
21+
eveline spune:
Chichiuta felicitariii! Vorba tta, bine ca e bine bebe si daca tot mai faci o eco indata ai sa ai mai multe amanunte.
Nike, ma bucur ca ti-a placut reteta, tot cu mere ai facut?
Eu maine am morfofetala si m-aqm hotarat sa merg maine sa fac si sumarul de urina+hemoleucograma...daca tot e circ sa fie pana la capat. macar sa am toate analizele sa merg cu ele la dr gineco, si la cel de familie, sa vedem de una alta, si mai ales de cand pot intra in concediu...
20+
si mamica de
Bianca
chichiutza spune:
Zoze
! Sa bem un paharel!
Trece acolo albastreala la prima pagina! Sa vaza lumea!![]()
Cristina
21+

22+