Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (62)
Raspunsuri - Pagina 8
eveline spune:
Sunteti criminale cu costumasele, m-ati binedispus.... Nu va suparati pe mine, voi va exprimati niste sentimente de suparare si mie-mi vine a rade...din "afara" sunteti haioase.... Asta pana m-o "pocni" si pe mine o jale dintr-asta.
Chichiuta, in afara de unele falfairi pentru care nu bag mana in foc ce au fost (si cica-s la a doua sarcina, daaa?!) si la mine abia in sapt asta a miscat srios si am fost sigura ce e.
Ana bafta la eco!
Eu ma car acasa, am cam tras azi cat pentru concediul ce l-am avut...am intrat direct in plati (la noi la bugetari plati se fac intre 24-31 ale lunii) ai-s franta. Ma duc sa-mi iau gaza de la gradi, sa iau niste capsuni din piata si smantana ca mi-au facut pofta niste colege si merg acasa unde ma proptesc direct pe balansoarul de pe terasa. Is curioasa ce-o fi facut azi pisicuta mea singura pentru prima data cu puiutii acasa...de obicei cand plecam la servici ii dadeam drumu afara si intra cand ne intorceam, dar acum cum sa n-o las in casa unde-s puiutii?
20+
si mamica de
Bianca
ana_25 spune:
kamy si eu vin bosumflata de la cumparaturi!Asa face si al meu:de pe acuma sa luam hainute?pana la noua luni umplem dulapurile!!acuma sa luam patut?avem timp! Nu ma lasa sa iau nimic,dar eu smechera ma duc singura si le iau si cand i le arat nu mai zice nimic.Chiar ieri ne-am ciondanit ca a vrut un vecin sa-mi dea doua baxuri de pampers cu 70 lei si el a strambat nasul.Dar le-am luat(tipul era sofer la Procter&Gamble).
Ana
21+
chichiutza spune:
Kamy tare ai fost cu costumasul!
Bine ca l-ai gasit! Nu vreau sa stiu ce-ar fi patit sotul daca nu!
Eu pana acum n-am luat nimic! Sper sa ma abtin pana dupa 28s!
Cristina
21+
clary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 kamy si eu vin bosumflata de la cumparaturi!Asa face si al meu:de pe acuma sa luam hainute?pana la noua luni umplem dulapurile!!acuma sa luam patut?avem timp! Nu ma lasa sa iau nimic,dar eu smechera ma duc singura si le iau si cand i le arat nu mai zice nimic.Chiar ieri ne-am ciondanit ca a vrut un vecin sa-mi dea doua baxuri de pampers cu 70 lei si el a strambat nasul.Dar le-am luat(tipul era sofer la Procter&Gamble). Ana 21+![]() |
Si al meu e la fel"nu cumpara nimic ca ai timp destul"..dar nu ma supar
..eu il mai intreb din cand in cand ca dupa aia i se pare suspect ca nu-l pisez la cap cu hainutele si toate cele
25+
kiti2205 spune:
Am luat o mica pauza de masa, dar la birou. Mi-am dat seama ca mananc cam multa sare cand a inceput sa tipe colega mea la mine sa las solnita din mana, ca am pus jumatate din ea pe gratar 

Hainute nu am cumparat inca, dar am ochit o salopeta groasa, de iarna, cu urechi de ursulet la gluga
. Nu aveau decat de la 6 luni in sus, dar mi-au zis ca mai aduc si mai mici
.
Kiti,
20+ si mami de Vlad 15.05.2006
ana_25 spune:
Mersi eveline sa-ti traiasca pisoii!!
Vreau si eu capsuni si smantana!!!Este la mine pe str un mag de branzeturi unde au smantana la kg. e suuuper faina ca si aia de casa.O sa iau si o frec cu zahar(cu mixerul)pana se face frisca,si ii dau cu capsuni

Ana
21+
Klarisse spune:
Mie mama mi-a mai cumparat o tura..deci pana pe la 6 luni sunt acoperita![]()
. Vreau eu sa mai iau niste blugi, pulovere dar astept reducerile din august de la Zara, ca au produse foarte frumoase.
.
Klarisse
graviduta 20+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
chichiutza spune:
Klarisse asa ma gandesc si eu, ca Doamne Doamne are grija de noi! Probabil la 2-3 saptamani va trebui sa fac eco, de-aia simpla 2D dar sa fie facuta! Ideea e daca trebuie sa-mi fac testele genetice de trombofilie, ar costa cam 9 milioane... Ma consult cu mai marii mei si vedem!
Nu te mai consuma pentru toti imbecilii de la munci! Tu traiesti acum pentru ceva cu muuuult peste!
multi
Cristina
21+
ana_25 spune:
clary eu i-am luat deja o plasa mare de hainute la bebitza mea si sotul nu mai zice nimic, ca o vazut ca n-are la cine!
Ana
21+
chichiutza spune:
Klarisse zici ca la Zara Romania se fac reduceri la bebei? Eu una nu prea stiu de unde sa cumpar nimic, gasesc numai magazine cu preturi mari si ma enervez. Mai bat internetul, ma mai plimb cate putin prin mall-uri, dar mi-e lene singurica, sotul lucreaza pana seara.
Cristina
21+