Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (62)
Raspunsuri - Pagina 9
chichiutza spune:
Kiti ai grija cu sarita! Mai putintel asa ca se duce toata apa-n piei si te umfliii ca un balon!
Vorbesc din experienta, ca parca nimic nu mai are gust fara extra sare!
Cristina
21+
Klarisse spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Klarisse zici ca la Zara Romania se fac reduceri la bebei? Eu una nu prea stiu de unde sa cumpar nimic, gasesc numai magazine cu preturi mari si ma enervez. Mai bat internetul, ma mai plimb cate putin prin mall-uri, dar mi-e lene singurica, sotul lucreaza pana seara. Cristina 21+ |
In iulie incep reducerile dar sunt mici insa in august e paradis
Klarisse
graviduta 20+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
ionela.n spune:
Mersic de pont, Klarisse.
In august o sa "frecventez" Zara ![]()
--------------------------------------------------
Sunt o
cu burtica aproape roz de 20+
Ingerasul meu
summertime spune:
Chichiuta, sunt curioasa..ti-a zis daca ai placenta anterioara sau posterioara? ca la mine placenta este inserata anterior si din cauza asta am simtit-o pe micutza mai greu. Felicitari pt baietel :)
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 23 saptamani cu 
nike974 spune:
declaratii Seitan, ora 16.30:in discutiile pe care le avem, indmenizatia pentru cresterea copilului se afla in categoria celor care vor fi supuse reducerilor.
kiti2205 spune:
| citat din mesajul lui chichiutza Kiti ai grija cu sarita! Mai putintel asa ca se duce toata apa-n piei si te umfliii ca un balon! Cristina 21+ |
Off..stiu...dar ce sa fac...e gest reflex. Nici nu imi dau seama cand pun. Am primit promisiuni ca mi se va da peste mana de acum incolo
Ma gandeam eu - oare de ce nu se contracareaza efectul sarii cu zaharul??? Ca si de ala mananc mult si ar fi perfect

Kiti,
20+ si mami de Vlad 15.05.2006
ionela.n spune:
| citat din mesajul lui nike974 declaratii Seitan, ora 16.30:in discutiile pe care le avem, indmenizatia pentru cresterea copilului se afla in categoria celor care vor fi supuse reducerilor. |
si cat va fi reducerea?

--------------------------------------------------
Sunt o
cu burtica aproape roz de 20+Ingerasul meu
nike974 spune:
maine aflam.
am promis ca nu dau decat declaratii publice, oficiale, nu pe zvonuri/surse.cand declaratiile sunt facute, le postez imediat.dar, repet, nu le preiau din surse si nici din presa.
summertime spune:
Zozela, am vazut pe subiectul cu nasterea in apa niste discutii referitoare la scheme de vaccinare alternativa, pareri pro, contra, mai stii sa imi dai linkuri despre subiect sa aflu mai multe, te rog?
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 23 saptamani cu 
chichiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Klarisse
In iulie incep reducerile dar sunt mici insa in august e paradis Klarisse graviduta 20+ ![]() http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
Uraaa! retinut!

Cristina
21+